ginekolodzy

(141 wyników)
  • Jakiś czas tamu pisałam Wam o chęci przygotowania się do drugiej ciąży, i wizycie u ginekologa w tym celu. Pierwsza ciąża zagrożona, dziecko z hipotrofią, itd. Do drugiej ciąży muszę się odpoowiednio przygotować ze względu na te pierwsze przeżycia. Mam swoją Panią ginekolog, która mnie zna i której ufam. No i się okazało, że Pani doktor nie ma, gdzieś wyjechała, będzie dopiero w kwietniu......... Kurcze, no... Niby mogę czekać do kwietnia, świat się nie zawali, ale przygotowania chciałabym - ...
  • moją ciąże prowadzi młody lekarz, dość przystojny i bardzo sympatyczny. przy wyborze opieki nie sugerowałam się tym wcale - raczej opiniami znajomych odnośnie trafności diagnoz. zastanawia mnie natomiast inna rzecz: chodzą do niego same młode dziewczyny ( tak od 17 do max. 35 lat) w większości niezłe laski, zadbane itp. lekarz jest żonaty, dzieciaty ( i chwała mu za to :)) i tak myślę, że ja nie dałabym rady zakaceptować profesji mojego małża gdyby był ginem. myślę, że może to...
  • Nie wiem czy byl juz taki post, ale czy Wroclawianki moga mi polecic dobrego sprawdzonego ginekologa. -- mój suwaczek
  • czy wartko zmienić ginekologa w 7 miesiącu? Nie wiem na ile jest to ważne, ale mój ginekolog jest dostepny dla mnie jedynie przez 20 min raz w miesiącu, jak się umówię na wizytę (prywatnie). Gdyby coś się zaczęło dziać z moją ciążą, to właściwie jestem zdana na siebie, chyba, że akurat mój gin w tym dniu przyjmuje. Bardzo proszę was o radę!!!!
  • Dziewczyny, prosze Was o rekomendacje lekarzy ginekologó (najlepiej ginekologów- położników) z Centrum Medycznego LIM w W-wie. Byłąm u dwóch przypadkowych i potraktowali mnie dość "przedmiotowo" a nie o to chodzi - to mój 7-8 cykl starań i potrzebuję lekarza, który poświęci mi trochę uwagi, a w przyszłości (ma nadzieję bliskiej:) poprowadzi ciążę... Proszę - może macie dobre doświadczenia? pozdrawiam kate
  • Zrobiłam 3 testy, które wyszły pozytywnie. Jesteśmy przeszczęśliwi z mężem, który postanowił już w sobotę ogłosić to najbliższym. Ja nadal nie mogę uwierzyć w nasze szczęście i dlatego chciałabym potwierdzić mój cudowny stan u ginekologa przed ogłoszeniem radosnej nowiny a do ginekologa idę w przyszłym tygodniu. Czy jest możliwość, żeby mimo 3 testów okazało się, że nie jestem w ciąży?
  • Prosze o informację - adres,nazwisko, dobrego,zaufanego lekarza,specjalisty ginekologa-położnika w centrum Krakowa!Pilne.
  • ginekolog(16)

mam 25 lat, jeszcze nie bylam u ginekologa, nigdy nie odwżę się chyba. wiem ze to nienaturalne zachowanie ale nie moge tej bariery w sobie złamać. nikt o tym nie wie, jestem zrozpaczona, boje sie o swoje zdrowie i nie mam odwagi by pojsc do lekarza.
  • ZCIĄGNĘLAM TA LISTE Z FORUM cIĄŻA I PORÓD MAM NADZIEJE ZE I TU KOMUS POMOZE W ZNALEZIENIU DOBREGO LEKARZA, WPISUJCIE I TYCH KTORYCH POLECACIE Ps W temacie wpiszcie nazwe miejscowosci, bedzie lepiej widoczna • GDAŃSK-USG gagat100 13.03.2004 11:48 odpowiedz na list odpowiedz cytując Dr doering ul.Grunwaldzka HOSSA vis a vis TOP MEBLE specjalista od USG kilkanascie osob na forum go polecalo, bylam naprawde rewelacyjny!!!!!! • WARSZAWA-NIEPŁODNOSC lar...
  • Cześć dziewczyny, postanowiłam napisać tego posta głównie dlatego, że jestem zła na siebie. Jestem zła, że ponownie, z drugą już ciążą polazłam do tej pani aby prowadziła moją ciążę, jestem zła, że pomimo tego, że w pierwszej ciąży nie byłam zadowolona to jak cielę polazłam do niej znowu... Nie dość, że płacę jak za zboże bo ginka prywatna więc i wszystkie badania prywatne to i czuję, że nie jestem traktowana tak jak powinnam być! Pomijam już fakt, że badanie u niej to istny koszmar - jest ...
  • Wczoraj robiłam test, wynik był pozytywny :) Wszystko wskazuje na to, że to piąty tydzień .. Zastanawiam się teraz kiedy powinnam pójść na pierwszą wizytę do ginekologa ? Czy nie jest to jeszcze za wcześnie ?
  • Witajcie! Mam problem, dlatego zwracam się do Was o pomoc. Byłam dzisiaj w mojej przychodni i okazało się, że najbliższy termin wizyty u ginekologa to połowa października. Możecie polecić jakiegoś dobrego ginekologa w Wawie? To moja 1 ciąża. Poza tym chciałabym wiedzieć jak to jest z wyborem ginekologa w kontekście wyboru szpitala itd. Dziękuję za pomoc.
  • Mam do Was pytanie - czy próbowałyście w ostatnim czasie brać zwolnienie z pracy od waszego państwowego ginekologa? Czy zwolnienia wystawia tylko lekarz pierwszego kontaktu?????
  • dziewczyny dowiedziałam się dzisiaj, że osoby które nie były na wizycie u gina do 10 tyg. ciąży nie dostaną becikowego. Czy słyszałyście o czymś podobnym, bo mi jakoś nie chce się w to wierzyć.
  • Witam wszystkich, wczoraj robiłam test ciążowy nawet kilka i każdy pokazał ciąże.Jakoś jeszcze nie wierzę w to.mam prożbę odnośnie terminu kiedy powinnam udać się do ginekologa.Okres ostatni miałam 16,04 a zaszłam w ciąże 30,04.kochałam się z moim mężem tylko raz w tym miesiącu i od razu ciąża jestem w szoku.Wcześniej od 1,5 roku starania co miesiąc, testy owulacyjne itp a w tym miesiącu postanowiliśmy,że odpoczniemy od seksu, w czerwcu pojedziemy na wakacje a tu taka niespodzianka :)Cz...
  • Dziewczyny! To mój 5 tydzień od ostatniej miesiączki. Test z moczu i z krwi pozytywny. Dziś byłam u ginekologa i pani doktor mnie normalnie zbadała! Teraz czytam, że badanie w tym okresie może doprowadzić do poronienia. Czy Wy też tak miałyście?! Zaczęłam się strasznie denerwować! Proszę Was napiszcie!
  • Dziewczyny, powiedzcie, czy wydziwiam, czy moja ginekolog miała rację. Po pierwsze na powtórzoną już któryś raz informację, że przed miesiączką mam zawsze dwudniowe plamienie powiedziałam, że taka już moja uroda... i że nieregularne miesiączki nie są niczym nadzwyczajnym i że zupełnie nie przeszkadzają w zajściu w ciąże (ta druga informacja wydaje się być w miarę rozsądna). A po drugie miałam wczoraj robione usg w 11 dniu cyklu. Było widać tylko lewy jajnik i macicę (reszte zas...
  • Moja ginekolog dziwnie się uśmiechnęła jak jej powiedziałam, że robię sobie testy. Miałam wrażenie, że dałam się nabrać na kolejną "rewelację" farmaceutyczną, której "profesjonaliści" nie traktują poważnie. A co na to Wasi ginekolodzy? Alicja
  • Witam :) Planuję zajść w ciążę :) KTÓREGO GINEKOLOGA W BIAŁYMSTOKU WYBRAĆ??? PROSZĘ - POMÓŻCIE! Dodam, że mogą to być prywatne wizyty. DZIĘKUJĘ OGROMNIE I POZDRAWIAM!!
  • Witajcie dizewczyny!!Można powiedzieć że dopiero zaczynam starania o dziecko, ale dla mnie to juz baaaardzoe długo (3 miesiące). Moja sytuacja wygląda tak, że mam 24 lata, od 4 lat brałam tabletki anty, odstawiłam w listopadzie i od tego czasu staramy sie z mężem o dziecko, ale jak narazie nic z tego.liczyłam na to że po odstawieniu odrazu bede w ciąży a tu nic. wiem że to niedługo jeszcze, ale w mojej głowie rodzą sie same złe mysli, a to dlatego ze przed braniem tabletek, miałam...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się