gdynia

(243 wyniki)
  • Potrzebuje pewnych informacji. Mieszkamy na Mazurach w okolicach Olsztyna. Niedługo mam zaklepaną wizytę lekarską u okulistki z 4 letnia córeczką ,jest to bardzo pilna wizyta okulistyczna. Może znacie chodzi o doktor Sildatke. Niestety taki wyjazd dla ans to przeprawa gdyż musimy brac ze sobą 9 miesiecznego synka. Nie znamy kompletnie trójmiasta. Gabinet jest na ulicy starowiejskiej w Gdyni i potrzebowalabym znac jakies miejsce gdzie moglabym spokojnie sie zatrzymac przez wizytą mamy na...
  • Gdzie na basen z niemowlakiem w Gdyni? ktoś chodzi/chodził i może polecić?
  • Poszukuje klubow malucha do ktorych chodza dzieci wraz z rodzicami - najchetniej w centrum Gdyni - podpowiedzcie prosze gdzie takie znajde.
  • Witam. Myślimy z koleżanką o założeniu Kącika Maluszka w Gdyni. I pytanie do mam z tego miasta - myślicie że byłoby zainteresowanie ( jaka dzielnica?)? Ile byłybyście gotowe zapłacić za np. 8 godz. i w jakim wieku oddałybyście dziecko do takiego miejsca? Obie mamy wykształcenie pedagogiczne i lubimy dzieci - mamy swoje maluchy także:)
  • Witam, Czy wiadomo cos Państwu o zajeciach muzyczncyh przeznaczonych dla maluchów w wieku 3-lat. Moja pociecha uwielbia spiewać i gdać( no może walić w instrumenta) ale ma super zacięcie do muzyki i chciałabym mu jakoś poszerzyc horyzonty w tym temacie. Prosze o wskazówki gdzie sa organizowane w Gdynia takie zajęcia. pozdrawiam
  • Witam, prawdobodobnie w przyłym roku po dwuletniej rozłące spowodowanej pobytem w Krakowie wracam do Trójmiasta wzbogacona o męża i półrocznego synka Filipka:))))))))))))) Moje pytanie brzmi.Jak wygląda w Gdańsku i Gdyni sytuacja ze żłobkami?.Kiedy zapisywać dziecko,żeby znalazło się dla niego wolne miejsce?W Krakowie tragedia.Zapisałam profilaktyczni dziecko (w listopadzie) do dwóch dobrych żłobków od kwietnia 2008.W jednym jest.....60 !!!! na liśce rezerwowej,czyli szanse na p...
  • Moje dziecko ma poważną chorobę kości (Perthes), powinien być leczony natychmiast, ale zarejestrowano nas do poradni dopiero za 1,5 miesiąca!!! Bardzo proszę o namiary na ortopedów w Gdyni, może udałoby sie dostać gdzieś szybciej, PILNE!!!
  • hej dziewczyny, czy sa tu moze jakies mlode mamy z gdyni, okolice plyty redłowskiej, ktore tak samo jak ja siedza w domu z dzieciaczkami ( moj synek ma 4 mies) i sie nudza a maja ochote na nowe znajomosci, wspolne spacery i pogaduchy pozdr wszystkie gdynianki
  • witam! moja córcia ma rok i 7 m-cy, chciałabym ją zapisać na naukę pływania, czy znacie szkółki pływania dla tak małych dzieci w Gdyni? pozdrawiam
  • w piątek wybieram się z dziećmi i siostrą na cały dzień do gdynie. Co ciekawego do zwiedzania polecacie?
  • Witam Czy są na tym forum Rodzice, którzy korzystają/li z tego miejsca? Proszę o Wasze opinie. Jeżeli znacie inne miejsca w Gdyni o których chcecie się wypowiedzieć - bardzo proszę (pozytywnie jak i negatywnie).Szukam "najlepszego" miejsca dla mojego synka, czytając trojmiasto.pl jakoś dziwnym trafem wszystkie placówki oceniane są bardzo dobrze... Dziekuje i pozdrawiam
  • Witam Mieszkam w Krakowie. Szukam miejsca na wczasy w przyszłym roku w okresie wakacji w Gdyni Orłowie, najlepiej lipiec ( 4 osoby w tym 2 dorosłe i 2 dzieci : 6 lat i 2 lata ), fajnie by było gdyby był plac zabaw .Moze macie jakies propozycje w rozsadnej cenie ?. Bardzo proszę o jakies oferty :) pozdrawiam
  • Gdzie odbywają sie jakies zajecia dla 2-latków w Gdyni (najlepiej w Chylonii)?Proszę o adresy,opinie i ewentualnie ceny takich zajęć...
  • Niedługo nas czeka przeprowadzka do Gdyni.( Jeżeli uda się znaleźć sensowne mieszkanie) Proszę napiszcie coś miłego o tym mieście. Byłam tam kilka razy i jakoś mnie nie powaliło. Staram się myśleć pozytywnie ale ... Pozdrawiam
  • Witam Wątek troszkę przedwczesny, ale podobno niekoniecznie :) Moje dziecko przystępuje w maju do pierwszej komunii, Dziś na pierwszym spotkaniu w kościele , dowiedziałam sie od matek, że większość ma już zarezerwowane lokale, więc postanowiłam zorientować sie w tym temacie. A więć mamusie, które macie to już a sobą, proszę o namiary na sprawdzone miejsca :) Przyjęcie ma być w gronie najbliższych ok 20 osób. Dziękuje
  • Zaczynamy sie rozglądać, gdzie jest duży wybór, najlepiej w okolicy Gdyni Dzięki za wszelkie adresiki
  • Witam mamy z Gdyni. Mam do Was pytanie. Chodzi o to, że stoję obecnie przed wyborem kupna mieszkania. Najważniejsze jest gdzie. Szczerze mówiąc mi bardzo podoba się Fikakowo (wiem, że drożyzna tam straszna, ale mieszkanie to zakup na lata), mieszkałam trochę na tym osiedlu, bo wynajmowaliśmy tam mieszkanie i dzieci nadal chodzą tam do przedszkola. Jednak Pani z nieruchomości zwróciła mi uwagę na fakt, że nim sie obejżę, to dzieci pójdą do szkoły, a na Fikakowie szkoły podstawowej...
  • Szukam komisu z dziecięcymi rzeczami w Gdyni. Czy ktoś może mi pomóc? I jeszcze jedno, dopiero od niedawna mieszkam w Gdyni i nie znam dobrze miasta.
  • Poszukuję dobrego pediatry przyjmującego w przychodni na Dabrowie w Gdyni, możecie kogos polecić? sprawa dość pilna.
  • czy wie ktoś gdzie odbywają się zajęcia dla dzieci w wieku mojej córci??? Wiem,że coś jest w MDK bezpłatnie,ale tylko od 3 roku .Piszcie też ile kosztują.najlepiej w centrum Gdyni.pozdarwiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się