dom

(11 wyników)
  • Podajcie mi strony sprawdzonych firm umożliwiających wynajem apartamentów lub domów wakacyjnych w europie.
  • Mili Forumowicze, kto z Was wybiera sie w podóż z przyjaciółmi na Boże Narodzenie - już od Wigilii i robi tak niezmiennie od lat?: Piszę w Twoim Stylu o świętach z przyajciółmi. Może są wśród Was osoby, dla których Boże Narodzenie to przede wszystkim spotkanie ze znajomymi, odjście od rytuału rodzinnego. Szukam Bohaterów do reportażu o takim zjawisku. Chcę pokazać, że Przyjaciele to często najważniejsi ludzie w naszym życiu i dlatego wbrew tradycji to z Nimi najbardziej chcecie dzielić tę chw...
  • Wspaniała inicjatywa chętnie skorzystam z tej formy wypoczynku mam domek letniskowy na Mazurach . Z niecierpliwością czekam na język polski a może już jest tylko nie potrafię uruchomić
  • błąd w tytule!!! wszy wszy wszy
  • Swietna sprawa.Choc ja sie wybieram w inne miejsce. Banglore 17, 18 ,19 lutego Indie. Odbywa sie tam niesamowite wydarzenie. Prawdziwa podroz duchowa (dla scislosci wyjasnie ze duchowosc rozumiem jako gleboki szacunek i swiadomosc ludzkich wartosci) Prawdopodobnie ponad 2mln gosci odwiedzi to miejsce w tym czasie. A na co ten caly tlum sie wybiera. Otoz w tych dniach obchodzony jest jubileusz 25lecia ART OF LIVING foundation. Jest to organizacja zalozona przez Sri Sri Raviego Shanka...
  • Na stronie CDC znalazłam następującą informację: Rural areas of Sumatra, Sulawesi, Kalimantan (Borneo) and Nusa Tenggara Barat (includes island of Lombok) All areas of eastern Indonesia (provinces of Papua Indonesia, Irian Jaya Barat, Nusa Tenggara Timur, Maluku, and Maluku Utara). None in Jakarta or resort areas of Bali and Java. Low transmission in rural areas of Java Jak to rozumieć??? Zamierzam zwiedzić Borobudur, Prambanan, wejść na Bromo- czy traktować to jako rural areas??...
  • bede wdzieczna za kazda uwage
  • Pytanie kulinarne- czego sprobowac , czego nie przegapic co kupic do Polski Pytanie niekulinarne- co warto kupic?
  • Rezerwowal ktos z was mieszkanko na wakaje w tej organizacji? Czy mozna na nich polegac jakie macie zdanie? Prosze o info i z gory dziekuje Sic_p
  • Francja?(18)

Z tego forum wynika, że nikt nie jeździ do Francji. Wywołuję temat: France profonde. Abs Ender
  • Czy możecie podać adresy innych niż tylko Interhome pośredników w wynajmie mieszkań/domów. Interesuje mnie głównie Hiszpania. Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się