Forum eDziecko edziecko Niemowlę
ZMIEŃ
      humor

humor

(14 wyniki)
    • fotoforum.gazeta.pl/3,0,1722910,2,7.html może nie powinnam, ale nie mogłam się powstrzymać :D czekoladka + to co w sygnaturce ;)
    • Autentyczna rozmowa dzieci w piaskownicy. Rozmowa w tonie przechwalania: - A mój tato ma astre - mówi chlopczyk - A moja mama tez - odpowiada dziewczynka - A mój tata ma kamere cyferkowa - chlopczyk - A moja mama tez - dziewczynka (no i dalej jeszcze takie przechwalanki, które tego chlopca coraz bardziej irytowaly, ale w koncu uslyszalam kardynalny argument) - A mój tata ma siusiaka! - Moja mama tez ma... - Nie moze miec! Mamusie maja pipulki... - Ale moja mama naprawde ma... W SZ...
    • dziewczyny, czytajcie cały wątek rymowanki-zabawianki, uśmiejecie się po pachy a dodatkowo wzbogacicie swoją znajomość wierszyków i wyliczanek dla swoich pociech. Podbijajcie czasem też temat, żeby zawsze był na ekranie. Miłej zababwy.
    • Witam wszystkie mamy! Mój synek ma 3.5 msc i jak czytam różne wątki z tego forum to dziękuję Bogu, że nie mam takich problemów z dzieckiem. Młody świetnie się rozwija, nie ma kolek, dużo śpi w dzień a w nocy budzi się 2 razy na jedzenie. Mogę go też "rzucić" na matę edukacyjną i pół godziny mam go z głowy, albo posadzić w leżaczku i sobie np gotować a on mnie obserwuje. Generalnie super pogodne, uśmiechnięte dziecko-ale! No właśnie kilka razy (3-4) zdarzyło mu się wpaść w totalną hist...
    • Dziewczyny liczę na Waszą pomoc. Otóż moja córka - 6.5 miesiąca od dwóch tygodni prawie nic nie je... Przez cały dzień zjada około 180 ml mleka, po za tym "ciapnie" 2 lyzeczki zupki i tyle... Nic jej nie dolega, nie marudzi, tryska humorem i energia. Czy to jest jakiś skok rozwojowy? Przejdzie? Jak myślicie? Czy Wasze pociechy tez tak miały?
    • Witam wszystkie mamy! Od tygodnia nie poznaje swojego dziecka, synek od urodzenia był grzeczniutki i spokojny,ładnie spał i jadł,potrafił leżeć sam w łóżeczku wpatrzony w swoje zabaweczki albo siedzieć w foteliku i obserwować co się dookoła dzieje, a teraz rano pobudka bo on sam leżeć nie będzie trzeba go zabawiać,póżniej nagle płacze, myśle sobie że pewnie jest głodny ale przystawienie do cycusia tylko pogarsza sprawę,biore go więc na ręce w pozycji pionowej i udało się jest sp...
    • Cześć, Opowiem Wam moją historię z wózkiem. Moja dzidzia od jakiegoś 3 miesiąca życia nie lubi jeździć w wózku (pierwsze oznaki niechęci już w drugim miesiącu). Początkowo przetrzymywałam ją, sądząc, że w ten sposób się nauczy. Nieraz się bidula spłakała i zanęła. ale w piątym misiącu mój stoicki spacerowy spokój się skończył i nie mogłam już sluchać ciągłego "darcia" wózkowego, no a poza tym spacer z dzieckiem ma być przyjemnością a nie udręką. z zazdrością patrzę na wszystkie...
    • Mojej córce idą jej ząbki (górne)... i od dwóch dni ma lekką gorączkę i bardzo lekki katar, przy tym jest dość marudna, płaczliwa, chce być głównie na rączkach, mniej niż zwylke się interesuje czymkolwiek, i dużo śpi... ale ma też chwile dobrego humoru - czy to wszystko jest typowe jak wychodzą ząbki? (jak szły jej na dole to raczej nie było aż takich objawów). Aha, czy należy dawać coś na gorączkę przy ząbkach?
    • Czy kladzone na brzuch wysuwa rece do przodu lub opiera sie na lokciach, czy tez przyjmuje pozycje spadochroniarza. Czy lezac na brzuchu nozki powoli zaczynaja pracowac tzn czy zaczyna cwiczyc cos w rodzaju odpychania? Czy przy skladaniu raczek do srodka podnosi nozki. Jesli podnosi to czy wysoko, czy sa to lekkie krokie i niskie podniesienia? Moj maly ma wg rehabilitantki napiecie miesniowe i asymetrie stad moje pytanie. Wg niej raczki powinny byc juz dawno z przodu a nozki powinny...
    • jestem mloda i chodz nie nie zawsze radze sobie z moim maluchem nie zachowuje sie jak moja sasiadka ma ona 23 lata ja 21 jesj synek wiktor jast kochanym 2,5 latkiem ale chyba nie dla niej. weronika kocha sciska caluje malego gdy ma dobry humor a wystwrczy male spiecie by zaczac malym szarpac za to zza co jednego dnai go bije 2 dnia sie smieja zalezy od jej humoru potrafi do tego maluszka powiedziec spie..j ty jestes nienormalny idz sie lecz jek jej to przechodzi przez gardlo nie wiem t...
    • Witam,moja prawie 7 m-czna córka od kilku dni robi ,jak je nazywamy z mężem "wściekłe"miny.Jest w dobrym humorze ale zaczyna sapać i robie taka minę jakby była baaaaardzo zła.Śmiesznie ale i dziwnie to wyglada.Nie wiem czy to normalne u malucha?Czy Wasze dzieciaczki tez tak robią/robiły?Zastanawiam sie...
    • mam nadzieje ze nikt mnie nie zlinczuje za dosadne okreslenie.mam na mysli, pczywiscie, wychowanie, jzeli mozna juz o tym mowic przy niemowlaku. sama sie zdziwilam, ze taki bobel rozumie, ze czegos nie wolno. kiedy moja dominisia zbliza sie do strefy niebezpiecznej mowie : uchu, chu, chu nie wolno. i ona naprawde sie zatrzymuje, patrzy na mnie robi niepewna minke, no ...i oczywiscie probuje dalej. ale rozumie ze moj ton( jeszcze to uchu, chu, chu) ma ja powstrzymac.wtedy ja zabiera...
    • Witam !!! Moja córka ma 7 miesięcy... Kilka dni temu zauważyłam, że Olunia ma ciemny języczek... Trochę mnie to niepokoi... Napiszcie czy któraś z Was miała bądź ma podobny problem... Pozdrawiam. Iwona
    • chciałabym wiedzieć do jakiego czasu zmieniają się oczy dziecka??Podrawim

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się