Forum Towarzyskie Na luzie
ZMIEŃ
      ginekolodzy

ginekolodzy

(174 wyniki)
    • Witam, mam 22 lata i chcę udać się do ginekologa by przepisał mi tabletki antykoncepcyjne. Tylko mam problem bo nie wiem jakie należy zabrać ze sobą dokumenty przy pierwszej wizycie i czy należy umówić się telefonicznie? Jak przebiegała u was pierwsza taka wizyta?
    • hej mam zamiar iść pierwszy raz do ginekologa. moje pytanie jest troche głupie ale dręczy mnie to. Czy ja mam tam być ogolona?
    • Hej.Poszukuję dobrego (i w miarę niedrogiego) ginekologa.Macie jakieś namiary? Z góry dziekuję.
    • Jak to jest z ginekologami? Rozumiem, ze to lekarz, taka jego praca. Przyzwyczaja się do tego zajęcia i widok kobiecych wdzięków nie jest dla niego czymś szczególnym. Ale jak np. jakiś młody lekarz, dopiero co na stażu przyjmie dajmy na to pacjentkę: młodą, zgrabną, ładną... Na dodatek fikuśnie wygoloną.. Czy koleś mógłby się nie podniecić?:) Czy traktować to jak laryngolog traktuje migdałki? A jak młodzi studenci zaczynają specjalizację : ginekolog-połoznik, to jak pierwszy raz robi...
    • Czy ginekolog może po 5 dniach od stosunku, stwierdzic poprzez badanie, czy kobieta jest w ciąży??
    • Cześć, jestem z dziewczyną prawie rok, naprawdę bardzo się kochamy. Uprawiamy seks od pół roku. Ja mam 19 lat ona 18. Zabezpieczamy się prezerwatywami. Jestem jej pierwszym partnerem, ona moją pierwszą partnerką. Pamiętam, że moja Pani od prawie samego początku naszego kochania się miała białą wydzielinę z pochwy. Chciałem z nią pójść do ginekologa przez to, ale ona nie chciała. Kiedyś pękła nam prezerwatywa i musieliśmy pójśc do ginekologa po postinor duo. Ginekolog wtedy stwierdził, ...
    • Bylam u ginekologa, aby przepisal mi tabletki. Kiedys juz je bralam, ale bylo to 3 lata temu i byly to tylko 2 opakowania. Zdziwil mnie jednak fakt, ze lekarz po tak dlugiej przerwie nawet mnie nie przebadal, powiedzial, ze nie trzeba (najwidoczniej mu sie spieszylo) a pozniej spytał jakie chce tabletki?! Powiedzialam, ze nie wiem... w koncu to on chyba powinien wiedziec i cos doradzic. Pytal jakie kiedys bralam, ale powiedzialam że nie pamietam... widocznie nie bylo tego w karcie. Pa...
    • prosze napiszcie mi w jakim dniu cyklu powinnam isc do ginekologa( czy ok. 23 dnia bedzi eok jesli mam okres co 29 dni?)....(kiedys słyszałam cos ze najlepiej 10 dni po miesiaczce), jesli chce zrobic tylko podstawowe badania, własnie jakie to sa badania prócz cytologii i badań piersi? ile zapłace za nie u prywaciarza? czy płaci sie oddzielnie, czy sa wliczone w koszt wizyty? z góry dzieki za odpowiedzi:)
    • !!! Ginekolog - Facet, czy Kobieta - męski punkt widzenia !!! Witam - mam takie pytanie, czy chodzicie do ginekologa faceta, czy do kobiety? Jestem z dziewczyna juz prawie 4 lata, wspolzyjemy od 7 miesiecy(niestety, no ale tez nie czesto) Widujemy sie praktycznie w weekendy tylko, piescimy (ona mnie czesciej niz ja ja), a sex raz, moze dwa na miesiac ( :( ), czasem nawet rzadziej. Ona poszla niedawno pierwszy raz do Ginekologa FACETA, no i mi jakos tak sie niemrawo robi jak se wyobr...
    • Jacy są mężczyźni ginekolodzy jako lekarze?Czy lepiej iść do mężczyzny i przezwyciężyć skrępowanie?Mam mały problem i muszę iść do lekarza dotychczas chodziłam prywatnie ale akurat nie jestem przy kasie:(...a faceta sie poprostu wstydze bo on jest obcy!
    • zamierzam wybrac sie do ginekologa - mam juz 23 lata ale jeszcze nie byłam- współzyje z jednym partnerem od 2 lat i wszystko zawsze mam idealnie uregulowane teraz troszke mi si epoplatało jesli chodzi o krwiste przypływy- znam powód i pewnei wszystko wróci do normy - no ale wypadałoby w koncu zrobic podstawowe badania. W jakim okresie cyklu najlepiej ustalic wizyte? to chyba ma jakies znaczenie dla badan czy jest to dzien płodny czy nie płodny czy tuz przed miesiaczka... czy p...
    • Dziewuszyska;) mam do Was prośbę... Opowiedzcie nieco o swojej pierwszej wizycie u ginekologa.... Sama myśl mnie przeraża, bo panicznie (w sumie to nie wiem czego), ale się boję... Wielkie dzięki.... boooziaki.... ;)
    • Zaczęłam współżyć z chłopakiem i chciałabym pójśc do ginekologa po tabletki,ale jakoś sięboję.Jeszcze nigdy nie byłam u takiego lekarza i nie wiem czego się spodziewać.Ponadto zastanawiam się czy lepiej iśc do babki czy do faceta.Dajcie mi jakieś rady!Pozdro for @ll!!!!
    • GINEKOLOG(13)

CZESC DZIEWCZYNY CHCIALABYM SIE WAS SPYTAC O PIERWSZA WIZYTE U GINEKOLOGA CHCIALABYM SIE WYBRAC ALE MAM WIELKIE OPORY JAK MAM SIE PRZYGOTOWAC ?????????? POMÓZCIE
    • ginekolog(10)

mam prosbe mam 24 lata i nigdy nie bylam u gina a teraz pojawil sie problem bo mam dziwna wydzieline podobna do twarozku,chcialabym wiedziec jak musze sie przygotowac do wizyty jakich pytan sie spodziewac i wogole jak sie siada na ten okropny samolot!!!prosze o rade madre panie i tylko PANIE!!!!
    • podniecają się w czasie badania ?
    • mam pytanie...ppo jakim czasie od zaplodnienia ginekolog podczas zwyklego badania moze stwierdzic czy raczej zauwazyc ze jestem w ciazy? prosze napiszcie
    • Niedługo zaczynam studia(dzienne) w innym mieście. Jak wyglada sprawa wizyt u lekarza na studiach? Będe mogła wybrac lekarza, czy nie? Czy dotarcie do lekarza jest utrudnione czy nie ma z tym problemu? Nie chodzi mi o wizyty prywatne. Z góry dzieki za informacje Pozdrowionka :)
    • witam, jak w temacie. Tak zabiegana byłam, że nawet nie pomyślałam, że już 16 dni po terminie o okresu nie ma. Wczoraj zrobiliśmy pierwszy test - pozytywny, dziś z rana drugi - tak samo. Jutro idziemy do ginekologa. I może jestem zacofana ale się nie znam - po jakim czasie i na jakiej podstawie lekarz potwierdzi ciążę? Chodzi mi o to czy jutro dostanę skierowanie na jakieś badanie krwi czy może USG może już pokazać nasz ewentualny skarb :) acha... myślę że to ok 4 może 5 tydzień
    • Witam wszystkie dziewczyny. Mam 23 lata i jeszcze nigdy nie byłam u ginekologa. Z chłopakiem jestem już 6 lat i jeszcze nigdy nie współżyliśmy. Przyczyna prosta - jak diabli boję się ciąży. Nie ufa prezerwatywom. Mamy zamieszkać razem i niewyobrażam sobie żebysmy tego nie robili śpiąc w jednym łóżku. Chciałabym zacząć brać tabletki ale tu potrzebna jest wizyta u gnekologa...Bardzo proszę o poważne odpowiedzi-jak wyglada wizyta i czy jeśli chcę receptę na tabletki wymagane jest ba...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się