humor

(14 wyniki)
  • www.youtube.com/watch?v=eeJjsceoKbY&feature=player_embedded Cóż, tak prawdziwe, że nawet nie do końca śmieszne ;) (było? )
  • Podzielę się z wami śmieszną historią. Kiedyś, w dawnych czasach, już kilka razy zakładałem takie wątki o sądowych "wpadkach", o śmiesznych zarzutach, o stwierdzeniach naszych ex, które wręcz powalały na kolana. I przynajmniej ci, którzy nieco mniej poważnie podchodzą do życia, bawili się tu razem ze mną. A, że ostatnio jakoś tu gorąco się zrobiło, spróbuję więc rozładować atmosferę. Wynająłem adwokata. Powiedziałem, że chce separacji. Facet kazał opisać mi historię swojego życia, żeb...
  • Oczywiscie ex.Jade na miesiąc z pociechą nad morze w pare roznych miejsc.Troche do rodziny a trochę do znajomych. I on oswiadczył,ze sobie do nas przyjedzie.Bardzo mi będzie" miło" jak cały dzień bedzie czatował pod naszą kwaterą. Jak się wrazie co od niego odpedzic?
  • Wiec tak: żeby zrozumiec dzień, trzeba przelecieć tydzień, od poniedzuialku znaczy - wywiadowka w szkole corki, zebranie z pania dyrektor, z pania wychowawczynią, rozmowa z pania psycholog, wychodze o 19, jeszcze musze pojechac zrobic coś w ramach dodatkowej pracy-nie-pracy - w domu jestem wieczorem, po osmej, a moze po dziewiatej. Wtorek - po pracy do domu, obiad dla dziecka, po godzinie wychodzę, znowu praca, ta dodatkowa, bo z pensji plus alimenty (a nie są takie niskie - 700 ...
  • ... gdbym wiedział, że ktos tak zareaguje na mój sms, to też bym cos takiego napisał... a nawet przelał ze stówkę... Dla zabawy... :))
  • macie po i przed weekendem? Ja jestem w świetnym nastroju :-)
  • bo kupiłam wczoraj nową kieckę, żakiecik i jakąś torebkę. Po raz pierwszy od ponad 8 lat kupiłam coś w sklepie tylko dla siebie, nie myśląc, że dużo wydaję, choć w portfelu jakoś pusto mi się zrobiło ;-) Wzięłam tez wizytówkę od kosmtyczki, może się umówię :-) A jednak życie jest chyba piękne, jakoś optymizm mi wraca, choć ciągle czekam na termin pierwszej rozprawy :-( Ciekawe jak długo potrwa ta passa z dobrym humorem...
  • "Wysoko w gorach, hen wysoko w lodowej grocie siedza dwa straszliwe Yeti i obgryzaja kosteczki. Mniejszy straszliwy Yeti przerywa na chwile i pyta wiekszego: - Tato, a powiedz mi, po co my sie tak ukrywamy przed czlowiekami, co? Sa takie male! Przeciez i tak je w koncu zjadamy, tak? Dlaczego napadamy na nich od tylu? - Bo widzisz, synku - odpowiada wiekszy straszliwy Yeti dokladnie oblizujac palce - lepiej smakuja nie obesrane. "
  • 3 blondynki łowią na łódeczce ryby. Jedna złowiła złotą rybkę, a rybka mówi:wypuśćcie mnie, a spełnie wasze 3 życzenia(dla każdej po jednym). 1 mówi:chcę być piękniejsza i stała się piękne- jsza.Druga mówi:chcę być mądrzejsza i stała się mądrzejsza. 3 mówi:chcę być mniej mądrzejsza i pojawił się facet. Mały chłopak zatrzymuje samochód na ulicy:- Przepraszam,czy mógłby pan podwieźć mnie do szkoły?-Ależ chłopcze,przecież ja jadę w przeciwnym kierunku.-Nie szkodzi,t...
  • Moje to: * Uśmiechać się i mieć poczucie humoru * cieszyć sie małymi chwilami, okazywać zadowolenie * być optymistą * nie krytykować * nie wypominać * okazywać czułość, miłość * szanowć * tolerować i wybaczać w wyznaczonych przez siebie granicach * wspierać * dawać
  • tydzień w środę rozprawa... w czarnych kolorach widzę zakończenie ... brakuje mi optymizmu..:( co zrobić?? podrzućcie mi jakieś wskazówki....na poprawę humoru.... ech... czyżby dół mnie złapał...?? bleee
  • www.youtube.com/watch?v=Z4Y4keqTV6w - nie mogłam się powstrzymać żeby tego nie wkleić ... Uśmiechu na dziś życze :))))
  • w piękny poniedziałek. Podrawiam wszystkich. Pieknie jest za oknem. Pa
  • historia z zycia wzięta- moja koleżanka ma 2 dzieci w wieku 11,7 lat, maż alkoholik, wyszedł z domu w lutym tego roku i ślad po nim zagninął, o przepraszam widziałam go osobiście tydzień temu, z trudnoscią go poznałam, wybierał " pety" ze smietnika na ulicy. Ona złozyła pozew do sądu w który z rozbrajajacą szczerością napisała ,ze dawno temu nosiła sie z zamiarem rozwodu ale...i tu podała kilka powodów ale do rzeczy...pisała tez o zwolnienie kosztów bo z mizernej 1 pensji , o...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się