Forum Zdrowie Candida
ZMIEŃ
      herbaty

herbaty

(5 wyników)
    • Najpierw sądziłam, że mi sie wydaje.że niemozliwe, aby po hibiskusie czy herbacie z dziekiej róży bolał mnie brzuch........jednak teraz wiem na pewno, że tak jest..........po jej wypiciu mam jakby skapomocz, i boli mnie brzuch z prawej strony (tak jak dawniej, kiedy zaczynalam leczenie)..........co jest w tej herbacie ? Czy ktos spotkał się z czyms takim ?
    • Herbata (22)

Dawno nie piłem herbaty ,teraz w II etapie chyba mozna juz pić. Jaka pijecie i polecacie (taką żeby mozna było wypic bez cukru i słodzików).
    • No właśnie dużo się pisze o diecie a co można pić - woda, woda z cytryną, świerzy sok z grapefruta. A może jakieś herbaty smakowe, aromatyzowane, co można ? A co dajecie dzieciom z grzybkiem ?
    • Witam wszystkich, z góry przepraszam jeśli już takie pytanie się pojawiło ale ja nie znalazłem. Dieta przeciwgrzybicza odradza picia ziołowych herbat i jedzenia nasion i pestek (np: migdały, pestki dyni itp)bo podobno gromadzą grzyby jako suszone pokarmy. Moje pytanie jest następujące: Czy wrząca woda nie zabija grzybów tak by spokojnie można jeść nasiona i pestki? Czy można jakoś pozbywać się ewentualnego grzyba, który znajduje się na produktach.
    • jak lepiej jest połykać razem z kapsułką czy lepiej wysypać proszek do herbaty ???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się