gdynia

(11 wyników)
  • Dziewczyny, znalazlam taki wpis na forum macochy, mam nadzieje, ze temat nie wyleci za przeklejkę: forum.gazeta.pl/forum/w,14479,136084530,136084530,Cos_z_zupelnie_innej_beczki.html W nasz pięknym, katolickim kraju, w który co druga osoba jwst zagorzałym obrońcą życia poczętego, a pozostali wyznają kult dżejpitu, otóż w tym kraju, w którym grzmi się na codzień o wartościach chrześcijańskich, o tym, jak ważna jest rodzina, jak ważme są dzieci, żyje sobie (jeszcze!) samotna matka 2 dzieci. C...
  • Pisałam post jakiś czas temu - mam cały wór ciuszków do oddania - różnych rozmiarów, buty, kurteczki, bluzeczki, spodnie itp. Jest tego naprawdę sporo więc w rachubę wchodzi jedynie odbiór osobisty. Niestety mama, z którą byłam umówiona na odbiór zrezygnowała. Raz przełożyła termin a potem nie kontaktowała się już ze mną w ogóle. Nie mam co z tymi rzeczami zrobić. Może jednak komuś się przydadzą?
  • Moje dziewczyny , a raczej starsza Natalia zrobiły pomadek z zabawkami w pokoju . Z tej okazji mam do oddania - Klocki duże „ Mega Bloks”–0,6-18mc (23elementy ) - Malutki klocki zwykłe-z 20elementow może trochę więcej - 2 maskotki- małe - żyrafa na kolkach –po naciśnięciu sama jeździ- zręcznościowa dla roczniaka-18mc dziecka - 2 książeczki ,może więcej - parę innych drobiazgów - łóżeczko dla lalek drewniane z 53cm-28cm bez pościeli - lalkę z buteleczk...
  • Teletubbisie cz1 "kap;kap,kap" Teletubbisie cz7 "Owieczki" Teletubbis "teletubisie nadchodza" Bajki Misia i Margaretki Kolekcja Najleprzuch polskich bajek-- (2bajki) Zaczarowany Olowek i "filemon i Przyjeciele" Prosze o pokrycie kosztow przesylki lub odbior osbosty Gdynia
  • Po oddaniu tego co pożyczone zostalo po Oliwierku: *4x czapeczki bawełniane www.empikfoto.pl/albumy14/31382/193748/previews/4950783_obraz _013.jpg *3x skarpetki bawełniane www.empikfoto.pl/albumy14/31382/193748/previews/4950754_obraz_022.jpg *2x pajacyki www.empikfoto.pl/albumy14/31382/193748/previews/4950787_obraz_012.jpg (biały chodż zdjęcie tego nie pokazuje www.empikfoto.pl/albumy14/31382/193748/previews/4950759_obraz_020.jpg*śpioszki www.empikfoto.pl/albumy14/31382/193748/...
  • - mam do oddania samochód jeżdzidełko, jest w stanie dostatecznym po małym remoncie ( maż os w przednich kołach musiał naprawiać i coś z kierownicą było. Samochód jeździ, kółka nie odpadają jest to taki typowy dla chłopca. W tej chwili mam go na działce bo tam się dzieci nim bawiły, jest brudny, wiec przyszłym właścicielom zostawiam czyszczenie Moge wysłać ,ale prosze o pokrycie kosztów- wplata na konto6zł lub wysylka za pobraniem kolo 12
  • Właśnie zepsuła mi się do końca pralka, ech ma 5lat a wygląda jak wrak ,mimo ,wycierania czyszczenia itp. No na Calgon to mnie nie stać ,ale... Znacie jakiegoś taniego i dobrego mechanika? Ciekawa jestem co tam poszło. Wiem ,ze sa łożyska do wymiany ,bo huczy jak chodzi , a od 2dni nie odwirowywuje ,programator kręci się ,ale nie odwirowywuje ,nawet nie próbuje bębna zakręcić. Jest do CENDY z wsadem od góry( tylko taka w naszą klitkę wchodzi). No i czy może macie /znacie kogoś kto...
  • Chcialam podziekowac trzem mamom ktore nam pomogly :).... bardzo dziekuje za pomoc... lecz jednak to jest zbyt malo abym mogla dobrze funkcjonowac.... maly niedlugo wychodzi ze szpitala i boje sie ze nie zapewnie Kacperkowi dobrobytu razem z ojcem dziecka staramy sie jak tylko mozemy mamy nadzieje ze bedzie dobrze dlatego tez chcialbym jeszcze raz prosic mamy o pomoc...
  • NIe jestem tu aktywna zbytnio, aczkolwiek zaglądam często i w miarę możliwości pomagam. Nie wiem, czy jestem też wiarygodna, ale chyba tak - niektórzy kojarza mnie jeszcze ze starego edziecka. Czytam wątek, z którego wynika, że osoba z Gdyni, której chciałam pomóc postępuje nie tak. O co może chodzić? Do tej pory żyłam złudzeniem, że to co wysyłam się każdemu przyda, nawet jeśli już znoszone po moich dzieciach. A teraz mam wątpliwości i sama nie wiem. Czy tu się trafiają nacią...
  • rozowa+ gompke na ktora kladzie sie maluszka do kompania Gdynia saba76@gazeta.pl
  • Pisałam we wcześniejszym wątku z prośbą o pomoc dla mojej chrześnicy,ale niestety nikt sie nie odezwał.Dlatego założyłam nowy wątek,gdyz czas goni,a my wyrastamy już z najmniejszych ubranek.Jesli ktoś miałby do oddania,pożyczenia lub nawet niedrogiego odsprzedania ciuszki w rozmiarze 68-74 dla 5-miesiecznej Klaudii to bardzo prosiłabym o kontakt na adres gazetowy.Mamusia Klaudii ma bardzo ciężka sytuacje finansową, tym bardziej,ze ma problemy ze zdrowiem i tymczasowo Klaudunia musi prze...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się