Forum eDziecko eRodzice Województwa Śląskie
ZMIEŃ
      ginekolodzy

ginekolodzy

(51 wyników)
    • Witam, szukam dobrego ginekologa kobiety w Katowicach lub w woj. śląskim, znacie kogoś godnego polecenia??
    • Chodziłam do fajnego ginekologa, ale musiałam dosyć daleko jeździć i teraz chciałabym znaleźć dobrego, taniego :) , który przyjąłby mnie i ma gabinet w centrum miasta lub w mojej okolicy ( os. Zubrzyckiego, Nowy Świat, Trynek). Może znacie kogoś takiego? Będę wdzięczna za wszelkie namiary.
    • Pilnie potzrebuje namiary na dobrego ginekologa- położnika z Mysłowic. Najlepiej żeby miał duże doświadczenie w prowadzeniu zagrozonej ciąży. Z góry dziękuje
    • Potrzebuję pomocy w wyborze ginekologa w Bielsku,PILNE!!Dodam iż Pani dr Zemanek odpada.Wiem, że jest świetna, ale nie stać mnie na nią. Proszę o pomoc...jestem w ciąży więc zapowiadają się częste wizyty;) Z góry dziękuję za pomoc, pozdrawiam!!
    • Witam! szukam dobrego ginekologa w tychach, czy ktoś zna takiego, i gdzie przyjmuje. Dzięki. Pozdrawiam
    • witam, szukam na juz dobrego ginekologa- faceta, na NFZ, bo nie stac mnie prywatnie...to 8-9 tydzin wiec musze juz isc do jakiegos, a chce takiego na cala ciaze, jestem z piekar slaskich- kiedys chodzilam do Szpitala Miejskiego ale juz tam nie ma poradni. moga to byc Piekary, Bytom, Katowice, Siemianowice ale najlepiej Bytom lub Piekary i na kase. dajcie mi znac na komorke:505975791- mozna z netu smsy wysylac do mnie, z gg itp. nie mam internetu. czekam. pati z piekar
    • Witam! Nie jeste jeszcze mamą, jestem dopiero w 3 tygodniu ciaży. Czy któraś z Was zna doktora Pabiana, który przyjmuje w Świętochłowicach???? Prosze o wszelkie informacje ? bardzo cięzko o dobrego ginekologa, prosze o informacje i rady
    • Witam, niedawno przeprowadziłam się do Dąbrowy Górniczej i szukam dobrego ginekologa (w państwowej przychodni). Możecie kogoś polecić??
    • Mam wielką prośbę do emam ze Śląska -jak napisałam w temacie - poszukuję kontaktu lub informacji gdzie ew. teraz przyjmuje dr Piotr Wieczorek, który 10 lat temu pracował w szpitalu w Mikołowie. Przyjmował wtedy poród mojej siostry i z jej relacji wiem, że to świetny lekarz i dobry człowiek. Niestety przepadł mi jak kamień w wodę - to znaczy nie mogę go znaleźć przez internet. Czy któraś z Was mogłaby mi pomóc? Byłabym bardzo wdzięczna - z góry dziękuję PS powieliłam wątek z forum śląski...
    • Cześć, Przepraszam,że tak bezpośrednio...ale pisałaś o wizycie z córeczką u ginekologa, a ja bardzo pilnie potrzebuję namiarów na kogoś sprawdzonego. Bardzo dziekuję. Pozdrawiam, beata
    • bardzo proszę o namiar/opinię nt.dobrego ginekologa,jestem mamą,nie jestem zadowolona z obecnego gina z przychodni.. bardzo mi zależy w perspektywie kolejnego macierzyństwa
    • --Poszukuję dobrego ginekologa, najlepiej z Kasy Chorych. Dobrze jakby mił w gabinecie USG. Mieszkam w Chorzowie. Jestem w ciąży w 7 tc. Mój lekarz twierdzi, że nie słychać akcji serca u dziecka i naciąga mnie na drogie badania. Raz już byłam i kazał mi przyjść po raz drugi. Nie pasuje mi to i chciałabym to skonsultować z innym dobrym ginekologiem. Pozdrawiam! Aga i Emilcia (14.08.2003)
    • -- 14.09.2007 (+)
    • Witam,proszę o opinie o tym lekarzu jeżeli ktos go zna,będe wdzieczna. Przyszedł do mojej przychodni za moja byłą lekarke która odeszła i prowadzi praktyke w Tychach jak dla mnie troche za daleko.
    • Szukam dobrego ginekologa który ma kontrakt z NFZ.Chętnie nawiąże kontakt z mamami z Rybnika. Wychowuję trzy córki(2,5; 4,5; 8,5) Najstarsza córka jest dzieckiem niepełnosprawnym leżacym.
    • szukam sprawdzonego ginekologa ,moze ma ktos jakies namiary?
    • poszukuję dobrego gin.-położnika, który pracuje w szpitalu w Bogucicach. Proszę o podanie nazwiska i ewentualnie miejsca, gdzie ma swój gabinet.
    • Dziewczyny, koleżanka w pracy zaszła w ciążę, mieszka w Gliwicach, trafiła do jakiejś felernej pani ginekolog. Poszukuje jakiegoś dobrego lekarza prowadzącego. Zancie może takiego, gdzieś w okolicach Gliwic?
    • Czy ktoś zna ,co może o niej powiedzieć?
    • Witam,właśnie dowiedziałam sie, że jestem w ciąży,bardzo się cieszę ale musze też znaleźć jakiegoś dobrego i odpowiedzialnego lekarza. Mieszkam w Bogucicach na os.kukuczki i najchętniej chciałabym lekarza z okolic, żeby nie musieć daleko jeździć bo mam 2 lestnią córkę i nie mam jej zabardzo z kim zostawić na dłuższy czas niż 1 godz. Ginekolog może być prywatnie. Dzięki za pomoc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się