humor

(20 wyników)
  • Macie jakieś fajne metody na poprawienie sobie humoru?? Ja właśnie zabieram się za oglądanie Home Alone, tzw. Kevina;) A tak to 12 dni wolnych z którymi nie wiadomo co zrobić. W dodatku daaleko od domu, z atrakcjami kalibru niedużego .... A tak w ogóle to witam wszystkich! I przyznając się do nieładnego postępowania, witając się na końcu mojej wypowiedzi, pozdrawiam! Samotny 21 latek z Manchesteru
  • Wczorajsza rozmowa z kontrahentem do dziś powoduje, że się uśmiecham do siebie :D Pan: Pani propozycje zostały zakwestionowane. Ja: Wszystkie? Pan: tak. Ja (już mi słabo): zaczynamy od początku? Pan (z entuzjazmem): tak, tak, pani M. Ja: No to prosze w takim razie przesłać mi poprawki do wglądu. Pan (zdziwiony): ale nie ma żadnych poprawek! Ja (zdezorientowana): jak to nie ma?! Pan: No nie ma... Ja (z nagłym olśnieniem): Czyli wszystko [b]zaakceptowane[/b]? Pan: Przecież mówię! ...
  • Taki sprawdzony na 100% sposób. Mnie McRoyal....:-)
  • ?
  • tak po prawdzie to głównie jakoś tak od 6.30... ale to też całkiem nieźle, czyż nięęę??? Ktoś jeszcze tak ma??? albo zamierza mieć??? miłego dzionka :)
  • tak na bazie ostatnich doświadczeń.... odstrasza ? czy przyciąga? a jeśli żarty przybierają lekko seksualne zabarwienie ..... drażni? zwłaszcza u kobiet...czy bawi? bo nie wiem czy stać się subtelną, delikatną czarną czy dalej świntuszyć :D ciekawa jestem wypowiedzi i pań i panów ...zwłaszcza, że ostatnio na forum erotyką zaczyna kipieć :P
  • - Słyszałeś? Podobno chcą zmienić nazwę gwiazdozbioru Wielkiej Niedźwiedzicy na Wielkiego Niedźwiedzia. - O, a dlaczego? - Teraz są mocniejsze teleskopy, niż kiedyś...
  • Czasem to bardzo proste. Fryzjer. Zafundowałam sobie i Młodemu nowe fryzurki a potem poszliśmy na sanki. Śniegu niewiele ale dało się jechać. Przy tym słońce pięknie świeciło, rześkie powietrze. Jak wy sobie humorki poprawiacie?
  • [sonda=Który najlepszy ?] [*]Całymi dniami pił po nocach [*]Sobieski kochał Marysieńkę, ale ciągnęło go do Turków [*]Obyczaj nakazuje, że kapitan spuszcza się ostatni [*]Bandyci wpadli do sklepu i wymordowali samoobsługę [*]Walutą angielską są funty i penisy [*]Dedal potrafił różne rzeczy, więc pewnego dnia żona Minosa urodziła dziecko [/sonda]
  • które wybieracie???
  • www.youtube.com/watch?v=zmD0KA14aAc&feature=related
  • Już było tak pięknie... i wystarczyła chwila, bym ryczała na klawiaturę. Dlaczego w drugą stronę tak się trzeba namęczyć, a zmiana na gorsze przychodzi sama i w oka mgnieniu :( ?
  • upieke jakies ciasto to moze wam sie humorek poprawi co ?
  • Poważna poniedziałkowa (czyli wczorajsza) narada. Dyskusja zeszła na jakość urządzeń różnych producentów... [Kolega] [i]Czytałem w gazecie, że Linksysy są bezproblemowe.[/i] [Szef] [i]Wierzysz we wszystko co piszą w gazetach? A jak by na płocie było napisane "DUPA"... To co?... Potem byś drzazgi z ręki wyjmował.[/i] [Ja] (z zaciekawieniem) [i]Dlaczego z ręki?[/i] Narada zakończyła się przed czasem....
  • Mnie ta piosenka poprawia humor...:)) www.youtube.com/watch?v=0uuYicF9eUg
  • moja samotność jest jak ogromna czarna studnia bez dna. próbuję ją zasypać zakupami, jedzeniem i alkoholem, ale wszystko znika bez echa.... a nie przepraszam, tyłek mi rośnie ;) czasami mam wrażenie, że imploduję, zapadnę się nie potrzebuję tłumu ludzi wokół siebie, wręcz przeciwnie i nawet mam kilka przyjaciółek tylko z facetami nie mogę dojść do ładu a im starsza, tym bardziej samotna tak tylko piszę, żeby się wygadać, bo już przestałam wierzyć, że kiedyś cokolwiek się zmieni
  • do piątku jeszcze tylko dwa dni. Jakoś wytrzymam. Miłego dnia Wszystkim :)
  • Wypada mi przywitać wszystkich w ten (rzut oka za okno) potencjalnie piękny czwartek, zgasić światło i życzyć (czarny humor: on) stosunkowo udanej nocy (czarny humor: off). Baju baju ludziska.
  • na totalnego dola ?? www.youtube.com/watch?v=2S2ZFpoD9sE
  • Wstałam prawą nogą :)))-jak nie zepsuć sobie dobrego humorku? Wyrzuć z siebie krążące myśli : "pijesz sama poranną kawę"? Jakie słowa powtarzać, aby śmiać się aż do zmroku?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się