Forum Regionalne Mazowieckie Ciechanów
ZMIEŃ
      ginekolodzy

ginekolodzy

(51 wyników)
    • witam! ktory ginekolog potrafi odpowiednio dobrac tabletki?? przyjmowalam juz trzy rodzaje i niestety zadne mi nie pasuja... moze jest ginekolog,ktory chociaz jakies badania przeprowadzi zanim przepisze recepte... moze byc prywatnie! z gory dziekuje za odpowiedzi
    • wie ktos gdzie w ciechanowie przyjmuje ginekolog dziecięcy?
    • Jakiego Ginekologa kobietę możecie polecić?
    • Gdzie najlepiej udac sie do ginekologa w ciechanowie ?
    • Proszę o info, jaki ginekolog przyjmuje w czwartki lub piątki prywatnie (najlepiej kobieta)? Sprawa dosyć pilna.
    • potrzebuje porady. ktory ginekolog najlepszy w ciechanowie? i w miare niedrogi.
    • Witam wszystkich.Chcialabym sie dowiedziec czy poza "Polikliniką"przyjmuja ginekolodzy na kase chorych?Jak tak to gdzie i kto?I jeszcze kto aktualnie przyjmuje z lekarzy ginekologow w "Poliklinice"? Bylabym bardzo wdzieczna za pomoc,gdyz aktualnie nie mieszkam w Ciechanowie,a spedze tam w najblizszym czasie 2 tygodnie i nie bardzo jestem na bieząco. z gory bardzo dziekuje
    • Witam, czy ktos wie gdzie przyjmuje ginekolog Danuta Matuszewska-Koziar. Chce isc prywatnie i ile za taka wizyte? moze ma ktos jakis numer? dlugo czeka sie na wizyte?
    • Ginekolog(15)

Jaki dobry ginekolog dla młodej dziewczyny??
    • Witam serdecznie,poszukuję ginekologa który bardzo dobrze zna się na USG,lekarz do którego poszłam w celu potwierdzenia ciąży chyba nie bardzo się na tym zna,byłam na urlopie i zle się poczułam,poszłam do jednej z klinik we Władysławowie i tam powiedziano mi po zrobionym USG ,że ciąża jest o około 5-6 tygodni do przodu niż to co stwierdzono w Ciechanowie...
    • ginekolog(28)

szukam dobrego ginekologa który przyjmuje na NFZ i pomoże skutecznie zajśc w ciaże najlepiej kobietę
    • witam, musze wykonac badanie kolposkopowe szyjki macicy? czy ktos orientuje sie gdzie mozna wykonac to badanie i moze polecic dobrego i sprawdzonego ginekologa? bede wdzieczna za kazda rade. zalezy mi na raczej na kobiecie
    • witam , czy jutro (piątek) dr. Leszek Pawlak przyjmuje w Medicusie ? w jakich godzinach ? :)
    • Drogie Panie proszę o pomoc - do którego ginekologa się wybrać (pierwsza ciąża). l w którym tygodniu powinnam pójśc do lekarza. jeżeli macie namiary gdzie to proszę.
    • Bardzo proszę o informację, gdzie przyjmuje dr Pawlak. Chodziłam do niego podczas pierwszej ciąży w 2007 roku, później zmieniłam ginekologa, ponieważ wyprowadziłam się z Ciechanowa, jednak znów tutaj wróciłam i chciałabym ponownie do niego pójść. Jednak wcześniej przyjmował w Vita-Medzie, a teraz już chyba zmienił miejsce pracy. W związku z tym proszę o konkretną informację ,w którym miejsc przyjmuje dr Pawlak, w jakie dni i w jakie godziny. Chodzi mi o wizytę prywatną kontrolną, ni...
    • j.w.
    • ginekolog(41)

szukam dobrego ginekologa przyjmującego w publicznej przychodni (za darmo) czy ktoś z was mógłby podrzucić namiary? i ew. czas oczekiwania? byłabym wdzięczna
    • Muszę iść na swoją pierwszą wizytę do ginekologa w Ciechanowie kogo polecacie, gdzie przyjmuje? Jakie ceny? Czekam na wasze odpowiedzi i proszę o opinie. Nie ukrywam że bardzo mi na tym zależy z góry dziękuje za odpowiedzi.
    • Muszę iść do ginekologa z wynikami,gdzie można iść żeby w miarę szybko mnie przyjęli.Nie chodzi mi o prywatnego ginekologa.Czy w szpitalu przyjmują na NFZ?
    • witam!chciałam wybrać Panią ginekolog grzelczyk ossowską do prowadzenia mojej ciąży,czy ktoś wie jake ma podejście do pacjentek?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się