Forum Dom Ogród i rośliny domowe
ZMIEŃ
      gliniany

gliniany

(5 wyników)
    • Witam, Moje dzieci to kociary i bardzo ucieszyłyby się z takiej ozdoby w ogrodzie. Chodzi mi o niewielką figurkę kota, widziałam taką w jakiejś książce, wyglądała na glinianą. Czy widzieliście coś takiego? Pozdrawiam,
    • Mam problem, może głupi, ale w tych kwestiach jestem zielona jak wasze ogrody;)Jednak zawsze mi pomagaliście i może póki nie usuną mego wątku bez zdjęcia ktoś mnie doinformuje. Kupiłam gliniane doniczki celem posadzenia ziółek. Ziemi nasypałam, zioła wsadziłam, podlałam i te donice zaczęły przeciekać, zrobiły się z zewnątrz całe mokre. Czy tak być powinno?Długo one w ten sposób wytrzymają (stoją w ciepłej kuchni)?Czy zrobią się zielone i omszałe z zaciekami?Będę wdzięczna za szybkie odpowiedz...
    • jakie doniczki sa lepsze, korzytniejsze dla kwiatów : plastikowe czy kamienne?
    • Mam w domu sporo kwiatów w glinianych, nie szkliwionych donicach...Były bardzo ładne ale teraz wychodżą na ich powierzchni białe, trudne do zmycia plamy..Nawet kiedy je doszoruję, szybko się odnawiają..O co chodzi i jak je zwalczyć??..Pomóżcie.!
    • Chcialbym na balkonie zasadzic ladne kwiaty ale kompletnie sie na tym nie znam. Chodzi mi o caloroczne, doniczkowe z ladnymi kwiatami oraz rosliny pnace.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się