gdynia

(12 wyniki)
  • Czy ktoś mógłby mi polecić jakąś sprawdzona wróżkę z Gdyni?
  • Prawdziwa wrozka z gdyni,bardzo tania i skuteczna,chce ktos tel,niech wysle m-eila.
  • Kto mi moze powiedzieć jak sie z nią skontaktowć?
  • Czy ktoś był u niego?Czy się sprawdza?
  • Dzisiaj byłam w Centrum Wróżb i Ezoteryki.Dopiero teraz wiem,czym różni się wróżenie od prognozy. Bardzo dziękuje za poświęcenie mi swojego czasu, pewnie nie raz jeszcze będę wracała do tego co się dzisiaj dowiedziałam. Wiele z tych rzeczy,ktore dzisiaj usłyszalam pokrywa się z moimi własnymi przemyśleniami, ale nad niektórymi muszę się zastanowić. Na pewno pomoże mi to w podjęciu właściwych decyzji. Jeszcze raz bardzo dziękuje. Mistrzostwo i pełne ukłony dla Pana. Wydajemi ...
  • Witam wszystkich, Szukam opini na temat wróżki Pani Mirki z Oksywia z Gdyni. Wróży z kart normalnych i Tarota. Czy ktoś mógłby podzielić się swoimi opiniami, wrażeniami i co najważniejsze powiedzieć coś na temat trafności jej przepowiedni? Byłam u tej Pani dosyć niedawno i jestem bardzo ciekawa. Pozdrawiam serdecznie :-)
  • Kto z Was zna panią Kasie z Pustek Cisowskich w Gdyni? Jak mozna sie z nią skontaktować? A moze polecicie mi inną wróżkę z Trójmiasta?
  • Czy ktoś z was korzystał z jej usług?Jest także na Viversum.
  • Jestem ciekawa czy ktoś zna go i czy warto się wybrać do niego? I czy się sprawdziło to co mówił? Wiem tylko że przyjmuje w ogrodzie nadziei W. P.
  • Witam.ostatnio odwiedzilam :-)p.Mirke..jak wasze wrażenia po wizycie u niej,sprawdziło się wam??jak to jest z przesunięciem w czasie?
  • Czy ktos z Was korzystal z uslug tej Pani?jakie sa Wasze opinie?
  • Byłam ostatnio u wróżki.Prawie wszystko co mi powiedziała było prawdą,o mnie,o mojej rodzinie,przeszłość.Miła atmosfera.Wróżka to młoda dziewczyna,ale bardzo sympatyczna.Jest tania i ma to coś w sobie.Koszt wróżby 30zł.Jej nr.0503-784-073.polecam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się