filologia

(7 wyników)
  • czesć chciałbym w przyszym roku zacząć filologie rosyjską . niestety nie miałem styczności z tym językiem . czy na tym kierunku zaczyna sie od nowa czy też jakiś poziom jest wymagany i dać sobie spokój .?? Dzięki pozdrawiam
  • sluchajcie,powiedzcie mi czy jezyk norweski jest ciekawy? z tego co do tej pory slyszlalam to mnie zachecilo do nauki jego:) jestem tegoroczna maturzystka i chcialam sie wybrac na uam na etnolingwistyke..niestety zawalilam matme i z wynikiem 40% mnie przeciez nie przyjma...:( chcialam wiec zlozyc na germanistyke nio i wczoraj poszukalam sobie w necie ze jeszcze ciekawa jest filologia norweska z jezykiem niemeickim:) z niemca jestem bardzo dobra i mam nadzieje ze to by mi pomoglo.....
  • czesc wszystkim:)zastanawiam się kto z Was startuje lub bedzie sie starał o przyjęcia na studia na psychologie badż filologię?ja wlasnie mam te dwie opcje ale chcialabym wiedziec czy moze ktos ma podobne plany do mnie.Pozdrawim wszystkich:):):)
  • Ile macie pkt?
  • Najnowsze zmiany w sposobie rekrutacji dotyczą brani apod uwagę świadectwo. Za oceny przyznaje się odpowiednią ilosc punktów w sposob podany na oficjalnej stronie US.Oraz bierze sie pod uwagę ustny z angielskiego.
  • czesc.szukam anglistyki w anglii.wspisywalem w googla degree in english lub cos podobnego i nic. jak napisac anglistyka po angielsku???
  • Zdalam(12)

Moje wyniki Anielski 96% 79% Matma 60% Polski 69% Nie wiem jak mi sie z ta matma udalo i skad oni znalezli 30 punktow ale sie ciesze. Napiszcie ile macie z angielskiego bo skladam na filologie i chyba troche slabo mi poszlo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się