Forum eDziecko Porozmawiajmy Zakupy
ZMIEŃ
      gdynia

gdynia

(19 wyników)
    • Jak w temacie, gdzie są sklepy tej firmy, najlepiej w galeriach handlowych? Dzięki za odp.
    • Potrzebuje pewnych informacji. Mieszkamy na Mazurach w okolicach Olsztyna. Niedługo mam zaklepaną wizytę lekarską u okulistki z 4 letnia córeczką ,jest to bardzo pilna wizyta okulistyczna. Może znacie chodzi o doktor Sildatke. Niestety taki wyjazd dla ans to przeprawa gdyż musimy brac ze sobą 9 miesiecznego synka. Nie znamy kompletnie trójmiasta. Gabinet jest na ulicy starowiejskiej w Gdyni i potrzebowalabym znac jakies miejsce gdzie moglabym spokojnie sie zatrzymac przez wizytą mamy na...
    • Dziewczyny! Pomóżcie. Szukam Skarbonek z serii Dinomates dinozaury z imionami Asia, Monika, Kuba może być w sieci lub w Gdyni lub w Toruniu. Może znacie sklepy gdzie są te skarbonki. miały być w empiku, lecz toruńskie empiki nic nie wiedzą. chodzi o te skarbonki dodam, że to ma być prezent na dzień dziecka, wiec pilne. Anka
    • Dziewczyny, poradźcie - jak sprzedać mieszkanie? Kulamy się z nim już dłuższy czas i nic. Żeby jeszcze było jakieś beznadziejne, a tu naprawdę same zalety, ale i tak nic. Agencje, ogłoszenia nic nie dają. Proszę, poradźcie. Może macie swoje dobre doświadczenia.
    • Swietne spodniczki dla starszych dziewczynek: jeansowe za 15 zl, z materiału za 7,50.
    • W Gdyni przecena 50% a w innych miastach? ja byłam dziś we Wrocławiu i nic nie przecenione, tylko 15% na zabawki z okazji dnia dziecka. Interesowały mnie ubranka a sprzedawczynie nic nie wiedzą o przecenie.
    • ...pooglądam wózeczki dla dzieci, do których sklepów warto zajrzeć?
    • Dziewczyny jak jest z wyprzedażami w Gdańsku interesuje mnie Alfa i Manhattan dla zainteresowanych podaję że w Matarni (stan a poniedziałku) są przeceny dla dzieci ale więlkszość to dla dziewczynek w rozmiarze 92 wzwyż jest tego kilka wieszaków a dla chłopców tylko 2 z przecenami tego co było przecenione 2-3 miesiące temu - doszły tylko 3-4 rodzaje koszul nawet fajnych ale przecenione tylko 50% i cena 25 to też nie rewelacja więc wiszą już 2 tydzień w sklepach widziałam te same 6 ...
    • hej byłam dzis w gdyni w mothercare. 90 % przecenionych o 30 %. w sklepie szaleństwo, ludzi pelno, zakupy srednio za 800 zł (kryzysu w Polsce nie ma:(. obkupiłam się w pizamki (po to pojechałam), bielizne i sweterki. dziekuje jeszcze raz dziewczynie, która dała cynk o dacie wysprzedaży 18buzka
    • gdzie w Gdyni znajdę dobrze zaopatrzony sklep z wózkami? Z góry dzieki wielkie za info;) pozdrawiam mama Emilki i Gabrielka:)
    • szukam jak w temacie, czy ktoś je w Trójmieście lub bliskich okolicach widział? Prosze o informację
    • Niedlugo wybieram sie z coreczkami w okolice Trojmiasta. Chcialabym przy okazji zrobic pare zakupow ubraniowych (dla niemowlaka i 7-letniej pannicy). Interesuja mnie glownie kurtki wiosenne. Czy mozecie podac jakies sprawdzone adresy sklepow, w ktorych bedzie spory wybor ubran dzieciecych. Z gory dziekuje:)
    • Chodzi mi o dokładniejsze namiary. Z góry dziękuję:) Pozdrawiam
    • bardzo proszę o pomoc
    • Dziewczyny poratujcie prześlijcie mi katalog geox bo wszystko gdzieś z poczty mi zniknęło, możliwe że synuś coś poszperał jak nie byłam wylogowana i klapa nie mam nic. Z góry dziękuję BEATA
    • pomozcie mi w wyborze rowerka- najchetniej kupilabym taki ktory posluzyby mu przez dluzszy czas- na co zwracac uwage przy zakupie? czy warto kuowac plastykowe rowerki? dziekuje z gory za pomoc
    • Czy znacie w Trójmieście sklepy z wózkami czynne w niedzielę? Proszę napiszcie, bo wybieram się właśnie w niedzielę i chciałabym skorzystać.
    • Witam, gdzie można kupić wózki firm Peg Perego i Bebeconfort w Trójmieście? Interesuje mnie lekki i mały po złożeniu wózek i nie chciałbym być skazany tylko na Chicco Trio 2003. Pozdrawiam, Wojtek Pałasz, Gdańsk
    • Ja mimo, że jeszcze sporo czasu mi zostało (okruszek ma póki co 8 tygodni) bardzo interesuję się wózkami. Zafascynował mnie Classic Emmaljunga, ale cena.... czy wiecie może gdzie te wózeczki można kupić najtaniej? buziaczki dla wszystkich mamuś i ich maluszków schowanych pod serduszkiem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się