gdynia

(23 wyniki)
  • poszukuje dobrego fryzjera w gdyni ktory po tym jak mi juz wymysli jakas fryzure to mnie jeszcze nauczy jak ja codziennie rano szybko zrobic zebym sie nie musiala wkurzac codziennie przed lustrem:)))))))
  • poszukuję fajnego miejsca, gdzie można miło poćwiczyć, najchętniej miejsca typowo dla kobiet, bo zapach testosteronu w powietrzu jakoś mnie nie kręci :)) idealnie było by na Karwinach a jeszcze lepiej w Wielkim Kacku / Fikakowie (ale tu chyba nic nie ma :(( ) joga mile widziana.
  • Który pięknie uczesze na ślub pilnie poszukiwany. Z Góry dziękuję i pozdrawiam Fifii
  • tworzę nowy topik bo boję sie ze zostanę przeoczona ;) potrzebuję fryzjera który pofarbuje mi włosy po różnych dziwnych farbowaniach, z odrostami i skopanych dekoloryzacjach na FIOLETOWO. fiolet a nie żadna czerń z połyskiem czy pasemka ! juz dwie fryzjerki odmówiły mi farbowania na stałe na fiolet :( no i generalnie fryzurę uporządkować mi trzeba. proszę od razu podawać orientacyjne ceny jeśli mozecie :):):) dzięki !!!!!!!!!!
  • Tak jak w temacie, ewentualnie w Trójmieście.
  • czy ktoś zna?
  • Czy ktos byl tam na jakims zabiegu na twarz, np. na oczyszczaniu. Planuje sie tam wybrac, ale nie wiem czy warto placic 220 zl za taki zabieg.
  • Jak w temacie.Gdzie w Gdańsku mogę kupić tę piankę do mycia twarzy?W sieci na stronie firmy znalazłam tylko telefon do przedstawiciela w Gdyni,a może kupiłyście ją gdzieś w Gdańsku?Kiedyś widzialam kosmetyki tej firmy w jakiejś aptece ale nie pamiętam w jakiej.Pomózcie,bo w wyszukiwarce na forum też nic nie znalazłam.
  • czy ktoś wie gdzie to można kupić? nie chcę zamawiać jednego kremu przez internet m
  • Od jakiegoś czasu w różnych miejscach zauważałam promocję Neutrogeny - do zakupu produktów za 60zł dodawano krem pod oczy Visibly Young. Ponieważ mam ochotę i na ten krem, i jeszcze na emulsję Visibly Young z filterm, szukam tej promocji. Wcześniej nie miałam za co z niej skorzystać :) Nawet znalazłam aptekę w Sopocie, gdzie ta promocja się akurat odbywa. Niestety, zamiast kremu pod oczy zaproponowano mi... gratisowy krem na noc! Mimo że na plakacie stoi jak byk "krem pod oczy". ...
  • Witam, wybieram sie na 5dniowe spa & wellness do hotelu Faltom w Gdyni. Czy moze ktoras z was tam byla? Jakie wrazenia? Co myslicie o zabiegach i jakie polecacie najbardziej. Z gory dziekuje za Wasze opinie. :)
  • jak w temacie - najchętniej Gdańsk lub Gdynia. Możecie kogoś polecić?
  • Kto może polecić dobrą fryzjerkę w Trójmieście ?(zmiana i dobranie nowej fryzurki - idzie lato, czas cos zmienić) Pozdrawiam i dziękuję
  • Mam problem z otworzeniem ich strony. Prosze więc o pomoc - chodzi mi o adresy w Trójmieście, szczególnie w Gdyni. I szczególnie tego sklepu, gdzie sprzedają resztki ze starszych kolekcji. Czy one są przecenione?
  • Chodzi mi głównie o to: uroda.onet.pl/1420156,,,,,sojowy_balsam_do_ciala_na_bazie_oleju_sojowego,kosmetyki.html
  • hej wybieram sie do gd, a ze u mnie w miescie jak dotad nie znalazlam kosmetykow tej firmy chce przy okazji wkoncu kupic ta pianke do demakijażu Citrobiotic Podajcie namiary gdziesa te kosmetyki,w ktorych aptekach.ulice..Moze kolo akademi medycznej gdzies w aptece są???lub w auchanie?w sephorze sa takie rzeczy??
  • Hej ludzie czy moglibyscie mi polecic jakiegos dobrego dermatologa z trojmiasta? Najlepiej z Gdyni, ale nieobowiazkowo:)))) Musze sobie posprawdzac swoje pieprzyki,bo mi sie lekko rozrosly co niektore po wakacjach. Nie chce , aby mnie potraktowali jak przeczulonego na swoim punkcie wariata i do tego skasowali 150 zeta za wizyte. Tak wiec czekam na info. Dzieki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się