-
Witajcie dziewczyny :)
Mam pytanie czy znacie może dobrego, solidnego ginekologa w Łodzi, takiego,
który dobrze poprowadzi ciążę.Będę wdzięczna za wszelkie informacje i namiary
adres, telefon) . Z góry dzięki.
-
Hej
Poszukuję jakiegoś dobrego ginekologa do prowadzenia ciąży w rejonie pragi południe. Fajnie byłoby, gdyby pracował w szpitalu, miał w gabinecie USG i jeszcze był niedrogi :)
Możecie kogoś polecić?
-
Witam,
Szukam dobrego (jakżeby inaczej) ginekologa do poprowadzenia ciąży, który przyjmuje na NFZ w rejonie Grochów, Praga Pd, ewentualnie Centrum.
Z jakichś nie do końca jasnych powodów wolałabym mężczyznę, ale nie będę się upierać :)
Będę wdzięczna za wszystkie namiary.
Edyta
-
Bede wdzieczna za wszelkie sugestie, szukam odpowiedzialnego lekarza we Wroclawiu, ktory poprowadzi taka dojrzała ciaze, nie musi miec tyulow profesorski byle był godny zaufania, mial zdrowy rozsadek i niezbędną wiedzę, dziekuje za pomoc
Hania
-
Dziewczyny - podpytywałam w wątkach "miesięcznych" ale pytanie się zgubiło w ferworze dyskusji.
Wielka prośba do dziewczyn z Wawy, które są zadowolone ze swoich lekarzy - z prośbą o podanie nazwiska / kontaktu (na forum lub na priv: mia_mendoza@gazeta.pl).
Staramy się od roku, moja dotychczasowa ginekolog której dotychczas byłam zadowolona zaczyna mnie traktować "po macoszemu". Poszukuję kogoś kto na nasze starania spojrzy kompleksowo.
Z góry dzięki!
-
Cześć dziewczyny. W maju czekają mnie narodziny mojego pierwszego dziecka. Nie jestem jednak zadowolona z dotychczasowej opieki mojego ginekologa i szukam innego. Błagam polećcie mi dobrego lekarza ze szpitala na Madalińskiego. Tam właśnie zdecydowałam się rodzić i wolałabym mieć lekarza prowadzącego właśnie z tego szpitala.
-
Jestem właśnie po wizycie u "mojego "ginekologa z medicover - jestem w 10 tyg ciaży - dojeżdzam do pracy ponad 70 km - bardzo zle sie czuje , ciągle wymiotuje, mam mdłości pobolewa mnie brzuch .Poprzednią ciąże prawie całą musiałam leżeć. Poprosiłam Ginekologa o zwolnienie lekarskie a ona mi na to że nie bo nie dostanie premii.Zupełnie nie wiem co mam robić.Bardzo kiepsko się czuje a po przejechaniu 70 km po prostu mam zejście i a pracy same kłopoty i stres.Bardzo proszę pomóżcie mi znależć d...
-
Witam serdecznie,
obecnie trwa sezon urlopowy, z którego niestety korzystać będzie mój ginekolog- nie będzie go cały lipiec:( W połowie lipca muszę udać się na wizytę kontrolną u innego lekarza, dlatego będę bardzo wdzięczna za wszelkie propozycje:
Macie godnego polecenia lekarza przyjmującego w LuxMedzie?
Jestem w III trymestrze ciąży i obecnie przebywam na zwolnieniu lekarskim. Strasznie puchły mi nogi i miałam podejrzenie zatrucia ciążowego. Czuję się już dużo lepiej, ale mój leka...
-
Witam.Poszukuję dobrego ginekologa z okolic Katowic,Siemianowic Śl,Chorzowa itp.
Niestety tam gdzie zawsze chodziłam nie mogę się zapisać ponieważ zapisy będą dopiero od 2 lutego z powodu jakiegoś kontraktu z NFZ.
Szukam kogoś kto jest naprawdę dobry w tym co robi i do tego miły,potrafi wytłumaczyć a nie zbywa pacjentkę. I który chętnie robi USG w ciąży ponieważ mój ostatni lekarz zlecił mi tylko 2 badania przez całą ciążę :/ Sprawa pilna!
Z góry dziękuję.
-
Czesć dziewczyny. Szukam lekarza z dużym doświadczeniem z Madalińskiego który przyjmuje prywatnie. Koniecznie musi być Madala proszę o nazwiska kogoś kogo możecie polecić . Jak macie namiary to tez będę wdzięczna
-
Czy Panie może znają jakiegoś godnego polecenia lekarza do prowadzenia ciąży od samego początku (włącznie z fazą planowania) w którymkolwiek Enel Medzie w Warszawie?
Miałam traumatyczne przejścia z lekarzami w poprzedniej ciąży, długo nie mogłam się zdecydować, teraz też decyzję uzależniam od tego, czy znajdę lekarza, który potraktuje mnie jak człowieka nie jak mięso.
Moja cesarka na Starynkiewicza nie nadaje się nawet do opisywania, bo i tak chyba nikt by mi nie uwierzył, więc ja naprawde...
-
Witam,
pilnie potrzebuje namiar do na prawde dobrego ginekologa-
endokrynologa. Planuje zajść w ciaże po I porodzie pojawila sie u
mnie niedoczynnosc tarczycy, dodatkowo mam podejrzenie o PCO ( choc
przed zajsciem w ciaze z I dzieckiem tez bylam niby bezplodna)
Chcialabym sie skonsultowac z kims kto zajmie sie moim zdrowiem i
poprowadzi cala ciaze. Będę ogromnie wdzięczna za pomoc!!!!
-
Cześć dziewczyny, właśnie dowiedziałam się że jestem w ciąży(6-ty tydzień). Pracuję jako przedstawiciel handlowy. Moja praca wiąże się z wystawianiem ekspozycji towarowych, gdzie muszę dużo dźwigać, cały dzień spędzam w korkach w samochodzie i stresuje się czy wyrobie normę.W mojej firmie był przypadek gdzie dziewczyna zaszła w ciąże, normalnie pracowała, a potem miała komplikacje.
Nie chce ryzykować zdrowiem dziecka i chce iść jak najwcześniej na zwolnienie lekarskie. Czy możecie polecić mi...
-
Przeprowadziliśmy sie z Wrocławia do Poznania i nie mam tu jeszcze swojego
lekarza,rodziny tez tu nie mamy aby się poradzić gdzie się zapisać, a
planujemy drugie dziecko.Może są tu poznanianki i mi doradzą kogoś kompetentnego?
-
Hej dziewczyny! Jestem w 6 tc. Czy któraś z Was mogłaby polecić mi dobrego ginekologa prowadzącego ciążę. Moja dotychczasowa Pani ginekolog, niestety nie specjalizuje się w prowadzeniu ciąż - jest bardziej ginekologiem - cytologiem. Zawsze chodziłąm tylko do Niej, więc jestem w kropce. :) Tak z własnego doświadczenia - polecacie kogoś? Z góry baaaardzo dziekuję! :)
-
Poszukuje dobrego ginekologa najlepiej kobietę do prowadzenia ciązy,
oraz lekarza wykonujacego USG, z okolic Warszawa Ursus, Wlochy
Ochota. Jesli macie jakis sprawdzony kontakt bede wdzieczna za
informacje. Pozdrawiam
-
szukam dobrego ginekologa który przyjmuje w placówce na szernera
ewentualnie na Racławickiej
-
Witajcie!! Chciałam zapytać czy mogłybyście poradzić mi dobrego ginekologa z Salve. Myślałam o pani doktor Nowak albo Stefanowicz? Może ktoś mógłby wypowiedzieć się czy poleciłby prowadzenie ciąży.
-
Witam, poszukuję sprawdzonego lekarza kardiologa i ginekologa, specjalizującego się w prowadzeniu ciąż u kobiet z zaburzeniami rytmu.
Z góry dziękuję za odp.
-
Mam problem mój lekarz prowadzący wyjechał na urlop a mi się pojawiły objawy
cholestazy bardzo was proszę dziewczyny o namiar na jakiegoś lekarza z
Warszawy który sie zna na tej chorobie , nie wiem nawet jakie badanie
dokładnie powinnam zrobić Pomocy:((((