gdynia

(38 wyników)
  • Kto ostatnio rodził w tym szpitalu? Proszę o opinie.
  • poszukuję, dobrego lekarza ginekologa z Gdyni najlepiej ze szpitala w Redłowie, który poprowadzi moją ciążę od 7 miesiąca, bo od tego miesiąca właśnie wracam do Gdyni, proszę o sugestie
  • poszukuję ginekologa, który dobrze zrobi mi cc - najlepiej ze szpitala w Gdyni Redłowie, mam wskazania ale chcę się umówić na konkretny termin; co prawda mam już jedną lekarke do cc ale niestety z Klinicznej, jeśli któraś z was ma namiary na takiego gina to bardzo o nie proszę!
  • czy ktoś z Was tam rodził? jak tam jest?
  • jestem mieszkanką Gdyni i będe rodziła w Gdyni Redłowie, macie może jakies wspomnienia z Gdyni Redłowa ?
  • Witam wszystkie mamy z Trójmiasta !!! Nie jestem rodowitą Pomorzanką(jeśli mogę to tak określić) dlatego niewiele wiem o tutejszych szpitalach . Znalazłam sporo informacji O szpitalach Gdańskich jednak chciałabym rodzić w Gdyni .Wiem o dwóch dobrych szpitalach -Morski i Miejski ,może któraś z was rodziła w jednym z tych szpitali i coś może mi doradzić , bardzo mi zależy na ludzkim porodzie , a po niektórych wypowiedziach jestem przerażona co sie dzieje w szpitalach . Wczoraj zwiedziłam szpita...
  • Witam, czy może któraś z Was ma numer telefonu do doktora Maciejewskiego? Wiem że przyjmuje na Fikakowie ale tamten numer telefonu jest nieaktualny (7121600) albo ewentualnie proszę o namiary na dobrego specjaliste -usg połówkowe przyjmującego na terenie Gdyni. Przeczytałam już białą listę ginekologów i właśnie Maciejewski ma dużo pochlebnych opinii, ale może jeszcze jakiś lekarz?
  • Cześć, bardzo potrzebuję aktualnych informacji o tym szpitalu - na forum ostatnie wiadomości sa sprzed pół roku, przeważnie kiespki, nisteyty, a ja musze podjąć decyzję (początkowo chciałam rodzić w Pucku, ale wygląda na to, że poród może byc bardziej skomplikowany, a takich w Pucku nie przyjmują). Dzis byłam w Gdyni na ktg i szczerze mówiąc, szpital i personel zrobili na mnie mile wrażenie, sale mniej, ale bez przesady. Prosze o jakieś świeża opinie młodych mamuś, zwłaszcza na ...
  • Witam! Czy ktoś mógłby mi polecić jakąś fajną szkołę rodzenia w Gdyni, i jaki jest jej koszt? Dziękuje z góry i pozdrawiam bd.lilypie.com/viV4p2.png
  • Szukam dobrego gin z Gdyni pracującego w PCK...czy możecie z pełną odpowiedzialnością kogoś polecić? Musi koniecznie pracować w tym szpitalu, ewentualnie w Miejskim w Gdyni? Poradzcie coś...pozdrówka
  • witam; proszę o opinie o gdyńskiej porodówce wszystkie "świeżo" upieczone mamusie. Jestem ciekawa Waszych opinii-zarówno tych pozytywnych jak i negatywnych..... dziękuję i pozdrawiam P.
  • Czy któtaś ze "świeżych " mam rodziła w gdyńskim Redłowie?Napiszcie proszę,jakie wrażenia,położne,opieka.Mieszkam tu od niedawna i nie mam kogo się poradzić.
  • ------------------------------------------------------------------------------ -- Kochane! Będe rodzić w szpitalu w Redłowie i chciałabym wcześniej chodzić prywatnie do jakiegoś lekarza z tego szpitala .Niestety nie mam pojecia,który jest dobry no i w ogóle nic nie wiem :gdzie , kto przyjmuje i czy warto ;( Błagam pomóżcie jak coś wiecie pozdrawiam wszystkie mamusie
  • Witajcie, poszukuję info o gabinetach, w których mogę zrobić USG 3D w Gdyni lub okolicy. Bardzo zależy nam na tym, żeby mieć pierwszy film z Maluszkiem jeszcze przed jego narodzinami. Czy ktoś z Was ma namiary na takie gabinety - niestety moja ginekolożka ma tylko aparaturkę 2D i nie ma możliwości nagrania tego na żaden nosnik, ani VHS, ani CD :( Pozdrawiam wszystkich przyszłych rodziców, Agnieszka
  • cześć mamy! Piszę do was z ogromną prośbą. Jestem z Gdyni a moim lekarzem prowadzącym jest dr Miśkiewicz, który jest zarazem z-cą ordynatora w Szpitalu Miejskim. czy któraś z was już tam rodziła, a może też była jego pacjentką. Jeżeli możecie to napiszcie coś o waszych porodach w tym szpitalu. Może będziecie mogły polecic jakąś położną. Termin porodu zbliża się nieubłaganie a ja zaczynam powoli trząść się ze strachu. Do wyboru mam jeszcze szpital w Pucku, o którym słyszałam same ...
  • Witam. Zastanawiam sie nad szkołą rodzenia. Czy są to tylko odpłatne zajęcia? W wyszukiwarce wyskakują tylko prywatne a ja szukam czegoś ogólnodostępnego.... Może coś wiecie, polecicie?
  • gdynia(24)

któras rodziła ostatnio w redłowie? powiedzcie też, jak pediatrzy? ja tam rodziłam trzy lata temu i połozne i lekarze super, ale pediatrzy, którzy przychodzili do małego, to po prostu porażka!! zwlaszcza taka jedna stara baba, ciągle nabzdyczona, o nic nie można się było spytac, bo się zaraz darła, że ona nie jest od tłumaczenia. mam nadzieję, że juz tam nie pracuje. odpowiedzcie, jak było u was!!! jestem w 6 miesiacu i chciałabym wiedziec, czego sie spodziewac
  • Witam. Pytanie odnośnie szpitala w redłowie,jak wygląda sytuacja na porodówkach? Czy coś się poprawiło ? czy nadal większość opini negatywnych? Zamierzam tam urodzić,chociaż bardzo liczę na wasze podpowiedzi ,co do szpitala w trójmiescie.Bo zawsze zdanie można zmienić-nie koniecznie musi być redłowo:) Pozdrawiam i miłego wieczorku:)
  • witam Was, mam pytanie, która z Was rodziła w tym szpitalu w obecnym roku? Interesuje mnie również poród ze znieczuleniem? Którą położną polecicie, lekarza itp. Jakie są warunki na sali porodowej itp. Jakie były Wasze odczucia itp.? dzięki za informacje :)
  • Jak w pytaniu, czy któraś z was miała z nim do czynienia? Jakie sa wasze opinie o nim?Pozdrawiam i czekam na posty.Dzięki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się