Forum Zdrowie Dieta Dieta Cambridge
ZMIEŃ
      herbaty

herbaty

(5 wyników)
    • mam herbatki slim figura ktore lubie, ale nie wiem czy mozna jes stosowac... podczas dc,jest napisane ze to herbata owocowo ziolowa....suplement diety wiec nie wiem czy moge ja dalej stosowac...voluptas co powiesz...nigdzie nie pisze ze jest aromatyzowana...
    • witam wszystkie towarzyszki niedoli (lub doli, jak to woli:) ) przeglądam to forum od jakiegoś czasu i widzę, że swietnie sobie radzicie :) podziwiam Igirl za zaparcie i wiedzę, podziwiwam Was, które walczycie z nadwagą. Ja też zaczęłam dietę (w sobotę) i jestem ciekawa, co mi z tego wyjdzie :) Moja waga z soboty to 93 kg przy wzroście 160 cm, więc sporo... Jak na razie nie mam jakiś dziwnych objawów, dobrze się czuję, jakoś znoszę smaki zup i napoi, ale mam pytanie, bo nie znalazłam o...
    • Mam pytanko... w DC wszedzie pisza ze można pić kawe. I teraz czasem spotykam sie z opinia ze mozna dodac mleko 0% i słodzik, a czasem ze nie mozna. Wiecie cos o tym? pozdrawiam dietowiczki :)
    • jak w temacie - czy w ścisłej mozna je pic? bo szukam i nie znajduje odpowiedzi... wiem że są niezdrowe ale sama woda już mi uszami wychodzi... ;)
    • Własnie na wspólnym wyczytalam ze pijecie kawe, to wolno? ą jesli tak to jaką- plujke, rozpuszczalną, inke, ekspreso- sama nie wiem, a tak lubie kawe. A co z ziołami np: mięta- osobiście uwielbiam- można pić. A kolorowe herbaty?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się