Forum Towarzyskie Na luzie
ZMIEŃ
      humor

humor

(21 wyników)
    • wstalam chyba lewa noga.najchetniej to bym dzis wszystkich pozabijala.kazde slowo mnie wkurw**!!!kazda rzecz!!!grrrr....!!!macie jakies skuteczne sposoby na poprawienie humoru??
    • Jak już się wybeczymy,zjemy 4 czekolady i wypijemy butelkę wina,oraz wtedy gdy płytę z dołującymi piosenkami przesłuchamy od początku do końca tak wiele razy,że znamy każdy tekst na pamięć...nastrój się poprawia,zza chmury wygląda nieśmiało słońce a dzwoniący telefon nie irytuje nas na tyle,by wyrzucać go przez okno (bo to na pewno po raz 153 tego wieczoru dzwoni pewien drań,by przeprosić/poprosić/zaprosić/itp.) - czas na zmianę repertuaru.Do głosu dochodzą radosne rytmy,dzięki kt...
    • POWIEDZCIE MI CZY BARDZO WAM SIE ZMIENIAJA HUMORY PRZED OKRESEM?JA JESTEM W TEDY JAK OSA NIE WIEM CO MAM ROBIC BO PO PROTU POTRAFIE SIE O WSZYSTKO OBRAZAC A JEST MI Z TYM ZLE I NIE MOGE NAD TYM ZAPANOWAC.MACIE JAKIES SPOSOBY NA STRESY CZY CO???
    • autor jest zdrowo ...
    • zly humor(28)

Czy macie jakis sposób na poprawienie humoru? Jestem wsciekla od samego rana....wszystko mnei wkur....
    • Kiedyś przeczytałam,chyba nawet w Cosmo,że faceci częściej wybierają na partnerki te kobiety,które śmieją się z ich dowcipów,a rzadziej te,które same ich rozbawiają :) Może tu tkwi sedno sprawy:D Bo ja strasznym smieszkiem jeste,lubię ludzi rozbawiać,a faceta długo traktuję jak kumpla nawet jak mi się podoba. Teraz też jestem w takiej sytuacji, ale za chiny nie umiem mu tego okazać! Jakoś tak głupio mi,boję się,że sobie pomyśli że ja jakaś nachalna czy coś. Jak przychodzi do podry...
    • Wpisujcie piosenki ,które wyciągają was ze złego nastroju :)
    • pub.sinuspl.net/ZajecieWymagajaceKrzepy.swf
    • dzięki pewnej osobie z tego forum;)))) zabawnie zaczyna sie robić ;))))) a za 40 min do domku ;)))))
    • video.interia.pl/obejrzyj,film,34530,sortuj,s,st,dzieciaki|wszystkie|nazwie;tagach;autorach|popularnosc,pozycja,7,dzieciaki jak Wam się podoba? :)
    • ja mam dzis fatalny :] wywalili mnie ostatnio z uroczego i słodkasnego forum :[ przez co prawie sie popłakałam... :P poza tym chyba mam pms czy jak to sie zwie :P poradzcie cos szalonego kochane forumowiczki...
    • svt.se/hogafflahage/hogafflaHage_site/Kor/hestekor.swf a to tak dla poprawy nastroju :D
    • Humor(11)

kto zna jakies dobre kawaly?
    • Cześć... Szukam nowej muzy :) Takiej... dolujacej... do przemyśleń... zadumy... Proszę pomóżcie :)
    • ROZMOWA 1 1511555 (21-01-2003 10:44) czesc Aman (21-01-2003 10:45) no siemasz,a znamy sie ze tak sie zapytam? 1511555 (21-01-2003 10:46) w sumie to nie 1511555 (21-01-2003 10:46) ale moze pogadamy... Aman (21-01-2003 10:47) ale to szybko bo mnie głowa boli bo mam kaca 1511555 (21-01-2003 10:47) czemu jestes dla mnie niemiły Aman (21-01-2003 10:47) eee tam wydaje ci sie 1511555 (21-01-2003 10:47) a jak masz na imie Aman (21-01-2003 10:47) mas...
    • plis
    • Czy faceci w Waszym otoczeniu tez tylko sobie wydaja się dowcipni?Palną jakąś głupotę, chichoczą z siebie, a potem to się nazywa, że my nie mamy poczucia humoru...Jakieś przykłady?
    • Dziewczyny jakie macie doświadczenia z facetami zodiakalnymi skorpionami? jacy są? jakie są ich plusy a jakie minusy? Rzeczywiscie są tacy dobrzy w łóżku?
    • Nie wiem dlaczego nie moge sobie znalezc odpowiedniego faceta,mimo tego ze mam juz 25 lat,pracuje i studiuje zaocznie to dopiero raz bylam z facetem prawie rok czasu a i tak to sie rozpadło,gdy odkryłam ze mnie oszukiwal to zerwałam.A podobno tak mnie bardzo kochal i w ogołe to planowal zareczyny i caly czas planowal ze sie kiedys ze mn a ozeni.Ja nie chcialam o tym na razie słyszec,mimo to on nalegał.Dodam ze byl mlodszy ode mnie o 4 lata i nie mogl sobie znalezc pracy,albo i ni...
    • dlaczego używa się pozdrowionek zamiast pozdrowień, tio zamiast to albo cio zamist co, wszędzie wtyka się buziaczki, a polszczyzna zinfantyliała. Ja rozumiem 10, 11, nawet jeszcze 14,15 latki. Ale dwudziestolatki? bosz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się