Forum Zdrowie Borelioza
ZMIEŃ
      herbaty

herbaty

(5 wyników)
    • Podobno bardzo dobra w leczeniu boreliozy. tu pisza ze ma wlasciowosci antygrzybiczne: www.krainaherbaty.pl/herbata-zdrowotna/lapacho-kora.html Kupilam, zobaczymy czy to dziala.
    • Wystąpił dziś przed godz.7. Uważam,że wypadł świetnie i dobrze przysłużył się dla naszej sprawy. Szkoda, że na forum jest sekowany.
    • www.mikrobiolodzy.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=71&Itemid=2
    • Jka myslicie,czy nie da rady???Kurde bo kawa bez cuktu to dół,już nie wpsomne o herbacie, a wypiłabym czasem...ale gorzka to bleee;/
    • Wczoraj dowiedziałam się o tym cud-wynalazku, który wg producenta ma od 60 do nawet 80 % skuteczności w diagnozie przeróżnych chorób. Dowiedziałam się, że za pomocą tego urządzenia można wykryć wiele drobnoustrojów, w tym niektóre bakterie, grzyby i in. Bardzo mnie to zaciekawiło. Mój brat, który od kilku lat leczy bezskutecznie refluks, a raczej objawy do niego zbliżone udał się do faceta, który robi taką diagnostykę Oberonem. Znalazł u niego m.in. drożdże w przewodzie pokarmowym...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się