Forum Zdrowie Dieta Dieta South Beach
ZMIEŃ
      herbaty

herbaty

(19 wyników)
    • Zaczelam diete w poniedzialek, noi przeczytalam ze nie wolno pic napojow z kofeina - w tym herbata niestety. NIe wyobrazam sobie przetrwac 2 tyg. bez cieplego picia :( nabylam ostatnio herbate decaf, czyli niby jest bez kofeiny to sadzicie ze bedzie ok jesli ja bede popijala codzien? narazie pije gorzka, ale chyba kupie sobie słodzik bo gdzies brak mi cukru w jakiejkolwiek postaci :) gdzie takze wpadlo mi w oko ze mozna chrupac surowa marchewke w I fazie - prawda czy falsz? bo j...
    • Kochani, zaczynam wątek o "trunkach" :-) ...czyli co pijemy na SB żeby było zdrowo a do tego pożytecznie. Pochwalcie się jakie napoje (oprócz wody oczywiście) popijacie w trakcie diety SB, chodzi mi o herbaty, herbatki, ziółka, kawki, itd. itp. Ja delektuje się zieloną i czerwoną herbatką, ale jestem otwarta na inne propozycje (np. ziołowe) które byłyby pożyteczne dla zdrowia i przede wszystkim wspomagające proces odchudzania. Podzielmy się swoją wiedzą i doświadczeniami na ten ...
    • Witam. Czemu podczas stosowania diety SB nie można pić herbaty i kawy? Może mi ktoś odpowiedzieć?
    • Witam serdecznie, w jakich ilościach można pic herbatę ( zwykła bądz smakową, bez cukru) oraz kawę ( kofeinową, z mlekiem 0% lub 0,5 %, również bez cukru)? A co z herbatą z cytryną, czy można ? Pozdrawiam Marianna
    • herbata(11)

ratunku !!! moge przezyc 2 tygodnie bez pieczywa, makaronu, slodyczy, nawet owocow, ale jak u licha zyc bez herbaty i kawy? czy ktos ma jakies doswiadczenia z lamaniem tej zasady? pil herbate i chudl mimo wszystko? pil i nie schudl ani troche? i.
    • można?? w I fazie??
    • hmmm.moze to dziwne,ale nigdzie (w necie,bo ksiązki nie mam) nie znalazlam wzmianki o tym czy mozna pić kawe...Podejrzewam,ze herbate mozna,ale tez nie wiem czy jakis okreslony gatunek(np.zielona).Dziewczątka posiadające ksiązki,napiszcie co tam jest o tym napisane.Nie wiem czy przezyje bez porannej kawki :/ Pozdrawiam:)
    • mam pytanie, kiedy mozna zaczac pic kawe i herbate w 2 czy w 3 fazie?
    • witam ! mam pytanie: czy stosowanie tej herbatki pomaga i daje efekty. Czy ktos z was ja stosował i czy jest zadowlony.. pozdrawiam
    • czy w diecie SB mozna pic kawe i herbate czy nie???bo juz nie wiem i zglupialam a od jutra zaczynam
    • No własnie robię doktorat z I fazy bo chcę zacząć. I raz czytam że nie można kawy i herbaty a raz że owszem! Pomocy jak to wreszcie jest?
    • Czytałam na stronie internetowej SB i w książce Agatsona, że nie wolno ani kawy, ani herbaty ani coca coli - generalnie napojów, które zawierają kofeinę. Czy naprawdę herbata zawiera ich aż tyle, że faktycznie picie jej może zaszkodzić diecie? Ciężko mi sobie wyobrazić poranki bez herbaty - oczywiście bez cukru. I dlaczego właściwie nie wolno się kofeinizować? Bo bardziej chce się jeść, czy chodzi bardziej o jakąś niepożądaną interakcję w organizmie??? Czy naprawdę trzeba być aż tak, pr...
    • Bylam pewna ze zielona herbata ma zero kalorii, a tu prosze..mylilam sie.... mnostwo weglowodanow.... co o tym sadzicie??? pic czy lepiej nie ??pozdro:)
    • Mój mąż kończy I Fazę diety. Bardzo doskwiera mu brak ciepłych napojów. Raz czy dwa napił się "Gorącego Kubka" ale czy jest to dozwolone?
    • witam, po wielu podejściach do różnych diet zaczynam dzis SB. mam do zgubienia ok. 10 kg, nie mam w domu wagi, zależy mi raczej na zmieszczeniu się w ubrania, które od marca leża nieużywane w szafie - wiosną strasznie przytyłam i mam już siebie dość. zaczęłam dziś od omletu z pieczarkami, wędliną i serem żółtym - chyba poprawnie :) jadę dziś wieczorem na weekend nad morze i zastanawiam się nad rybami - chyba jak zrzucę skórę z panierką, to może byc? hm? pozdrawiam i trzymajcie...
    • woda(8)

Ile wody pijecie dziennie? Ja piję ok. 1,5l wody niegazowanej na dzień. W dni kiedy chodzę na aerobik albo siłownię ta ilośc wzrasta do 2,5 - 3l dziennie :)
    • Dziewczyny pomozcie jestem na tej diecie i jestem ciagle glodna a jem chyba nawet za duzo. dzis ranomialam m2 gotowane jajka 2 sniadanie plasterek piersi z kurczaka a wnim zawiniety trojkacik sera light president obiad kalafior gotowany + pieczona pies z kurczaka + salatka warywna lunch serek wiejski light kolacja 2 jajka dodam ze cwicze codziennie po 1,5 godziny . Godzina na aerobiku plus 30min cardiona silowni to moj trzeci dzien diety czy przy takiej ilosci jedzenia mam sz...
    • hej dziewczyny, mam pytanie jestem od środy na I fazie i mam kilka pytan; - czy mozna jesc smazone rybki na oliwie? - co z guma do zucia? - czy do herabty mozna uzyc cytryny czy sie z nia pozegnac? oraz co z gorzka czekolada na deser? Ja sprobowalam gorzkiej czekolady i wydawala mi sie strasznie slodka ;) Pozdrawiam
    • Dlaczego nie można jej pić? Czerwona juz mi nie smakuje :( A to dopiero 5 dzień...I jeszcze jedno-dopadłam dziś prażynki krewetkowe. Skład b. ogólny: mąka z tapioki, krewetki, przyprawy. Jeśli usmażę je w oleju rzepakowym to mogę trochę schrupać czy nie bałdzo?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się