Forum Pomoc O forum
ZMIEŃ
      fotoforum

fotoforum

(28 wyników)
    • Od wielu dni jest awaria,nie można dodawać zdjeć. Kiedy się wreszcie ktoś tym zainteresuje? Na Forum o FotoForum nie zagląda już nikt z administratorów? Prosimy o interwencję.
    • załozyłam go jakis tydzien temu, bo nie moge wykumac czemu na fotoforum przycisk "załaduj" raz sie pokazuje, a raz nie... a tu prosze panstwo adminstwo, stosujac historycznie znane metody okresu błedow i wypaczen, skasowali wątek zamiast dac odpowiedz, chocby i głupią no coz, brak odpowiedzi tez stanowi odpowiedz - kolejna "cecha aplikacji", co? buahahaha
    • bardzo czesto nie mozna otworzyc fotoforum - poszczegolnych watkow, jak i calego dzialu.
    • Ponownie wnoszę do adminów gazety o założenie Fotoforum Zamość . Na forum Zamościa jest bardzo dużo Zainteresowanych utworzeniem forum , na którym moglibysmy umieszczać fotografie pięknych, oryginalnych, ... miejsc i ludzi związanych z Perłą Renesansua zatem czekam na odpowiedź... Opiekun forum Zamość Janusz
    • Cy ktos moze mi wyjasnic,jak zamiescic fotki na FOTOFORUM,bo ni cholery nie moge sobie poradzic...Gdy byla STARA WERSJA-wszystko bylo jasne,bez problemow.Teraz "wklepuje" fotke i...co dalej???Nie ma opcji WYSLIJ. Dzieki z gory!
    • A słuchajcie no, webmasterzy powszechnie krytykowani -- dlaczego nie zmienicie układu forum na taki sam, jaki od jakiegoś czasu obowiązuje na fotoforum? fotoforum.gazeta.pl/71,1,999.html Może nie jest zbyt piękny (no paskudny jest, ale to już detal) ale przynajmniej wszystko się wyświetla!! I błędów nie ma... Myślałam, że po to od kilku miesięcy testowaliście ten layout na fotoforach, żeby go teraz wprowadzić już bezbłędnie na całym forum.
    • mam problemy od kilku godzin, nic mi sie nie laduje.
    • Podejmując próbę zalogowania się w celu weścia do Mojego Forum zostaję przerzucona na forum, w którym najczęściej uczestniczę. Poza tym mam duże problemy z zamieszczaniem zdjęć na FotoForum, strony "wracają" zamiast kontunuować. Niezależnie od tego ile razy i jak często klikam na link do FotoForum Nasze Dzieci nie aktualizuje mi się ilość postów, nowe zdjęcia, żeby zobaczyć faktyczny "stan" forum muszę wejść na drugą stronę ze zdjęciami i dopiero wrócić do pierwszej - wtedy się ak...
    • Jak na forum prywatnym zrobić prywatne bądźukryte fotoforum tak żeby tylko uczestniczki albo wybrane osoby mogły wklejać i oglądać zdjęcia. Czy jest to w ogóle możliwe? G.
    • Od jutra zmieniamy wygląd i funkcjonalność for fotograficznych. Już dziś można sprawdzić, jak to działa na specjalnym forum testowym: fotoforum.gazeta.pl/71,1,999.html . Wyraźcie tam swoje opinie, zadawajcie pytania, czujcie się jak u siebie. Uwaga - zdjęcia dodane przez nowy interfejs nie będą pokazywały się na "starych" forach zdjęciowych! Zdjęcia dodane do "starych" for mogą z opóźnieniem pojawiać się na nowym FotoForum. FotoForum opiekuje się nasz nowy admin - yafm.
    • ...fakt, nie naleze do najbardziej cierpliwych istot... ale powoli staje sie coraz bardziej niecierpliwa, ujmujac to delikatnie, wiec tym razem co tak na prawde "testujecie", albo raczej co tez znowu p r o b u j e c i e testowac? ogolnie rzecz biorac status quo funkcjonowania jakiego kolwiek fotoforum moznaby okreslic jako zalosny... pozdrawiam
    • Witam, Przytrafiła się nam awaria fotoforum. Pracujemy nad przywróceniem jego funkcjonowania, ale nie jestem jeszcze w stanie podać przybliżonego terminu powrotu. Postaram się informować w tym wątku na bieżąco. Mogą również występować problemy z logowaniem do poczty, również staramy się je usunąć. Przepraszamy za niedogodności ;(
    • Macie dziś jakieś problemy techniczne?
    • Wczoraj było jeszcze 566 a dziś tylko 285. Prawie połowa tych najnowszych przepadła. Kto to zrobił i dlaczego? Piszę tutaj bo na na Forum o Fotoforum nic wysłać nie można.
    • 1/ nie widzę miniaturek w ramce 'ostatnio dodane fotografie' (u siebie, a 'architekturze' - na innych ff nie widzę tej ramki kompletnie) 2/ nie pojawia mi się menu z prawej strony (ulubione fora itp.) 3/ ff nie otwiera się do końca 4/ dowolne fotoforum otwiera się b. długo; wątki jeszcze dłużej; poszczególne posty prawie wcale 5/ nie działa link 'moderuj' czyściłam cache, nie mam proxy, sprawdzałam na innym kompie, nie zmieniałam ogniomurka, jego ustawień, przeglądarki itp.
    • Fotofora(18)

Czy ktoś z szanownych adminów i redakcji czyta nasze wypowiedzi? Gro forumowiczów jest niezadowolona z nowej ramówki galerii. Czy mamy sobie tak te żale wypluwać bez nadziei na odzew? Bo mi to przypomina IV RP.
    • Mi od dwoch dni nie laduje sie lub pokazuje ze serwis jest niedostepny...
    • Dajcie możliwość wklejania zdjęć na forum militaria
    • Fotofora otwierają mi się wolno (a cała reszta forów Gazety błyskawicznie), nie da się też odpowiadać na posty, bo wyskakują jakieś dziwne komunikaty. Czy możecie to sprawdzić?
    • Już nie mam sily...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wersja mobilna