Forum eDziecko ciąża :-)
ZMIEŃ
      ginekolodzy

ginekolodzy

(57 wyników)
    • Przepraszam jeżeli ten temat juz był, ale bardzo się denerwuje. Od dwóch tygodni nie mam okresu a wczoraj zrobiłam test ciążowy i wyszedł pozytywny. I teraz zastanawiam się kiedy ma iść do ginekologa? I czy on przepisze mi skierowanie na badanie krwi? Czy będzie mnie w ogóle badał?
    • Pozdrowienia dla wszystkich mamusiek i ich pociech z forum. Mam do was ogromna prośbe polećcie mi ginekologa przyjmujacego panstwowo w Warszawie. Niestety na prywatnego nie chcialabym wydawac tyle pieniedzy a od niedawna mieszkam w Warszawie i nie mam sie kogo poradzic. A dzis zacząl sie własnie 6 tydzień. Prosze pomozcie z pozdrowieniami :-)
    • Witam drogie przyszłe mamy :) Mam pytania w związku z pierwszą wizytą ciążową u ginekologa. We wtorek idę po raz pierwszy do lekarza (nie jest to mój wiodący do tej pory ginekolog, zrezygnowałam z niego, bo miałam kilka zastrzeżeń). Jestem w 5 tyg. ciąży, wykazały to testy ciążowe i badanie krwi. Czego spodziewać się po takiej wizycie? Jak się do niej przygotować? Co ze sobą zabrać i o czym pamiętać? Jak bądzie wyglądało badanie ginekologiczne sprawdzające ciążę? Jakie ważne pyta...
    • Czy zna ktoś w Bydgoszczy ginekologa, który ma krótkie terminy rejestracyjne.No i oczywiście zależy mi na dobym i rzetelnym lekarzu. Z góry dziękuję za wszystkie informacje.
    • Dziewczyny, szukam dobrego ginekologa ze Szczecina. Właśnie wczoraj dowiedziałam się, że jestem w ciąży (5 tydz.) i chciałabym, żeby moją ciążę prowadził naprawdę dobry lekarz. Nie mam swojego "ulubionego" gina, dlatego liczę na waszą pomoc i doświadczenie. Pozdrawiam Kate
    • Czy mogłybyście polecić mi jakiegoś dobrego ginekologa z Częstochowy lub okolic. Prywatny gabinet, dobry sprzęt i pewna obecność lekarza prowadzącego przy porodzie. Jeśli istniałaby możliwość to proszę odrazu o adresy gabinetów. Z góry serdecznie dziękuję.
    • Pomóżcie!!!! Szukam dobrego ginekologa z Katowic (może być prywatny).Najlepiej jeśli byłby ze szpitala na ul. Markiefki, a jeśli nie to gdzie ewentualnie przyjmuje. A może macie jakąś opinie o niejakim Adamie Nowarze???? Dzięki!!!
    • Czy znacie ginekologa w Krakowie,ktory pod czas ciazy unika badan "tradycyjnych". Prosze o namiary.
    • Mieszkam w Warszawie i do tej pory leczylam się u "swojego" ginekologa ale nie jestem teraz pewna czy jest on godny zaufania.Często zmienia zdanie i tylko wtedy,gdy go o to poproszę daje mi skierowania na badania.5 miesięcy temu poroniłam i dopiero później dowiedzialam się,że przyczyna mogła być bakteria w mojej szyjce.Ale skierowania na zrobienie badania w tym kierunku mi nie dal,mimo,że miałam plamienia."Po" też nie,dopiero gdy pokazalam mu wynik powiedzial,ze to moglo być przyc...
    • szukam poleconego ginekologa - położnika z karowej lub żelaznej. proszę o pomoc
    • Dziewczyny, prosze Was o rekomendacje lekarzy ginekologó (najlepiej ginekologów- położników) z Centrum Medycznego LIM w W-wie. Byłąm u dwóch przypadkowych i potraktowali mnie dość "przedmiotowo" a nie o to chodzi - to mój 7-8 cykl starań i potrzebuję lekarza, który poświęci mi trochę uwagi, a w przyszłości (ma nadzieję bliskiej:) poprowadzi ciążę... Proszę - może macie dobre doświadczenia? pozdrawiam kate
    • Może ktoś może mi kogoś polecić? Pozdrawiam!
    • Mam takie pytanie, czy rzeczywiście jesteście raz w mcu u swojego gina? Czy za każdym razem jesteście badane? Ja teraz wizytę będę miała po prawie 2 mcach od poprzedniej, w międzyczasie oczywiście robię badania i usg. Pzdr Aneta 18 tc
    • Jestem w szoku po przeczytaniu listy złych ginekologów - do jednego z nich chodziłam - młoda, głupia, naiwna - i ciąża nie zakończyła się pomyślnie. Dziewczyny - musimy tą listę jakoś uporządkować, by chronic inne.
    • Poszukuje dobrego ginekologa w Krakowie. Nie chodzi tylko o ciaze, ale ogolnie na badania okresowe nawet. Mozecie mi cos doradzic??
    • Witam mam pytanie czy mozna iść juz na chorobowe w pierwszych miesiacach ciązy. Słyszałam ze nie chetnie do tego podchodza ginekolodzy, ze lepiej isc do rodzinnego jak to jest...
    • jak w temacie:) Chodze do bardzo dobrego ale prywatnie, i jak sie podtwierdzi ze jestem w ciązy to nie wiem, prywatnie cala ciąza to bedzie majątek, a u nas z kasa ciezko:/ Ale z drugiej strony wole wydać tą kase byle nie iść do byle jakiego lekarza
    • Czy możecie polecić dobrego lekarza w zakresie prowadzenia ciąży - najchętniej z Sapieżyńskiej lub Bitwy Warszawskiej, ale niekoniecznie.
    • Hej kobitki:)) tydzien temu robiłam test i wyszły 2 kreski:)))bardzo sie ciesze ale zarazem martwie..... byłam u pana ginekologa powiedział ze to wczesna ciaza 3-4 tydzien ,zrobił USG ale za wczesnie nic nie było widac,28.12 mam kolejne badanie. Mam do Was pytanie te zafasolkowane :)))) mam dosc mocne bole w podbrzuzu-nie mam plamien-za dnia jest ok ale w nocy budze sie 2-3 razy z bolu,podobny jak na @ ,jakby skurcze... czy to jest prawidłowe???napiszcie czy tez tak miałyscie.pozdr...
    • Regularnie płacę wszystkie stawki na ubezpieczenie. JEstem zarejestrowana w Przychodni Publicznej ktora ma podpisaną umowe z NFZ. Z oczywistych wzgledow do ginekologa chodze prywatnie(nie trzeba czekac na wizyte, jestmiło i zawsze wszystko wiem). Jestem na początku ciązy i lekarz dal mi skierowanie na kontrolne badania(morfologia, mocz itp). Chcialam wykonac je w swojej przychodni, ale PAni poinformowala mnie ze musze za wszystko zaplacic, bo w ciazy nie przysluguja mi darmowe badania.O co w ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się