Dodaj do ulubionych

tygodnik GWIAZDY

16.08.04, 10:13
ostatnio wpadłam w kiosku na tygodnik Gwiazdy - słyszał coś ktoś o nim? warto
poczytać? dzieki za rady
Obserwuj wątek
    • Gość: Roma Re: tygodnik GWIAZDY IP: *.gdynia.multicon.pl / *.gdynia.multicon.pl 16.08.04, 11:23
      Witaj !!
      Jest to tygodnik , mozna poczytac horoskop ale z przymruzeniem oka ,pare
      artykułów o astrologi i jest kurs z wrozenia z Kart Anielskich , poz tym troche
      dla zdrowia pare dobrych rad , są konkursy i to tyle .
      Pozdrawiam :)
    • Gość: Martina Re: tygodnik GWIAZDY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.04, 10:39
      Pewnie, że warto. Ja kupuję ją od 6 lat. REGULARNIE!Gazeta nie jest droga 1,95
      ZŁ Wychodzi co tydzień w czwartki.Można w niej znależć wiele ciekawych
      artykułów. Ja zawsze zaczynam od ostatniej strony:-) Znajdują się tam porady
      dla czytelników.
      Co tu dużo gadać, kup i tyle. Jest to gazeta dla ludzi, którym parapsychologia
      nie jest obca i potrafią zrozumieć to,że są ludzie na świecie ,którzy widzą
      to , co dla innych jest niewidoczne.

POZDRAWIAM _ MARTINA
      • szycha80 Re: tygodnik GWIAZDY 19.08.04, 12:03
        hej Martina! a w ciągu tych 6 lat analizowałaś sprawdzalność horoskopów? przez
        tak długi okres czasu powinno już być wiadomo czy się sprawdzają.
        • Gość: czytelnik Gwiazd Re: tygodnik GWIAZDY IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.08.04, 12:46
          Witajcie!!
          Też czytam tygodnik Gwiazdy od lat,zdarzają się ciekawe artykuły.Cena też
          niewielka. Horoskopy,hmm - można czytać jeśli prowadzi się jakieś badania
          statystyczne co do ich sprawdzalności - jeśli chodzi o mnie nic się nie
          sprawdziło - ale może jestem jakimś ewenementem. Papa
          Ps. Ciekawszym pismem jest miesięcznik Wróżka moim zdaniem oczywiście.
          • szycha80 Re: tygodnik GWIAZDY 19.08.04, 13:16
            a co jest fajnego we wróżce?
        • Gość: Hi Szycha Re: tygodnik GWIAZDY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.04, 14:22
          Wiadomo, ze nie można aż tak poważnie interpretować i utożsamiać się z
          każdym gazecianym horoskopem, bo znaków jest 12 a ludzi miliony, Aby dobrze
          sporządzić horoskop potzrebna jest dokładna data urodzenia z godziną włącznie.
          To wtedy można dowiedzieć się jaki mamy asendent, descendent, IC i MC i
          dopiero na podstawie tych wszystkich gwiaździanych namiarów włacznie z
          aspektami planet itd itd można stawiać indywidualny horoskop, który powinien
          sie sprawdzić na bank.
          Jeśli chodzi o horoskopy z tej gazety to mnie się wiele sprawdza A dlaczego?
          Dlatgo,że ja do tego podchodze troche inaczej tak mi się wydaje> te horoskopy
          podpowiadają ew. jak moglibyśmy się zachować, jak uniknąc pewnych rzeczy , na
          co zwracać uwage. Zresztą tak samo jest z różnymi kabałami, tarotami i innymi
          wróżbami, Nie powinno się traktować tego wszystkiego jako wyrocznie Bo to my
          jesteśmy kowalem swego losu a kolorowe obrazki, czy horoskopy z gazety mogą
          nam podpowiedzieć i na coś naprowadzić.parapsychologią zajmuję się od wielu
          wieleu lat i stąd takie moje stanowisko w tej sprawie :-)))))))) pozdawiam -
          Martina
          • szycha80 Re: tygodnik GWIAZDY 24.08.04, 08:22
            hej Martina!
            z tego wynika, że mamy podobne podejście do horoskopów. mnie też one pomagają
            podjać np. jakieś decyzje, dokonać jakiegoś wyboru.są tak jakby "przestrogą",
            która mówi co się stanie jak...
            dzieki za odpowiedź
            • Gość: Banderas Re: tygodnik GWIAZDY IP: *.pwpw.pl / 217.17.44.* 24.08.04, 14:31
              W podejmowaniu decyzji i określaniu, co pomoże, co przeszkadza itp. mnie
              osobiście pomagają też: runy (dobre patrz interpretacja Piaseckiej "Runy"),
              tarot, I-cing - dostępny na www.taraka.pl), no i oczywiście tranzyty planet a
              także inne techniki astrolog. adekwatne do aktualnych potrzeb. Świetna "zabawa"
              na poważnie (b. pomocne !)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka