gdynia

(13 wyniki)
  • Dziewczyny czy któraś z Was chodzi a niemowlakiem na w/w baseny? Interresują mnie warunki,terminy, czas zajeć, koszty......oraz Wasze opinie i uwagi. Chciałabym na wiosnę chodzić ze swoja córcią...w sumie to już prawie wiosna...:-)
  • Czy jest w Łodzi gdzieś jeszcze kręgielnia oprócz Nowej Gdyni?
  • czy ktoś wie gdzie i od którego miesiąca można w Łodzi chodzić na basen z maluszkiem? Może są organizowane jakieś zajęcia? Dziękuję za wszelkie odpowiedzi :)
  • proszę o opinie jak w temacie.
  • Witam eMamy z pięknego miasta Łodzi :) Czy mogłybyście mi napisać gdzie w Łodzi mozna iść na basen z maluszkiem? Słyszałam, że do Nowej Gdyni w Zgierzu. To jedyny taki basen w Lodzi? Byłyście ze swoimi pociechami? Jak wrażenia?
  • Hejka mam pytanko czy chodzicie ze swoimi dzieciaczkami na basen? moja malutka swietnie plywa wprawdzie w wannie narazie ale slyszalam o tym wiele dobrego mała ma 4,5 miesiaca i niechce z wody wyjsc;) a moze wiecie gdzie jest basen dla niemowlakow w Łodzi??
  • Czy ktoś wie gdzie w Łodzi lub okolicach jest basen dla maluchów? Chodzi mi o taki z ozonowaną wodą, odpowiednią temperaturą, możliwością kąpieli z dzieckiem itp.
  • Mamy 2,5-letniego synka, wyjechaliśmy latem nad jezioro na 1 dzień pełni obaw o to jak dziecko zareaguje na pierwszy kontakt z tak dużym akwenem. Ku naszemu zdziwieniu Bartek w ogóle nie wykazywał obaw przed wejściem do bądż co bądż zimnej i trochę głębszej niż w wannie wody. Chcemy więc aby regularnie mógł uczęszczać na pływalnię i uczył się pływać już teraz. Mam w zw. z t. pytanie: Czy i gdzie w Łodzi są kryte pływalnie na których są prowadzone zajęcia z małymi dziećmi ? Tomek S...
  • CZESC, SZYKAM W ŁODZI BASENU, NA KTÓRY MOGLABYM CHODZIC RAZEM Z 3 MIESIECZNYM NIEMOWLACZKIEM. CZY KTORAS MAMA CHODZI NA TAKI BASEN? CZY SA TAM ZAJECIA CZY SAME CHODZICIE. NO I GDZIE TAKI BASEN JEST? A MOŻE RAZEM BYLOBY RAZNIEJ I STWORZYMY TAKA GRUPE? POZDRAWIAM MAGDA I MIKOLAJ 3mce
  • chodzi mi o taki,który miałby cieplejszą wodę niż 37 stopni,Fala odpada
  • Czy może ktoś się orientuje gdzie można wybrać się z dzieckiem na basen w Łodzi na specjalne zajęcia dla mam i niemowlaków?
  • Czy wie ktoś gdzie w Łodzi można z dzieckiem rozpocząć zajęcia na basenie? Słyszałam że jest to możliwe już od trzeciego miesiaca życia dziecka. Nasza córeczka właśnie skończyła tydzień temu :) Wiem tez że jest "Nowa Gdynia", ale może jest jeszcze jakieś inne miejsce? jeśli ktoś wie przypadkiem gdzie i jak tam jest to bardzo proszę o szczegóły. Całuseczki od nas i naszej Ameleczki ;)
  • Może ktoś wie gdzie można poćwiczyć w Łodzi ale rano? Wszystkie aerobiki jakie znam zaczynają się popołudniu i musimy się strasznie ginmastykować żebym mogła wyjść a rano mąż zawsze jest w domu ...A może same utworzymy ranną grupę? Dorota

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się