Forum Kobieta Uroda i kosmetyki Uroda
ZMIEŃ
      ginekolodzy

ginekolodzy

(84 wyniki)
    • od roku miesiaczkuje i mam zamiar wybrac sie do gonekologa.. chcialam sie zapytac jak bedzie to przebiegalo. co bedzie mi robil.. Bardzo sie tym stresuje.. proosze opiszcie mi co bedzie sie tam dzialo..
    • ginekolog(13)

Witam,chciałabym się Was zapytać,czy do ginekologa chodzicie wydepilowane czy specjalnie troszkę "zapuszczacie" włoski.Ja we wtorek mam pierwszą w życiu wizytę u ginekologa (a jestem całkowicie ogolona) i boję się jakis dziwnych min lub komentarzy z Jego strony.Poruszyłam ten temat z mamą,ktora powiedziała mi,że nie powinnam się tym martwić,bo ona sama jak idzie na wizytę to zawsze jest wydepilowana i nigdy nie słyszała żadnego nieprzychylnego komentarza.Ale ja jestem jeszcze młoda( n...
    • nie stac mnie na operacje za kilka tysiecy,myslalam o laserze,ale on obejmuje tylko przypadki bardzo niewielkiej wady,do 0,5 cm.u mnie to cm wiecej.wiem,ze jest taki watek,ale mimo mojego podnoszenia-martwy,. pytam wiec was jako koiety majace ginekologow,moze wasz spechjalista to robi? jakos taniej,nie wiem,tak slyszalam. prosze,naprawde mnie to krepuje. i pisanie i sam problem.
    • doradcie mi prosze
    • Dziewczyny na czym polega pierwsza wizyta u ginekologa? Jakiego typu badaniesie wykonuje i w jaki sposób. Dodam jeszcze że jestem ...dziewicą i słyszałam że wtedy bada się kobietę przez odbyt czy to prawda? brrrrrrr... :-)
    • kiedy pierwszy raz poszlyscie do ginekologa ? ja mam juz prawie 19 lat i jeszcze ani razu nie byłam ... w sumie nie miałam potrzeby ...
    • 1.Jutro najprawdopodobniej pierwszy raz bede kochac sie ze swoim chlopakiem, z ktorym jestem od 3,5roku.oboje mamy 18 lat.ja nigdy nie bylam u ginekologa, wiec mam przed tym pare obaw.czy to tak bardzo boli? czy jesli jestem na dzien przed miesiaczka to jako zabezpieczenie wystarczy prezerwatywa? 2.czy w moim wieku nalezy juz chodzic regularnie do ginekologa? i czy branie tabletek hormonalnych nie zaszkodzi mojemu zdrowiu w przyslosci? ////przepraszam ze nie na temat forum moj watek...
    • Mam problem bo od kilku miesięcy walcze z trądzikiem i bylam ostatnio u dermatologa ktory polecil mi tabletki antykoncepcyjne (Diane-35) lecz mozna ja dostac tylko z przepisu ginekiologa. Tabletki hormonalne pomagaja w leczeniu trądzika ale czy idac po nie do ginekologa nie mogloby obyc sie bez badania??? Czy gybym mu powiedziala ze te tabletki potrzebne mi sa na pryszcze i ze to moja pierwsza wizyta to czy nie mosial by mnie badac? A jeśli nie to co mam zrobić zeby dostać te tab...
    • Dziewczyny ja już nie wyrobię...Znowu byłam u ginekologa i znowu dostałam tabletki bez badania. Tzn pani mnie zbadała, oczywiście, ale pobrała tylko wymaz do badnia, i zaproponowała Cilest, oczywiście bez szczegółowych badań. Już mam dość państwowych lekarzy chyba... Chciałabym się wybrać do jakiegoś prywatnego. Powiedzcie mi, ile mogę mniej więcej zapłacić za taką wizytę, czyli badanie i wypisanie recepty? I czy na te wyniki ileś się czeka? Czy od razu pani stwierdzi, jakie table...
    • Dziewczyny!!! Chciałabym znaleźć świetnego ginekologa-kobietę, w Wawie, możecie polecić??? Bardzo zależy mi na tym!
    • prosze o jakies praktyczne porady
    • ginekolog(33)

mam 20 lat i jeszcze nie bylam u ginekologa.czy jak pojde to on cos powie ze tak pozno?a wy w jakim wieku bylyscie pierwszy raz?
    • Mam pytanie, byc moze smieszne dla niektorych z Was ale dla mnie wazne, czy mozna isc do ginekologa w czasie okresu? Bedzie to moja pierwsza wizyta i nie wiem czy nie przelozyc terminu ze wzgledu na miesiaczke. Chcialam takze zapytac o Wasze doswiaczenia z tabletkami antykoncepcyjnymi, czy one dziela sie na bardziej skuteczne i mniej, czy mozecie mi jakies polecic. Rozumiem ze tabletki to indywidualna sprawa, ale chcialabym zasiegnac Waszej opinii. Pozdrawiam
    • 1. problem jest taki ze nie umiem zalozyc sobie tampona, bo nie wiem gdzie :( kolezanka polecila najpierw wlozyc palec do pochwy, ale troche mi wychodzi, a potem bardzo boli, jakbym na cos sie natykala, i to rani tak wiec - pochwa jest gdzies tak na srodku miedzy wargami sromowymi? i w jakim kierunku - bardziej pionowo czy do tyłu. prosze sie nie smiac..... 2. poszlabym do ginekologa ale jako dziewica sie boje ze mnie bedzie badał przez odbyt, a tego to niezbyt bym chciala. czy ta...
    • dziewczynay dzisiaj ide do inekologa a strasznie sie boje chce zaczac brac tabletki powiedzcie mi jakie pytania bedzie mi zadawal jeszcze nigdy nie bylam i nie bralam troche sie boje ze bede mniec potem jakies cechy uboczne
    • Dziewczyny gdzie znajdę w Łodzi dobrego ginekologa?Jeszce nigdy nie bylam ,a mam 21 lat i wydaje mi się ze powinnam się skontrolować,ale strasznie mnie to krępuje i nadzwyczajnie się boję,tak więc może któraś z was mi kogoś poleci?
    • Wiem ze nie na temat i zle forum ale dziewczyny a moze ktos wie gdzie mozna isc do dobrego ginekologa w Londynie, ja sie tu mecze z nadrzerka i w polsce by mi ja pewnie juz dawno wyleczyli a tu wszystko jest w normie, tu nawet ciezarne nie sa badane od srodka tylko dotykiem na brzuch i tyle. Tak samo jest z wizyta gada sie z lekarzem a on nawet fotela nie ma tylko kozetke i sama nie wiem po co mu takowa, raz na 3 lata robi sie tu cytologie, przez pielegniarke, okropnie nieprzyjene...
    • mnie na szczescie jeszcze sie nie trafily, ale slyszalam, ze sa zagrania, ktorych trzeba sie wystrzegac jak ognie. i tacy sami lekarze...
    • wlasnie wrocilam z wizyty u ginekologa i zaplacilam za nia 100zl. Czy to jest normalna cena? ile wy placicie?
    • HEJ MAM 16 LAT I IDE W PRZYSZLYM TYGODNIU DO GINEKOLOGA TROCHE SIE DENERWUJE ,WIEC PISZE AZEBY PODPYTAC JAK TO JEST ,O CO PYTA LEKARZ I CZY TO "SLYNNE"BADANIE JEST KONIECZNE ZA 1 RAZEM,NO A JESLI W TYM CZASIE MA SIE OKRES TO CO ,BADANIA SIE CHYBA NIE PRZEPROWADZA? PROSZE ZEBY STARSZE KOLEZANKI NAPISALY COKLWIEK I WIELKIE DZIEKI :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się