Forum Turystyka Polska Morze
ZMIEŃ
      gdynia

gdynia

(22 wyniki)
    • Kto wie gdzie mozna fajne i przystępne cenowo kwaterki załatwic na nadchodzący weekend, okolice Gdyni?? wybieram sie na imprezkę w Gdyni, gdzie tam mozna sie zakotwiczyc zeby ładnie było i do jakiej plazy blisko???
    • Orientuje sie ktos czy szynobus z Wladyslawowa staje gdzies niedaleko: 1.oceanarium w Gdyni? 2.niedaleko galeri przymorza w Gdansku?(konkretnie o decathlon mi chodzi).Czy moze lepiej autem jechac?
    • witam !!! chce z rodziną wyjechać nad polskie morze ,chciałam jechać pociągiem interesuje mnie tylko przejazd bezpośredni( ze względu na dzieci ) a z mojego dworca są odjazdy do Gdyni ,Kołobrzegu ,Świnoujścia i Szczecina - stąd moje pytanie gdzie najlepiej się wybrać chodzi mi o najładniejsze i czyste plaże
    • Przyjeżdżam z rodziną pociągiem do Gdyni rano w niedzielę 12 lipca.Czym w niedziele dojadę z Gdyni do Dębek.Proszę pilnie o namiar na jakiś Bus bądż PKS,mam małe dzieci, więc nie mogę jechać w ciemno.
    • Witajcie! Jadę do Łeby 5.07 z Warszawy, niestety jest jeden pociąg bez rezerwacji!!! Tragedia w dzisiejszych czasach!!! Pomyślałam,że pojadę IC do Gdyni a z tamtąd do Łeby Pksem, ale nic nie mogę znaleść w internecie.Pomóżcie!!! Czy ktoś może tak jechał?
    • Chce dojechać w Dworca Głównego PKP w Gdyni do Karwi, prosze o pomocne info..Pozdrawiam Beata
    • Szukam kawalerki/małego mieszkania na tydzień/10 dni w drugiej połowie lipca. Kuchenka, lodówka, łazienka, spanie dla 2 osób dorosłych, dziecko 8 lat, dziecko 3 lata.
    • Witam Może napiszecie mi jak dojechac z Gdyni do Jastrzębiej Góry i z powrotem? Słyszałam, że są jakieś busy? Jesli tak, to gdzie one stają? Czy jeżdzą często? Czy autobusem dojadę też bez problemu? Będę wdzięczna za jakieś wskazówki. Dodam, że będziemy wysiadać na dworcu Gdynia Głowna. Pozdrawiam i dziękuję.
    • Większego giota dawno nie czytałem...
    • Czytałam wątki przestrzegające przed pieknymi ofertami na stronach internetowych. Wiele razy rzeczywistość odbiegała bardzo od zachwycającej oferty. Przyznam, jestem troche skołowana. Na miejsce weekendowego pobytu wybrałam hotel. Na hotelach chyba nie mozna się zawieść?? Faltom przypadł mi do gustu ze względu na mozliwośc skorzystania z basenu (bo pogoda już nie taka) i wielu innych atrakcji za dośc niska cene jak na hotel tej kategorii. A może to nie taka kategoria? Był ktoś w ty...
    • Siódma Przechadzka (tym razem z Trzebiatowa do Gdyni) minęła niepostrzeżenie. Zapraszam do lektury relacji: www.terakowski.republika.pl/p7.htm Pozdrawiam serdecznie! Kuba Terakowski :)
    • Chcę spędzić z dziećmi lato nad morzem. Interesują nas kwatery z łazienką tylko do naszej dyspozycji, ale w okolicach jak w tytule, nie za wysoki standard, ważna cena, proszę podawać strony
    • Witam. Za dwa tygodnie wyjeżdżamy nad morze. Będziemy jechać krajową 1-ką z Krakowa do Dębek. I w związku z tym mam pytanie - czy są jakieś utrudnienia w ruchu na w/w trasie. Pozdrawiam. Kasia
    • Mam pytanie co można zwiedzać z dziećmi w wieku szkolnym w razie niepogody w okolicach Karwi? Wiem, że w Gdyni jest oceanarium, a na Helu fokarium. A co jeszcze?
    • Potrzebuję porady w sprawie miejscowości blisko Trójmiasta. Chodzi mi o miejsce gdzie można dobrze zjeść, odpocząć z dzieckiem ale też pojechać na jakąś wycieczkę do Gdyni czy Gdańska w razie złej pogody. Może Dębki?? Dziękuję
    • Jeśli ktoś słyszał o utrunieniach na w/w trasie (jedziemy przez Łódź i Toruń) to bardzo proszę o informaje. Wyjeżdżamy w nocy 16 VIII. Z góry dziękuję. Olaf.
    • Witam i proszę o waszą radę w takiej kwestii: wybieramy się w maju nad morze (rodzina z dwójką dzieci oraz dziadkowie, czyli w sumie 6 osób) i przybywamy nad Wybrzeże samolotem (lotnisko Gdańsk Rębiechowo). I stamtąd musimy jakoś dotrzeć do naszego noclegu (najbardziej sensowne wydaje mi się taxi, ze względu na 1.dwójkę dzieci 2.bagaże 3.[b]coś stamtąd w ogóle kursuje?[/b] bo nigdy nie byłam ...). Jak uważacie: dokąd najsensownie się udać (miejscowość: tutaj ważna jest ładna plaża, spokój i d...
    • Drodzy Wszyscy! W ubiegłym roku urlop spędzałem w Unieściu, k. Mielna. Jest tam super wędzarnia ryb prosto z kutra. Ryby były wyśmienite, wędzone i od razu podawane do konsumpcji. Czy w Gdańsku lub w ogóle w Trójmieście znajdę podobną wędzarnie ryb? Proszę o info. Pozdrawiam.
    • Mieszkam na Ślasku jak dojechac do Karwi .Bede podrórzowac pociagiem .Kasia
    • Tak jak w tytule. Jedziemy do Pucka. Pogoda nie szykuje sie najlepsza :(. Planuję więc wycieczkę do 3miasta. Poradźcie coś innego niż starówka i molo, co sprawiłoby radochę 6letniej dziewczynce i 9ciolatkowi. Jakieś oceanarium, żaglowiec, coś, czego nie ma wszędzie, co sprawi frajdę i zostanie w pamięci. dzieki B.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się