Forum Kultura Rezerwat Utopia
ZMIEŃ
      dziady

dziady

(27 wyników)
    • Tęsknię!!!!!!! :(((
    • Dziaduniu - wszystkiego dziadowskiego i szyszkowego :)
    • Z dedykacją dla Dziada Jaga i Baby Jagi z Wojskowego Biura Śledczego. Pieski małe dwa chciały przejść przez rzeczkę nie wiedziały jak A dziad wiedział nie powiedział a to było tak Dawno wątku nie naskładałem.
    • Wyimek z najnowszego numeru "Gór" (artykuł "Życie towarzyskie w Dolinie [Yosemite]", str. 28): "Miałam ciekawych partnerów [wspinaczkowych]. [...] Jay nie jadł nic gotowanego od 20 lat. Je marchewki, oddycha powietrzem i pękają mu usta. Ma w sobie coś z dziada borowego." Pomijając już impretynenckie małe litery, to czy Dziad wie coś o takim pobratymcy? Bliższych danych teleadresowych niestety brak.
    • Neochułłan napisał: > Dzierżbór Promiller i Sznapstynenci LSD!!! Prawda, że ładne? Proponuję, abyśmy na tym wątku kolekcjonowali co udatniejsze "dzierżbory".
    • Zdaje się, że to zapytanie i późniejsze wpisy wołają o posty.do.dziada. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=15985081&a=16000897 Dzierżbór występuje pod Oleśnicą!
    • ale wpisać się nada!
    • Borowego. Wyjaśniam tu, że sam nie wiem, o co mi chodzi z tym wpisywaniem się za każdym razem, gdy zobaczysz wątek. Jedno jest pewne - Dziad Borowy jest już zwolniony z wpisywania, gdyż potrójne wpisanie zwalnia z obowiązku. I O.
    • czy to ZNAK?
    • BÓRMISTRZEM
    • Byla godzina 15.00. Pociag wlokl sie niemilosiernie. Lokomotywa sapala dajac z siebie wszystko. Sapali tez senni pasazerowie leniwie rozgladajac sie dookola i glowkujac gdziez ten pociag wlasciwie jedzie i po kiego grzyba do niego wsiedli. Jeden tylko znal cel swej podrozy. Znal ale innym nie powiedzial. Bo tajemniczosc to bylo jego drugie imie. A na pierwsze mial dziad_borowy z dziada pradziada. Siedzial sobie na gornej polce, wcisniety w ogromne toboly wspolpasazerow i majtajac ...
    • Szli sobie dróżką leśną Spotkali babe obleśną. I o.
    • ze bylo kiedys w Borach takie spotkanie okolokoncertowe i w zwiazku z tym, ze U2 zagra 6 sierpnia na Śląskim to moze by takie spotkanie powtorzyc. Bo mniemam, ze ktos sie na jutu skusi moze? Ja juz caly drżę ,a gdybym mial jeszcze zadrżeć z powodu szprotkania to buty by mi sie rozkosznie obsunely. Dzierżżż!!!
    • głownie to do Dziada (Borowego). słuchaj no, trzeba to jednak w końcu jakoś uregulowac. ja wiem, masz swoje powody, no ale zaraz zaraz więc teraz nie mam czasu, dopiszę kied indziej bardziej szczegółowo, ale na wszelki wypadek czuwaj ale oczywiście, jeśli masz jakieś uwagi tak na gorąco to się wpisuj inni też moga jak chcą jak moga, ale uwaga! tu nie ma i i, tu jest albo albo, więc albo pisać mmv, a wtedy tak, albo nie pisać, a wtedy inaczej, no jest i trzecia droga ale o tym i i...
    • Bo mi sie cos pokielbasilo i poprzekrecalo i chyba zapodalem tosta, ktorego Maginiac zamowila:-( No i teraz ma byc tost, ktorego ja zamowilem, lecz pisac nie chce, zeby nie bylo ze dwa zajalem:-) Siedze i czekam. Ale galimatias! A maginiac tez siedzi czeka, choc pisac powinna, zeby nie bylo, ze nic nie zajmie:-) Maginiaczku, przepraszam. Antydzierżbór takie zachowanie Dziadzie!!!!!
    • szukaj.gazeta.pl/forumSearch.do?&s.sm.query=wypadki&s.sm.forumXx=10322&sf=tresc&s.sm.author=&y=12&x=15 Dla słowa wypadki. Autor * huann (113) * szprota (80) * aard (49) * aspazja.z.miletu (43) * meteor2017 (29) * vauban (25) * lavinka (24) * neochuan (16) * maginiak (7) * dziad_borowy (6) * lolik2 (5) * b00g13 (5) * zamek (5) * yavorius (4) * nata82 (3) * mfprdkw (3) * szprohuann (3) * aric (3...
    • To jest wątek nr 501 na RU! I to jest nowa idea! Aleja nieotym. Po prostu brakło mi pomysłów na wątek. Co teraz?
    • Specjalistyczne fenks dla tych, ktorzy o magicznej godzinie 00:17 roznego rodzaju wspanialosciowe zyczenia/pozdrowienia nadeslac zechcieli. A byli to (w kolejnosci ustalonej przez prezesa PTC Idea Centertel): Zamek, Cruach (po drugim piwie), Szprotka i Aard. Dziekuje Wam moi Drodzy:-)))Bardzo, bardzo :-))) ps. Slicznie mamy na tym Slasku. Prawda?? Dzierżbór Mysłowice, ich mieszkańcy i imprezujący tam!!!!
    • To jest watek zalozony w bardzo dramatycznych okolicznosciach. Trafiony niezwykle. I tylko dzieki uprzejmosci Maginiac:-) Dziekuje bardzawo! Jak bym nie trafil to moje zycie stracilo by sens i musialbym pociac sie szarym mydlem na przyklad. Jeden z zyciowych celow zostal osiagniety. Teraz pozostalo tylko splodzic syna, wybudowac dom i zasadzic drzewo. Luzik. dzierżbór 1978!!!
    • I nie zamierzam być... I myśle, że to dobry post na zakończenie wątku... Czyż nie, panie Czyżyk?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się