Forum Regionalne Dolnośląskie Wałbrzych
ZMIEŃ
      ginekolodzy

ginekolodzy

(50 wyników)
    • Witam czy orientuje się ktoś, czy w przychodni na Podzamczu nadal przyjmuje bezpłatnie ginekolog?? Doszły mnie słuchy, że od jakiegoś czasu przyjmuje tylko prywatnie.. Za odpowiedź z góry dziękuję.
    • Moze ktos mi powiedziec jaki ginekolog w jakiej przychodni przyjmuje bo w mojej przychodni nie ma zadnego a prywatnie mnie nie stac i chciałabym znaleac jakiegos ktory poprowadziłby moja ciaze wiem ze do poradni przyszpitalnej bardzo ciezko sie dostac trzeba osobiscie sie rejestrowac a mi z Podzamcza ciezko bo auta niemam a wymioty nie pozwalaja mi na długie podroze
    • Witam. Czy ktoś orientuje się, czy ginekolog Dąbrowska-Szewczyk przyjmuje pacjentki na koszt NFZ w swoim gabinecie prywatnym? Czy przyjmuje gdzieś w którejś z przychodni?
    • Czy ginekolog Augustyn jest dobrym lekarzem?
    • Ginekolog(20)

szukam taniego ginekologa w Wałbrzychu albo w okolicach.Chodzi o zalożenie spirali.Dzięki
    • szukam kobiety ginekologa w Wałbrzychu i okolicach
    • Dziewczynki, proszę, polećcie mi jakiegoś ginka w Wałbrzychu, albo gdzieś niedaleko, który nie będzie darł łacha ze mnie, że "taka stara" a na pierwszą wizytę dopiero przyszła!
    • Jakiego ginekologa w Wałbrzychu polecacie, najlepiej żeby też nie należał do zbyt drogich
    • witam ;) cy w przychodni na PG przyjmuje ginekolog - kobieta? czy ma usg na miejscu (prowadzenie ciąży). jesli tak, jak się nazywa? ktoś się orientuje?
    • poszukuję lekarza ginekologa Pana Pieca , czy ktoś może mi podać gdzie przyjmuje ?
    • mieszkam od niedawna w Walbrzychu i chcialabym dowiedziec sie co myslicie o ginekolog Banczerewskiej badz Dabrowskiej.
    • Ginekolog(11)

witam prosiłabym o nazwisko dobrego, wałbrzyskiego ginekologa, który jest w stanie przeprowadzić wszystkie badania i bez problemów przepisuje antykoncepty bez zgody rodziców
    • Mam zamiar zmienić przychodnie i chciałabym się dowiedzieć jaki ginekolog przyjmuje na Podzamczu?Tych starych znałam,ale teraz to się pewnie pozmieniało
    • Zna ktoś Pawła Kołomyjca???
    • czytajac jaki gin i gdzie tipsy mozna zrobic mozna oszalec 10000000 zaczetych watkow zlitujcie sie babiszony
    • Czy może ktoś wie kiedy i w jakich godzinach przyjmuje Bańczerowska?
    • Poszukuję dobrej lekarki ginekologa na terenie Wałbrzycha. Czy któras z Was była może u pani dr Bańczerowskiej albo Dąbrowskiej??
    • Potrzebuję namiaru na gabinet w którym wykonuje się zabieg kolposkopii i biobsji szyjki macicy- prywatnie. Byłoby idealnie gdyby to była gin- kobieta. Byłabym wdzięczna za wszelkie kontakty, namiary. pozdrówka
    • szukam ginekologa, najlepiej kobiety. Mam poważny problem i muszę jak najszybciej iść do dobrego lekarza. Slyszalam że przyjmuje Pani M. Bańczerowska i podobno to jedyna kobieta-ginekolog polożnik w Wałbrzychu. Proszę o wasze opinie na jej temat i propozycje lekarek. Dziekuję

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się