herbaty

(6 wyników)
  • Dzisiaj 5 dzień, najgorszy był dla mnie 2-gi. Teraz już jest git i myślę,że wytrzymam do końca (boję się tylko 7 dnia ... nic nie ma na obiad ...) Schudłam już 4 kg - bo ważę sie na bierząco. Dziś okropny bebsztyk na obiad - nienawidzę go:-((((( Życzę wszystkim wytrwałości i zgubienia jak najwięcej kilogramów.
  • Przymierzam się do rozpoczęcia diety ale mam kilka pytań. Czy kawa może być ze śmietanką light w proszku czy nie?czy wolno wypić tylko jedną kawę rano czy w ciągu dnia też można wypić kawę (nawet bez cukru).Czy kawa musi być z ekspresu? Czy befsztyk smażycie na jakimś tłuszczu a jeżeli nie to jak go przyrządzić? Czy do sałaty zamiast oleju może być oliwa? Jak to jest z przyprawami czy sól/pieprz czy coś innego też wchodzi w grę? Czy można pić ziołowe herbaty ( oczywiście bez )cuk...
  • Dzis rozpoczelam diete i zastanawiam sie czy moze stosowac tzw."wspomagacze". CLA, fat burner itd..
  • dzisiaj znalazłam w necie diety.sekrety-urody.net/dieta-norweska.html tylko tyle tych jajek.... do obrzydzenia chyba... trwa 14 dni
  • witam wszystkie zdeterminowane :) jak w temacie, tzn. dzis jest tylko jeden posilek (herbaty nie wliczam bo dla mnie to zaden posilek) i staram sie zjesc go jak najpozniej zeby w nocy nie miec problemow. Slaniam sie juz z glodu, jest mi slabo i ogolnie jestem 'rozedrgana wewnetrznie' :( Szkoda mi przerwac bo jestem na polmetku, a z drugiej strony mam ochote zakonczyc te meczarnie... Dziewczyny, powiedzcie jak sobie poradzic z objawami fizycznymi bo glod jest nie do pokonania, ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się