-
Witam
czy orientuje się ktoś, czy w przychodni na Podzamczu nadal przyjmuje bezpłatnie ginekolog?? Doszły mnie słuchy, że od jakiegoś czasu przyjmuje tylko prywatnie.. Za odpowiedź z góry dziękuję.
-
Moze ktos mi powiedziec jaki ginekolog w jakiej przychodni przyjmuje bo w mojej przychodni nie ma zadnego a prywatnie mnie nie stac i chciałabym znaleac jakiegos ktory poprowadziłby moja ciaze wiem ze do poradni przyszpitalnej bardzo ciezko sie dostac trzeba osobiscie sie rejestrowac a mi z Podzamcza ciezko bo auta niemam a wymioty nie pozwalaja mi na długie podroze
-
Witam.
Czy ktoś orientuje się, czy ginekolog Dąbrowska-Szewczyk przyjmuje pacjentki na koszt NFZ w swoim gabinecie prywatnym?
Czy przyjmuje gdzieś w którejś z przychodni?
-
Czy ginekolog Augustyn jest dobrym lekarzem?
-
szukam taniego ginekologa w Wałbrzychu albo w okolicach.Chodzi o zalożenie spirali.Dzięki
-
szukam kobiety ginekologa w Wałbrzychu i okolicach
-
Dziewczynki, proszę, polećcie mi jakiegoś ginka w Wałbrzychu, albo gdzieś niedaleko, który nie będzie darł łacha ze mnie, że "taka stara" a na pierwszą wizytę dopiero przyszła!
-
Jakiego ginekologa w Wałbrzychu polecacie, najlepiej żeby też nie należał do zbyt drogich
-
witam ;)
cy w przychodni na PG przyjmuje ginekolog - kobieta? czy ma usg na miejscu (prowadzenie ciąży). jesli tak, jak się nazywa? ktoś się orientuje?
-
poszukuję lekarza ginekologa Pana Pieca , czy ktoś może mi podać gdzie przyjmuje ?
-
mieszkam od niedawna w Walbrzychu i chcialabym dowiedziec sie co
myslicie o ginekolog Banczerewskiej badz Dabrowskiej.
-
witam
prosiłabym o nazwisko dobrego, wałbrzyskiego ginekologa, który jest w stanie przeprowadzić wszystkie badania i bez problemów przepisuje antykoncepty bez zgody rodziców
-
Mam zamiar zmienić przychodnie i chciałabym się dowiedzieć jaki ginekolog przyjmuje na Podzamczu?Tych starych znałam,ale teraz to się pewnie pozmieniało
-
Zna ktoś Pawła Kołomyjca???
-
czytajac jaki gin i gdzie tipsy mozna zrobic mozna oszalec 10000000
zaczetych watkow zlitujcie sie babiszony
-
Czy może ktoś wie kiedy i w jakich godzinach przyjmuje Bańczerowska?
-
Poszukuję dobrej lekarki ginekologa na terenie Wałbrzycha. Czy któras z Was
była może u pani dr Bańczerowskiej albo Dąbrowskiej??
-
Potrzebuję namiaru na gabinet w którym wykonuje się zabieg
kolposkopii i biobsji szyjki macicy- prywatnie. Byłoby idealnie
gdyby to była gin- kobieta. Byłabym wdzięczna za wszelkie kontakty,
namiary.
pozdrówka
-
-
szukam ginekologa, najlepiej kobiety. Mam poważny problem i muszę jak
najszybciej iść do dobrego lekarza. Slyszalam że przyjmuje Pani M.
Bańczerowska i podobno to jedyna kobieta-ginekolog polożnik w Wałbrzychu.
Proszę o wasze opinie na jej temat i propozycje lekarek. Dziekuję