ginekolodzy

(62 wyniki)
  • Witam !! Poszukuje dobrego ginekologa na NFZ na os Kolorowym w Nowej Hucie . Mozecie kogos polecic ?? Pozdrawiam
  • Witam czy któaś z mam jest z krakowa? i moze wie gdzie znajde ginekologa dziecięcego? Słyszłam coś o paniach dr: Wojtyś i Leszczyńska. Ale co i jak i gdzie to nie wiem. Jezeli ktoś mi moze pomóc to dziękuje
  • Potrzebna recepta. Ale u nas terminy na czerwiec! Gdzie znajdę krótkie terminy do ginekologa?
  • Czy ktos korzysta z Promedisu w Krakowie i moglby polecic dobrego ginekologa do prowadzenia ciazy?
  • Hej dziewczyny, doradźcie mi proszę dobrego, delikatnego, kompetentnego lekarza! Szukam specjalisty dla dziewczynki, która pierwszy raz będzie miała do czynienia z ginekologiem, dlatego zależy mi, by poza kompetencjami był także bardzo delikatny i miły. Będę wdzięczna za Wasze informacje. Pozdrawiam!
  • czy zna ktoś dobrego i fajnego ginekologa dziecięcego - obojętnie państwowo czy prywatnie, byle nie Prokocim, tam byłyśmy dzisiaj ;-( za wszelkie namiary dziękuję ;-)
  • Czy znacie jakiegos dobrego ginekologa, najchetniej kobiete? Generalnie robie rozeznanie na Szewdzkiej, ale moze byc tez gdzie indziej. Ile z Was wogole leczy sie panstwowo? Bo ja dopiero mam zamiar zaczac. Pozdrawiam.
  • Hej, pilnie szukam opinii o ginekologu dr Stanisławie Leszczyńskim z Ujastka. Będę wdzięczna za info.
  • Jak w temacie - poszukuję takiego "cuda" :))
  • Witam, czy możecie polecić dobrego gina nie koniecznie położnika na NFZ w okolicach Nowego Kleparza czy gdzieś na Krowodrzy. Dzieki z góry za info.
  • poszukuje dobrego ginekologa, ktory pomoze mi uporac sie z problemam zajscia w ciaze
  • Czesc dziewczyny !! Mozecie mi polecic jakiegos dobrego Ginekologa na terenie Nowej Huty Najlepiej jak by to były rejony os.Koloroweg,Uroczego Pozdrawiam
  • witam e-mamy mieszkam w północno- zachodniej częsci Krakowa, poszukuje dobrego ginekologa- położnika, który przyjmuje w tej częsci Krakowa, może byc prywatnie albo NFZ. Szukałam ginekologa który by przyjmował z dzielnicy krowodza, bronowice a jednoczesnie pracowal w szpitalu im. żeromskiego lub na ujastku - nie znalazłam. Jestem skłonna jeżdzić do centrum miasta, bardzo mi zależy na lekarzu z NFZ. Będę wdzieczna za wszelkie info (m.in. ile dni czeka sie na wizyte) Raczej nie jeste...
  • Szukam właśnie tej pani. Kiedyś przyjmowała w klinice Zdrowie na Żabińcu. Teraz chciałam się do niej zarejestrować ale okazało się że już tam nie pracuje. Pielęgniarka coś napomknęła że teraz chyba pracuje w klinice na Kopernika. Może ktoś słyszał o niej? Kurcze jak znalazłam wkońcu dobrego lekarza to musiała przestać tam pracować. A
  • ... przystojengo, młodego - to żart. Szukam ginekologa który mi zrobi badania, dobierze odpowiednią metodę antykoncepcyjną!!!
  • No własnie czy mozecie polecic jakiegos ginekologa z którego byłyscie, jesteście zadowolone a nie płaciłyście. Zastanawaim sie czy są jeszcze lekarze którzy przyjmują w przechodniach niepłacisz a mimo to są mili i profesjonalni? Ja osobiscie chodziłam w ciazy do pani dr. Węgrzyn w Centrum Medycznym Nowa-Huta, byłam zadowolona ale poniewaz w ciązy nie miłam żadnych problemów wiec nie dokońca sprawdziłam panią doktor :) a moze dzięki niej ciaza przebiegała idealnie :)Niestety troche...
  • Witam W przychodni na ulicy Rusznikarskiej przyjmuje ginekolog Krzysztof Kij i W. Szatkowski. Muszę któregoś wybrać ale nie mam pojęcia którego warto. Proszę dziewczyny poradźcie coś. Dzięki
  • prowadziła cała moja ciaze 5 lat temu...bylam bardzo x niej zadowolona Teraz chce znowu do niej wrocic Czy ktoras z Was ostatnio u niej bywala. Jak teraz z nia jest? Jestescie zadowolone?? Czy nadal pracuje na Siemiradzkiego i przyjmuje na Oświecenia?? czekam pilnie na odpowiedzi pozdrawiam i milego dnia zycze
  • Czy możecie polecić dobrego ginekologa w centrum medycznym LIM? Z góry dzięki.
  • czy to dobry lekarz? czy można mu powierzyć prowadzenie ciąży?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się