Forum Zdrowie Dieta Dieta South Beach
ZMIEŃ
      groszki

groszki

(8 wyników)
    • juz nie pamietam czy pozna te puszkowe produkty???
    • dziewczyny, czy można jeść w fazie I zielony groszek - mrożonkę (moim zdaniem tak)
    • Hej, ja jestem w 12 dniu diety, nie robie zadnych wykroczen, ale mam tylko liste z arykulami, ktore mozna jesc lub nie, nie mam za to ksiazki. Teraz sie zastanawiam, po przeczytaniu pewnej wypowiedzi, czy dobrze robie jedzac, groszek, fasolke czerwona i biala z puszki? Jem to prawie codzienie, czasem 0,5 puszki, czasem cala dziennie. Powiem, ze nie zauwazylam jakies super utraty wagi, moze to wina puszek ?
    • Pic cappucino (bez cukru) ? Jesc oliwki, peperoni, rzodkiewki ? Uzywac majonez, musztarde i ketchup ? Bede wdzieczna za odpowiedzi. katrin313
    • z powodu Dukana mam w lodówce surimi. Węglowodanów tam 15g/100g. ale tłuszczy niewiele. można czy nie?! wyszukiwarka nie znalazła tu jednoznacznej odpowiedzi ;) pozdrawiam :)
    • Czy w I Fazie można jeść sałatkę albo zupę z soczewicy? Bez żadnych węgli, bez makaronu, zieniaków tylko z czosnkiem, cebulą, albo z gotowanym kurczakiem?
    • Dziewczyny...interesuje mnie to jakich warzyw nie można jeść a I fazie????
    • Dziewczyny tak sobie czytam te wasze posty i nasunęła mi sie taka refleksja, że część z Was sie odchudza dietą SB tylko tak jakoś nie ma o niej pojęcia. Ja proponuje zamiast bezmyślnego wpisywania coraz to nowych wątków typu "a cukier to można bo ja bez cukru nie dam rady i nie wyobrażam sobie życia", "a ja nie nogę życ bez tego i tego i tego.... jem to i nie chudnę dlaczego nie chudną"przeczytajcie na początek książkę albo przynajmniej poradnik Gossipet on jest za darmo, potem o...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się