Dodaj do ulubionych

Nowe forum Egipt

04.09.05, 19:46
Witam!
Postanowilam zalozyc forum Egipt .Nowe forum powstalo z kilu powodow.
Chcialam , by nowe forum bylo podzielone na dzialy i tematy , ktore ulatwilyby
poruszanie sie po forum , poza tym mysle , ze duza zaleta nowego forum jest
mozliwosc kontrolowania wypowiedzi osob , ktorych jedynym celem jest
prowokowanie klotni i mieszanie na forum.
Serdecznie zapraszam do tworzenia nowego forum , gdzie w milej atmosferze
bedziemy mogli porozmawiac o Egipcie i poszerzyc swa wiedze o tym pieknym kraju.
egipt.forumer.pl/index.php
Obserwuj wątek
    • anuulka Re: Nowe forum Egipt 04.09.05, 20:09
      Forum wyglada obiecujaco. Mam nadzieje ze sie przyjmie wsrod egiptomaniakow
      obecnych i przyszlych :)) Ja w kazdym razie potwierdzam swoja gotowosc w
      korzystaniu z niego....ale dopiero za jakies 3 tygodnie.. bo za 4 dni uciekam
      znow do Egiptu i wroce dopiero pod koniec wrzesnia :)) Pozdrawiam wszystkich i
      zajrze tu z kafejki ;)
      • neferett Re: Nowe forum Egipt 04.09.05, 20:11
        Szczesciara :)))
        • Gość: Maber Re: Nowe forum Egipt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 20:20
          No neferett, o to chodziło :)
        • anuulka Re: Nowe forum Egipt 04.09.05, 20:22
          ta... dzis mi sie snilo ze dostalam pokoj z lazienka w jednym... i nic mnie nie
          pocieszalo ze widok na morze taka to byla ruina ;))
      • poganka_m Re: Nowe forum Egipt 04.09.05, 20:43
        Ale Ci zazdroszczę Anuulka! Ja wróciłam w połowie czerwca po 3-tygodniowym
        pobycie i od tej pory kombinuję, jak by tu się jeszcze wybrać choć na
        tydzień... A forum zapowiada się fajnie!
      • Gość: Karolka Re: Nowe forum Egipt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.05, 11:10
        Anuulka - czy to już drugi raz w tym roku???;)
    • abirka Re: Nowe forum Egipt 04.09.05, 21:09
      Cieszę się, że pomysł dobrze modrowanego forum powrócił, i że Neferett podjęla
      sie tego trudnego zadania. Ponieważ swego czasu wiele wartościowych informacji
      zostało zgromadzonych na podobnym forum załozonym przez PC_maniaca może byłaby
      jeszcze możliwość skorzystania z jego zasobów i przeniesienia ich tutaj. To
      bardzo przyspieszyłoby rozwój tego forum.
      Jeszcze raz gratuluję i życzę DUŻO cierpliwości i niesłabnącego zapału do jego
      prowadzenia.
      • neferett Re: Nowe forum Egipt 04.09.05, 21:37
        Abrika, wlasnie na to liczylam przy zakladaniu tego forum , liczylam na to ,
        ze sciagnie masa fajnych ludzi wraz z ich pieknymi opowiesciami, ze beda mieli
        mozliwosc publikowania swoich wrazen , udzielania porad poczatkujacym
        Egiptomaniakom !
        Stworzylam to forum nie dla siebie, ale dla ludzi oczarowanych Egiptem i to Wy
        powinniscie je tworzyc , dzielic sie swoja miloscia do tego kraju i sprawic , ze
        Egipt bedzie mial coraz to wiecej fanow !
        Mam nadzieje , ze ludzie pokroju Abriki , Corriny , Anuulki , Pc maniaca i
        wielu innych przylacza sie i powstanie naprawde fajne miejsce , ktore zgromadzi
        prawdziwych milosnikow Egiptu , chetnych dzielic sie swoimi doswiadczeniami z
        innymi.
        • neferett Re: Nowe forum Egipt 05.09.05, 10:59
          up
        • pc_maniac Ależ oczywiście, ze chętnie prześlę materiały 05.09.05, 12:09
          Ależ oczywiście, ze chętnie prześlę materiały ze starego forum. A może poprostu
          prześlę całe forum, a Ty sobie je przekopiujesz, czy dołączysz?!
          Jak Ci wygodniej, bo kopiowanie wątek po wątku ze starego forum Egipt moze być
          czasochłonnym zajęciem.
          A na nadmiar wolnego czasu ostatnio nie cierpię ;o)
    • hopanka Re: Nowe forum Egipt 05.09.05, 11:59
      Życzę dużo cierpliwości i zdrowia będę zaglądał
      • neferett Re: Nowe forum Egipt 05.09.05, 12:40
        Dzieki za wsparcie :)
        Pc_maniac , super byloby zapelnic forum ! Szczegolnie zalezaloby mi na
        wspomnieniach.Moze kiedys, jak znajdziesz troszke czasu , zamiescilbys rowniez
        wspomnienia "na wlasna reke" ?
        Z wielko przyjemnoscia przyjme materialy z Twojego starego forum, tylko prosze
        napisz mi na @ co i jak .
        Pozdrawiam :)
    • Gość: Karus Bardzo dobrze :) IP: *.astral.lodz.pl 05.09.05, 18:29
      Witam
      No w koncu jakies porzadne forum bedzie a nie groch z kapusta jak to jest
      tutaj! Porzadny Administrator i porzadne forum, tak powinno byc :)
      Pozdrawiam
      • Gość: Maber Re: Bardzo dobrze :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 19:28
        I tak ma być... Do konca ;) Tylko wchodzćie na forum ,a nie się obijacie ;)
        • Gość: kajtek Re: Bardzo dobrze :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.05, 20:23
          ...i umrze śmiercią naturalną jak dawniejsze forum pc-maniaka,niestety.Pod
          koniec zero wejść(w porywach 2 dziennie) i nic ciekawego.Na forum.gazeta.pl
          jednak jest wejść 10000dziennie.I gdyby nie czubki byłoby by to najwspanialsze
          i najbardziej komunikatywne forum.
          • neferett Re: Bardzo dobrze :) 06.09.05, 01:40
            Kjatek , jesli nowe forum umrze smiercia naturalna , to trudno, mam jednak
            nadzieje , ze bedzie inaczej. Masz racje , ze forum na gazecie ma duzo wejsc ,
            tylko albo ilosc albo jakosc. Sworzylam alternatywe dla forum Egipt , poniewaz
            meczy mnie przekopywanie sie przez stosy watkow , zanim znajde cos ciekawego,
            meczy mnie uzeranie sie ze zlosliwymi , pelnymi nienawisci i kompleksow ludzmi (
            ktorzy ostatnio tlumnie wala na to forum).
            • pc_maniac Re: Bardzo dobrze :) 07.09.05, 08:17
              Popieram to co napisała Neferett, nie zaszkodzi jeszcze jedno forum o Egipcie,
              a jeśli będzie przejrzyste i będzie miało dużo ciekawych informacji, to może
              spełni swoje zadanie lepiej niż ten śmietnik (choć z większą ilością wejść)
              tutaj.

Uważam już od dłuższego czasu, że forum Egipt Gazety, jest poprostu
              przestarzałe konstrukcyjnie, i wiele tekstó wałkuje się tu w koło Macieju.
              Przykład? "Co wziąć dolary czy euro". Gdyby konstrukcja tego forum przypominała
              fora PHPBB takie informacje nie pokazywałyby się co tydzień.
    • belzebub00 Re: do maniaca 10.09.05, 20:31
      ja lubie to forum,niektore rzeczy sie walkuje bo sytuacja sie zmienia,ten sam
      hotel w 2006 moze miec inne warunki niz teraz,i oczywiscie waluta tez sie
      zmienia,jestem pewny ze nowe forum umrze,bo bedzie nudne
      • Gość: Maber Re: do maniaca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 20:39
        To jest twoje zdanie, ale ja wole tamto gdyz nie ma tam takiego bałaganu jak na
        tym smietniku...
        • belzebub00 Re: do maniaca 10.09.05, 20:47
          hehe,to tu nie przylaz,sam robisz smietnik
          • Gość: Grzesiek Re: do maniaca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.05, 10:46
            Wszedłem, odwiedziłem nowe forum, nawet o tym tu napisałem - nie ma (hmmmm).
            Nareszcie forum o Egipcie tematycznie uporządkowane i fajne - oby działało tak
            jak Hurghada.pl!!!
            Pozdrawiam
            Grzesiek
    • amon-re Re: Nowe forum Egipt 13.09.05, 17:18
      Cool :-)))))
    • Gość: Małgośka Re: Nowe forum Egipt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 18:27
      Czy nowe forum o Egipcie juz nie działa?
    • mariarella Re: Nowe forum Egipt 09.11.05, 20:54
      było fajne NOWE FORUM i co już po nim?? od wczoraj usiłuję otworzyć - i
      gucio... co sie dzieje??
      • puma1 Re: Nowe forum Egipt 10.11.05, 09:34
        Nowe Forum działa,może to były chwilowe kłopoty.Pozdrawiam
        • ania_b-ca Re: Nowe forum Egipt 11.11.05, 13:05
          Witam !!!
          Nie wiem jak u innych ale od wczoraj próbuję wejśc na to forum i NIC!!!!
          Niestety nie mozna otworzuc, czyżby coś nie tak?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka