groszki

(3 wyniki)
  • --Od wczoraj zaobserwowalam u siebie objawy grzybicy, w niedzielę bylam na basenie i pomimo zaaplikowanego tamponu przyplątalo się coś. Mam gęsta bialą wydzielinę i od dzisiaj mnie coś swędzi i piecze. Co moglabym sobie podać zeby nie zaszkodzilo mojemu dziecku, wizytę u gina mam we wtorek, czekać czy udać się gdzie indziej? Chociaż nie bardzo mam gdzie. Dodam ze jestem w 13tc, nie jest to w tej chwili bwrdzo dokuczliwe ale obawiam się o maluszka czy mu nic nie będzie. Proszę o...
  • Na usg byłam w 8 tyg (dokładnie 7 t.c skończony i 2 dni) i na wydruku jest wymiar i wiek groszka no i tu zaczynają się schody :( "wielkość" 8,7 mm a "age" 6w6d+/- 1w wyczytałam że w 8t.c jest to średnio 15-20mm w 7t.c 8-10mm (a więc mój groszek mieścił by sie w przedziale 7-tygodniowym) ale wydaje mi się że w usg pisze że to 6 tc a wtedy średnio 4 -6 mm no więc mi nie pasuje :( Czy jeżeli w książkach/ gazetach itp pisze 8 tydzień to chodzi im o 7t.c skończony i rozpoczęty 8 czy...
  • jestem w 9 tygodniu i już 3 razy śniło mi sie moje dziecko, za każdym razem je karmiłam i przewijałam, za każdym razem widziałam wyraźnie że to dziewczynka. A wam śnią się wasze dzieci? Widzicie ich płeć? A wy- mamy które juz urodziły- czy płeć ze snów się sprawdziła?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się