Forum eDziecko eRodzice emama
ZMIEŃ
      humor

humor

(79 wyników)
    • macie jakieś sposoby na podniesienie nastroju gdy plucha za oknem, stres w pracy, dzieci nie chcą się słuchać? od małych po większe. zaczynam: - regularny fitness/ruch - trochę czasu w samotności i ciszy, jak się da (ostatnio się nie da...) -podobno sprawdzonym antydepresantem jest pomyślenie sobie codziennie za co można być wdzięcznym, mnie jakoś nie wychodzi - wieczorem dobra herbata z imbirem i miodem - masaż lub kosmetyczka
    • Znacie w realu osoby całkowicie wyprane z poczucia humoru, autoironii, nie rozumiejące żartu czy aluzji, równie błyskotliwe jak perszeron i rozważające każdy element rzeczywistości ze śmiertelną powagą? Próba rozmowy z wyżej opisanym/ą to jednak orka na ugorze, zwykle unikam, ale pamiętam, że zdarzali się tacy ludzie na studiach czy poznawani w innych okolicznościach przyrody. Tacy faceci sprawiali wrażenie doskonale aseksualnych, nawet jeśli fizycznie na pierwszy rzut oka nic im nie dolegało.
    • Podzielacie poczucie humoru pani menadzerki ? tvnwarszawa.tvn24.pl/informacje,news,piwnica-u-fritzla-gwalciciel-patronem-lokalu-przy-nowym-swiecie,73374.html moze inne pomysly na nazwy lokali, idąc tym tropem ...?
    • Zasłyszane omalże w jednej chwili. Matka do dziecka: "Gówno dostaniesz a nie frisby!!!" Dziewczyneczka w różowej sukienusi, lat ok. 4-5, do chłopczyka, bawiącego się z innymi dziećmi (w trakcie jakiegoś sporu w tej gromadce): "Marek! Marek! Powiedz na niego <<ciągnij pałę>>!!!"
    • Hej! Pisałam tu nie raz o tym jak dziwną rodzinę ma mój facet - dla wszystkich liczą się tylko pieniądze. Oczywiście pieniądze ważne, ale nigdy nie pytają jak się np. czuję za granicą, czy mi się podoba, czy tęsknię, czy zdrowa jestem tylko zawsze o jedno: czy pracuję. Pracę zaczęłam tydzień temu. Mam zmiany: dwa dni po dwanaście godzin, dwa dni wolne. W zeszłym tygodniu wolne wypadło akurat w weekend a kolejne dziś. Na pytanie siostry faceta (przyjechała na wakacje za pracą) czemu ja n...
    • :) www.youtube.com/watch?v=JhtoslO7Pyw
    • Narkoman trafił do piekła. Otwierają się wrota, a tu całe łany marihuany. Narkoman napalony biegnie i rwie całe naręcza. Nagle słyszy głos diabła: - No i po co rwiesz, jak tam pełno narwane! Patrzy, a tu faktycznie pełno świeżego ziela. Biegnie i zaczyna przerzucać żeby schło. A tu diabeł: - I po co suszysz, jak już tam ususzone! I rzeczywiście. Narkoman podbiega i zaczyna skręcać skręty. Skręca, skręca, na co diabeł: - I czego skręcasz, jak tam tyle naskręcane! Narkoman patrzy, ...
    • ...choć w szczątkowej postaci? Czy tracą je wraz z każdą kroplą mleka, która opuszcza ich ciało. Mam na myśli m.in. wątek o knebelkach dla niemowląt. Zupełnie nie rozumiem czemu tak wiele osób oburzyło się na autorkę (autora). Przecież to jest ewidentny żart, na którym poznałaby się moja 11-letnia córka. Czy żartowanie z kruszynek, dzidziusiów i innych maluszków jest takie naganne, czy jednak bywa dopuszczalne, choćby dla rozładowania nerwów i napięcia?
    • Takie pytanko na luzie czym poprawiacie sobie humor jak macie handre,czy lekkiego doła.Ponieważ niedlugo jeseń długie wieczory,mało słońca itp to te pytanko mysle ze bedzie na czasie bo wówczas dopadają częsciej takie nastroje.Ja własnie dziś taki złapałam i chce sie go jakoś pozbyć i tak szczerze sie uśmiechnąć...
    • daria24.wrzuta.pl/film/qrUWg3PCjg/wpadka_w_niemieckich_milionerach O dziwo, smieszy. Za drugim razem bardziej;-)
    • Czy robicie kawały waszym rodziną tak jak ci rodzice: www.joemonster.org/filmy/7492/Nie_ma_to_jak_miec_dowcipnych_rodzicow
    • No dla mnie to jazdda. Nie mówię oczywista o spożywczych co dzień, ale takich większych. Jadziem dziś po południu z małżem, doczekać się nie mogę. Obejrzymy praleczki, potem w necie się zamówi, poza tym mam listę. Najśmieszniejsze, że moich zakupów tam niewiele. Lubię kupowac dla mojej pięciolatki. I tak będzie: -sukienki -spodnie -bluzki córeczce mojej kochanej to no i -stanik -aromatyczne olejki -spodnie sobie -suszarka do naczyń - takie tam jeszcze coś dopisze ale ...
    • Właśnie się dowiedziałam że po macierzyńskim nie przedłużą mi umowy , koleżanki przestały mnie zapraszać na babskie pogaduchy i mnie olały a jaki powód. A chyba taki że ostatnio nie przyszłam na spotkanie bo nie mam z kim zostawić dzieci wieczorami i nie jeżdzę z nimi na zakupy bo mnie na to nie stać w obecnej sytuacji.Męża ciągle nie ma w domu on potrafi zagospodarować sobie czas praca ciepły,obiadek,komputer lub piweczko z kumplem i nic go w domu nie interesuje. A ja siedzę sama w ty...
    • mail.google.com/mail/?ui=2&ik=a087c53ff7&view=att&th=11fd704b8317fcb3&attid=0.1&disp=inline&zw mail.google.com/mail/?ui=2&ik=a087c53ff7&view=att&th=11fd704b8317fcb3&attid=0.3&disp=inline&zw mail.google.com/mail/?ui=2&ik=a087c53ff7&view=att&th=11fd704b8317fcb3&attid=0.4&disp=inline&zw mail.google.com/mail/?ui=2&ik=a087c53ff7&view=att&th=11fd704b8317fcb3&attid=0.5&disp=inline&zw mail.google.com/mail/?ui=2&ik=a087c53ff7&view=att&th=11fd704b8317fcb3&attid=0.6&disp=inline&zw ♥ ...
    • a wy? jakiś powód jest czy tak po prostu? bo ja czujęęęę sięęę wręcz fenomenalnie :) pozdrawiam słonecznie!
    • Jak poprawiacie sobie humor, gdy najdzie Was handra, maluch marudzi, już macie dość ciągle powtarzanych tych samych czynności związanych z opieką nad dzieckiem, mąż ciągle w pracy i nie ma już sił z Wami rozmawiać, a znajmi wyginęli? Ciekawa jestem jak sobie radzicie. Ja np. zjadam sobie chleb z miodem i popijam kawą zbożową albo kupuje sobie troszeczkę pianki waniliowej, albo idę do lasu na dłuugi spacer oczywiście z maluchem w wózku i z psicą, albo wymyślam całkiem nowe zajęcie ...
    • www.videosurf.com/video/ricky-gervais-hosting-the-2010-golden-globes-all-of-his-good-bits-chained-156847698?vlt=ffext&vlt_position=inline Dobre, dobre ;) "Patrząc na te wszystkie twarze uświadamiam sobie, jaka świetna robota została wykonana w tym roku...przez chirurgów plastycznych....." No i w ogóle...Politycznej poprawności to tu nie było za wiele ;)
    • Bo ja planuję jutro wypad na zakupy. Kupię sobie jakiś super łaszek, kilka kosmetyków i może coś jeszcze. Muszę przyznać, że niezmiernie poprawia mi to samopoczucie. Pozdro.
    • od rana mam dobry humor

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się