gdynia

(18 wyników)
  • czesc dziewczyny, pare miesiecy temu przeprowadzilam sie do Gdyni, w swoim rodzinnym miescie wiedzialam gdzie rodzić, dzieki radom kolezanek i rodziny. Teraz staramy sie z mezem o dziecko i potrzebuje rady. Czytałam ze suupeeer warunki sa w Pucku, szczególnie, ze rozwazam poród w wodzie, ale to troche daleko. Ja mieszkam na Witominie. Poradźcie!!
  • Czy może mi któraś z was dać namiary na jakieś fajne komisy dziecięce w Gdyni, albo jakieś niedrogie hurtownie lub sklepy, ja wiem tylko że jest duży sklep na grabówku Akpol, czy jest coś jeszcze w Gdyni?
  • Witam, szukam dobrego ginekologa w Gdyni, takiego który poprowadzi ciążę, najlepiej, zeby to była kobieta i miała USG w swoim gabinecie. Jak ktoś może polecić to poproszę. Pozdrawiam
  • Czy ktoś może mi polecić dobrego ginekologa-endokrynologa w Gdyni. Mam problemy z tarczycą. Pozdrawiam
  • Poszukuję przyszłych mam z Gdyni.Fajnie jest mieć śwaidomość, że jest nas więcej i że zawsze w pobliżu można się kogoś poradzić. W końcu znajomości nigdy nie za wiele a kto wie może będziemy się wymieniać ubrankami:)))) a przede wzzystkim zawsze raźniej iść paczką na spacer z maleństwem i walizką szpargałów niezbędnych do tego szpargałów:)) Pozdrawiam Anka i trzytygodniowy bąbelek moszczący sobie gniazdko w moim brzuszku:)
  • Jestem z Gdyni.Chcialabym wybrac szkole rodzenia i oczywiscie dobry szpital.Ale ktory??!!Chcialabym rodzic z mezem. W szpitalu szukam bezpieczenstwa i profesjonalnej obslugi.Dziekuje z gory za pomoc.Barbarka i Lukaszek
  • Mam pytanie czy któraś z Was dziewczyny słyszała coś o tej szkole albo wybiera się na zajęcia prowadzone przez Panią Basię? Asia i Pływaczek
  • szukam gina z Gdyni,ktory bez problemu da mi zwolnienie w 6 miesiący ciązy, oczywiście najchętniej pojde do lekarza mającego podpisaną umowę z kasą chorych. Mój pracodawca mnie wysyła na urlop bo boli mnie kręgosłup,a mój doktorek nie chce mi wypisać L4
  • Mam pytanie, czy któras z was ostatnio, czyli po połączeniu porodówek gdyńskich rodziła w szpitalu w Redłowie? U mnie czas wybrać szpital i zastanawiam się czy w Redłowie nie jest teraz za ciasno. Mieszkam w Redłowie więc najbliżej byłoby tam, ale nie jestem pewna. Z góry dziekuje za odpowiedź. pozdrawiam Agnieszka
  • Jak w temacie. Z góry dziękuję.
  • Od niedawna mieszkam w Trojmiescie i nie mam zielonego pojecia gdzie kupic fajna odziez ciążową. Jeżeli znacie sklepy z odzieżą ciążową w Trójmieście, będę bardzo wdzieczna za namiary, pozdrawiam.
  • No właśnie mam problem ze zdobyciem fajnych spodni (te sklepy, które nawiedziłam oferowały spodnie na marchewę, tzn. na brzuchu leżały całkiem dobrze, na tyłku wisiały no a nogi- duże uda, chude łydki). Obeszłam gildie i halę targową, ale niestety nic. H&M też coś tam ma, ale strasznie drogo. Znacie jakieś fajne sklepy?
  • witajcie mam pytanie do mam z trojmiasta. kto zna dobrego lekarza od badania stanu siatkowki oka w ciazy. chce zrobic to badanie w 20 tyg ciazy, moge pojsc prywatnie- ale nie znam zadnego specjalisty ( w pierwszej kolejosci szukam kogos z gdyni) pozdrawiam buzka
  • nie wiem gdzie moge kupic jakies fajne ubranka dla siebie:( wiem ze jest H&M, ale chciałabym wiedziec czy nie ma nic innego? pozdrawia:) ada i 21 tyg Julek:)
  • hej dziewczyny. U nas w Wawie najtaniej u dobrego gina znalazłam to USG za 180zł. Ale na koniec sierpnia będę jakiś czas w 3mieście i zastanawiam się jaki tam jest koszt USG 3D/4D? Czy ceny takie jak tu w wawie czy może jest taniej? Babeczki z 3miasta-piszcie ile to u Was kosztuje:)
  • Czuje sie zdyskryminowama:( Jestem w 4 miesiacu ciazy i zaczyna mi brakowac ubran, szczegolnie spodni. Chetnie bym cos kupila, ale wszystko co moge znalezc w trojmiejskich sklepach nie pasuje do tego, co chcialabym nosic w czasie ciazy. Wszytko jakies szaro-bure i bardzo .........nadete, a ja chce sie ubierac wesolo, lekko i mlodzienczo, w konu mam zaledwie dwadziescia kilka lat. Pomozcie drogie kolezanki i wskazcie miejsce w Trojmiescie gdzie moge kupic cos ciekawego (np. upragni...
  • Mam dylemat jestem w 29 tyg.ciąży i jeżeli chciałabym pójść do szkoły rodzenia to podobno powinnam zacząć teraz ale nie wiem czy warto ? Słyszałam na ten temat wiele sprzecznych opinii i jak na samym początku ciąży byłam przekonana że napewno pójdę tak teraz się waham. Wiele osób mówiło mi że o wszystkim mogę poczytać sobie sama w książkach a o technikach oddychania i tak się szybko zapomina na sali porodowej. (?) Dodam tylko że będzie to mój pierwszy poród. Bardzo będę wdzięczna...
  • kto wie co oznacza wzrost przeciwcial w klasie igg w kierunku toksoplazmozy z 111,0 na 114,0 (igm jest ujemny)?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się