groszki

(5 wyników)
  • Karmię mojego synka gotowymi daniami ze słoiczków. Jest na Nutramigenie więc dobieram skład dań bardzo starannie. Ma 6,5 miesiąca ale zaczynałam rozszerzać dietę jak skończył 5 miesięcy bo ma korygowane 6 tygodni wieku. I tu mam pytanie do Pani Doktor. Jak podejść do różnych dziwnych rzeczy dodawanych przez producentów? Na przykład groszku, cebuli, soli (w daniach Hippa). W jakim wieku dziecko może zacząć jeść tę cebulę na przykład. No i co s solą? Stosując tak rygorystyczne podejście ...
  • witam serdecznie Pani doktor mój synek skonczyl poł roku czy moze pani ocenic jego schemat jedzenia 8.00-160 ml mleka bebiko2 gryczano-ryżowe 10.30-11.00- deserek 120-130 ml na razie tylko jabłka,marchewka,owoce leśne,jabłko-gruszka nic innego nie chce 13.00-160 ml mleko bebiko2 gryczano-ryżowe 16.00-zupki sama gotuje różnie je czasem 180, 160,130 z mieskiem (indyk,królik), warzywne lub z żółtkiem i łyżka lub dwie kleiku ryżowego 19.30-wypija czasem 240 czasem 210 ml bebiko2 grycz...
  • Witam.W tym m-cu zauważyłam powiększony węzeł.Jest wielkości zielonego groszka do tego wszystkiego wystąpiło jakieś uczulenie na rączkach.Po kuracji atybiotykowej nic się nie zmniejszyło ani uczulenie ani wielkość węzła.Nie wiem czy można powiązać te objawy ze sobą.Córka nadal strasznie w nocy sie drapie po rączkach.Boję się,że węzeł powiększył się od czegoś innego.Badania krwi ze stycznia-leukocyty 10 tys,eryt-5 mln,płytki 440 tys,limfocyty 50 monocyty 7,ob 7)14 w grudniu było 10...
  • Jajko(4)

Synek ma 8 miesiecy a ja nie mam pojecia jak podac mu zoltko...tzn.w jakiej postaci i czy na przyklad moge je podac w zupce ze sloika....bardzo prosze o odpowiedz
  • Kupilam ostatnio krem jarzynowy hipp w sklad wchodzi: marchew, ziemniak, kalafior, zielony groszek czy moge ją podac Bartkowi (5m- cy), a czytalam ze kalafior jest od 7 m-ca?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się