Forum Auto-Moto Prawo jazdy
ZMIEŃ
      gdynia

gdynia

(16 wyników)
    • 4 razy oblalam mam już dość co robić?
    • Witam chciałam się dowiedzieć jakie szkoły jazdy polecacie w Gdyni ?? Które mają największa zdawalność w jakich się uczyliście i które możecie polecić ?? Drugie pytanie to czy jest gdzieś w Gdyni lub okolicach miejsce gdzie można sobie prywatnym swoim samochodzikiem poćwiczyć na jakimś placu gdzie nie zagląda policja ?? W szczególności chodzi mi o nieszczęsne ruszanie pod górkę :) Pod blokiem mam górkę fajną ale na uczęszczanych drogach to raczej ćwiczyć nie chcę :P Parkingi pod ce...
    • Witam! Czy ktoś mógłby mi polecić OSK w Gdyni, który ma dobrych, niekrzyczących i sumiennych instruktorów, którzy szkolą na kategorię A? Z góry dziękuję!
    • zdawał ktoś w Gdyni (na Węglowej), jakie wrażenia, czy często oblewają, jaka jest atmosfera na egzaminie, grobowa czy może milsza i swobodna? czy plac jest w miare duży czy raczej jest ciasno?? będę wdzięczna za wszelkie komentarze i uwagi od tych, którzy już mieli okazję tam zdawać :)
    • ...no własnie..czy są przychylnie nastawieni do zdających?Jakie trasy wybierają najczęściej?Niedługo zdaję..i będę wdzięczna za wszelkie podpowiedzi:-)
    • Szukam informacji na temat Elki, chcę się zapisać i zastanawiam się, czy to dobry wybór. Polecacie jakichś instruktorów?????
    • Zna ktoś stałe miejsca gdzie najczęściej jeżdżą po Gdyni na egzaminie?
    • Kochani ODRADZAM!!!!!!! OŚRODEK "LECH" Dokładnie prowadzi go Leszek Wieruszewski w Gdyni!!!!! Jeśli ktoś ma ochotę na nauki jechowe to oczywiscie zapraszam!! Ale z nauka jazdy nie ma to nic wspólnego!!! Straciłam 30 h!! Na parkowania poswieca moze z 2 spotkania na koncu z reka na sercu bo jest to jego prywatny samochód!!! Uczac jazdy pod gorkę wygraża sie ze spali sie mu sprzegło za które zapłaci ponad 1000 zł itd itd itd... Idąc do Elki school chłopak nauczył mnie w 2 godziny wiecej n...
    • Planuję zacząć kurs prawa jazdy (Gdynia, ew. Sopot) ale nie wiem jaka szkoła jest najlepsza? Z zebranych opinii najbardziej pozytywne ma Elka school (na Świętojańskiej), OSK Autostrada (ul. Zgody)i OSK Barbara. Co byście mi polecili? Jakie macie dośw. z w/w szkołami? A może jeszcze jakaś inna jest dobra? Z góry dziękuję za wszelkie opinie;-) pozdrawiam
    • Proszę o opinie na temat tego ośrodka, instruktorów, czasu oczekiwania na egzamin, wszystkiego:) Dzięki.
    • Nie chcę uczyc się u jakiegos narwańca, wystarczą mi nerwy w pracy. Jeżeli takowy istnieje to proszę o namiary!
    • W najbliższym czasie zamierzam zapisać się na kurs, a chciałabym się uczyć gdzieś, gdzie solidnie przygotują mnie do egzaminu, a nie tylko odbębnią wymagane godziny jazdy. Proszę o podanie nazwy szkoły i konkretnego instruktora.
    • Czy może mi ktoś polecić, albo odradzić którąś, z gdyńskich szkół jazdy? Mam właśnie zamiar wybrać się na kurs i nie wiem gdzie iść.
    • Kto jeszcze zdaje wtedy egzamin w Gdyni? Nie powiem boję się , bo zdarza się że często mi gaśnie, no i nieszczęsny rękawek.Reszta w miarę. No i chyba wszyscy lubią skrzyżowanie na Węglowej :)
    • Wybieram się na prawko, proszę dajcie namiary na dobre sprawdzone ośrodki szkoleniowe. Błagam
    • ... Jechałem prywatnie, nie w "L" ulicą Nowowiejską i na Pl.Zbawiciela skręcałem w lewo w Marszałkowską w kierunku centrum. Plac Zbawiciela to rondo bez sygnalizacji świetlnej. Ten kto wjeżdża na to rondo ma znak A-7 ( ustąp ). Na Marszałkowskiej od strony Mokotowa w kierunku centrum na przystanku stał tramwaj. Ja już byłem na rondzie w trakcie skrętu i tuuuuż przed torami ( wyczułem go ) musiałem hamować, dosłownie 10 cm przed torami bo wjechał mi pod sam nos, ten tramwaj. Motornicz...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się