aard 02.07.04, 13:51 To jest wątek nr 501 na RU! I to jest nowa idea! Aleja nieotym. Po prostu brakło mi pomysłów na wątek. Co teraz? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziad_borowy Teraz ino siąść i płakać 02.07.04, 13:57 Ty przynajmniej miales pomysl na pomysl na watek 501. To jest bardzo dobry watek. Sponsorowany przez Levisa. hoho taki watek. Ja juz od trzech stuleci nie mam pomyslu, juz nawet nie na watek ale na post zwykly. Taka rozpacz. Czarna. Hańcza. Dzierżsięsiosio!!! Odpowiedz Link
dziad_borowy I jeszcze coś 02.07.04, 13:59 Teraz jedyny watek jaki moglbym zalozyc to N_I_C_O_Ś_Ć. Ale to juz bylo. I juz koniec. Marny zreszta. Dzierżbór nijaki taki!!!! Odpowiedz Link
aard Dzierżbór prywata! 02.07.04, 14:05 Dziadzie, a będziesz na Jeżach? Mogą się nawet specjalnie dla Ciebie umyć. Odpowiedz Link
dziad_borowy Dzierżbór prywAardta! 02.07.04, 14:11 Niestety w Borach to najwyzej na jezynach moge byc. Choc nie ukrywam, ze TWA czystosc cielesna kusi jak szydlo z worka. A tyczasem, borem, lasem hej ho hej ho na jagody!!!! Dzierżbór tralala!!! Odpowiedz Link
aard Antydzierzbór boryconiepuszczają! 02.07.04, 14:17 dziad_borowy napisał: > Niestety w Borach to najwyzej na jezynach moge byc. Choc nie ukrywam, ze TWA > czystosc cielesna [cut] Nie MA tylko Jeży, czytaj uważnie :-p Odpowiedz Link
dziad_borowy Niby racja.... 02.07.04, 14:25 ale coniektorzy mowia, zes czlonkiem jest od czasa do lasa. Na rurce rodzonym czlonkiem:-) Dzierżbór Rrradomsko, a co!!!! Odpowiedz Link
aard Niby racja.... 02.07.04, 14:34 ale coniektorzy mowia, zes czlonkiem jest od czasa do lasa. Na rurce rodzonym czlonkiem:-) Niby racja... Dzierzbór kary straszliwe poprzez zabanowanie na ten przykład! Odpowiedz Link
maginiak Dziadzie 02.07.04, 14:52 ja wiem, że nie jestem w stanie pojąć Twej Borowości tak od początku do KOŃca, ale uchyl choć rąbka, pliz. Ja wiem, że w Borze pracy mnóstwo, bo a to dzięcioł dziób złamie, a to wiewiórka bróżowa kita żołędzi dzikowi nakradnie i ten swej dzikości upust dać pragnąc, tę kitę jej wyrwać zechce, i Dziad Borowy podówczas na rozjemce powołan być musi, itd, itp. Aliści od czasu do czasu, pomyślał byś Dziadzie o zostawieniu tego wszystkiego w cholere, i przybyciu, tu i ówdzie. Bo coś mi się wierzyć nie chce, że ten Bór aż tak zaborczy est, ot co! Odpowiedz Link
aard Obiema łapoma czterema 02.07.04, 14:59 się pod Maginiakowym takoż pytaniem jak i apelem podpisuję. Odpowiedz Link
dziad_borowy Mej Borowości nie jest w stanie pojąć... 05.07.04, 10:37 nawet Dziad Borowy. Ot co. A tak naprawde to czasem zostawiam to wszystko w cholere. Z tym wszakze zastrzezeniem, ze czasem zostawiam tu, a czasem zostawiam tam i Borg mi światakiem, ze zbyt czesto nie wiem gdzie zostawie. Bo czasem decyzje o zostawieniu podejmuje ja, na ostatnia chwile nie wiedziec czemu, a czasem Malzonka_Borowa, co czyni sprawe jeszcze bardziej nieprzewidywalna. Niemniej jednak od zadnikilka zostawiane w cholere bedzie zalezalo tylko ode mnie, co pozostawia mi cien nadziei, ze jak sobie juz cos zaplanuje w przyszlosci niedalekiej zostawic w cholere to tak sie wlasnie stanie:-) A w ten weekend, prosby poety by nie przenosic Borow do Krakowa, zignorowalem i przenioslem, lecz z niemytych ino Lajkonika tam uwidzialem:-) Dzierżbór krrrakusowe dziwolągi!!! Odpowiedz Link
maginiak A jak ja byłam ostatnio 05.07.04, 11:54 w Krakowie, to widziałam jak taki jeden Pan robił jak sójka. Dziadzie, tym razem zostało Ci podarowane tylko dlatego, że i mnie tam nie było. Ale następnym razem nie odpuszczę, jakem Maginiac, i przyciagnę Cię, gdziekolwiek by to było, za Twoje ośle uszy:-) Odpowiedz Link
aard Nomen omen 02.07.04, 14:09 Przed chwiloma kilkoma oczom juzera >aard< ukazałsię vidocq jak z proroctwa: Rezerwat Utopia (11501) I jak tu nie wierzyć w przeznaczenie dżinsów do prania? Odpowiedz Link
neochuan to jest wątek dla dziadów proszonych 02.07.04, 16:57 o to i o tamto, baardzo uniżenie. to jest wątek 501. dzierżpięćsetkaijeden. dziadzie, dziadzie. Odpowiedz Link