groszki

(4 wyniki)
  • Jakie warzywka można uznać za względnie bezpieczne? Moja Mała ma duży problem z krwią w kupce. Już trzeci raz od zera rozszerzamy Jej dietę, a ma prawie 9 miesięcy. Je już kleik ryżowy, kleik kukurydziany, marchewkę i jabłko z jagodą. Do tego prawie wszystko zagryza chrupkami kukurydzianymi. Pije tylko wodę. Jako następne planuję Jej wprowadzić ziemniaka i dynię. Myślę też o groszku. A jakie warzywa można uznać za te "bezpieczniejsze"? Brokuły Jej raczej nie za bardzo służą. I ...
  • Karmię piersią a mój synek ma prawie 3 mies. moge jesc groszek zielony????
  • Witam wszystkie mamy Poniżej wklejam post, który zamieściłam na "Wszystko o jedzeniu". Niestety tam nikt mi nie odpowiedział. Może tutaj ktoś znajdzie czas na przeczytanie i odpisanie. Dziękuję i pozdrawiam Cytrynka Właśnie zaczęłam 36 tydzień ciąży i powoli zbieram się do przygotowania kilku potraw na pierwsze dni po porodzie. Niestety nie mam zbyt wielu pomysłów. Może ktoś podsunie mi przepisy na smaczne, zdrowe i nieszkodzące noworodkowi (którego zamierzam karmić piersią) po...
  • tzn chodzi mi o to, kiedy w obiadkach mogą już się znaleźć kawałki warzyw czy mięska?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się