humor

(24 wyniki)
  • Humory(24)

Tak mi sie skojarzyło, bo akurat dziś miałam 2 obrazki sklepowe. Stała za mną do kasy kobieta, tak w naszym mniej więcej wieku, ze wstrętnym wyrazem twarzy. Ponieważ jest to "mój" sklep, więc mam zwyczaj żartować z personelem, ale tylko kiedy nie ma ludzi lub nie powoduje to zatoru czasowego, czyli w trakcie pakowania i płacenia. Pani owa miała ewidentnie zły humor, nie wiem czy to było zmartwienie, czy chwilowa niechęć do ludzi, czy Bóg wie co jeszcze. Nie odezwała się ani słów...
  • Czy macie? Głupie pytanie, wiem, że macie....czy potraficie je sprzedać?....czy uważacie, że jest ważne w życiu? Najbardziej interesują mnie osoby, które nie czują tego bluesa i dlaczego. Czarny humor, to też humor ;)))
  • ...widzac zapotrzebowanie na taki wątek, niniejszym uroczyście go otwieram, jako przeciwwaga dla "...złych humorów" Dzięki, Czarny Humorze za osobisty wkład....:)))
  • Humor-pl(28)

- Poratuje mnie Pan złotówką? Jestem bezdomny. - Stary, za złotówkę i tak nie kupisz mieszkania w tej okolicy!
  • Podsyłam trochę uśmiechu, szampańskiego humoru www.wiadomosci24.pl/artykul/125356.html Dziś popłeniłam grzech łakomstwa. zjadła kilkanaście faworków i popiłam winem. A jak u Was?
  • Już podpowiadam. Po prostu ubrać się gustownie i założyć sobie buty, które się założyło raz w życiu, czyli w sklepie, gdy się je kupowało. Dzień będzie do kitu. Rozmowa się nie klei, jedzenie nie idzie, myślimy tylko o ściśniętych jak w imadle stopach, o piekących palcach, o pęcherzu na pięcie...Niech to szlak. Buty stały sobie spokojnie 3 lata aż do dziś. I dziś właśnie zrobiłam im tą przyjemność i założyłam je na nogi. Pierwsze kroki jeszcze nie zwiastowały tego, co nastąpiło p...
  • I wzielo mnie na wspomnienia : Kto pamieta? - Maladanka - ostatni raz napisala do mnie kiedy bylam w bardzo wielkim smutku.Podziwialam W malej osobce TYLE poczucia humoru,wesolosci i te Jej fantastyczne opisy pobytu w Szwajcarii i z okolic zamieszkania. Pozdrawiam. - Artur - wzor Ojca. Jestem pewna tego ze nie wielu stac na tyle co Artura.Piekne zdjecia z okolic zamieszkania i wojazy wakacyjnych. Tesunia - pisala o zyciu w Szwecji - pieknie Axa - kiedy widze reklame Firmy ubezpiec...
  • Nie lubię poniedziałków!!!! Nie lubię i już! Uważam, że "jaki poniedziałek, taki cały tydzień". I niech szlag trafi wszystkie poniedziałki!!!!
  • Zakładam Ci nowy wątek Huorku, bo nasza Adminka coś się nie wyrabia. A w poprzednim ciasnawo miałeś troszkę :) Tu link do części I: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23923&w=31810831
  • Chłop miał 200 kur i ani jednego koguta. Poszedł do sąsiada, kupić tak ze trzy na początek. A sąsiad na to: - Ale po co trzy? Słuchaj stary - ja ci sprzedam Kazia. Kazio to jest taki kogut, że ci te wszystkie 200 kur spoko obsłuży OK, po trzeciej wódce dobili targu, chłop wrócił z Kaziem do gospodarstwa, wypuścił go z klatki i mówi: - Słuchaj Kaziu - to jest teraz twoje gospodarstwo, 200 kur na ciebie czeka, wyluzuj się, jesteś tu jedynym kogutem, nie ma co się spieszyć, ty...
  • Ta inicjatywa sięga jeszcze lat 80-ych i Eryka Lipińskiego i od tego czasu pomysł ten powraca co jakiś czas. 1 kwietnia ma stać się dniem, w którym nie tylko robimy sobie dowcipy, ale także dniem, w którym dzieją się wesołe inicjatywy: wystawy satyryczne, spotkania, występy, itp. www.sadurski.com/satyra/primaaprilis.htm ja naleze do osob latwowiernych i czesto daje sie nabrac znajomym, zawsze obiecuje sobie, ze tego dnia bede czujna a jednak:))))))
  • Piszę i piszę.... Lubisz mnie, czy nie ??? Napisz choć słowko... Na tak...Lub nie.... Tylko na pocztę , nie wszyscy muszą czytać moich wyznań:))) I Twoich odpowiedzi....Adresowanych tylko do mnie... Proszę :))) Zajrzyj na pocztę, mądry człowieku !!!
  • Znacie napewno wiele fajnych kawałów. Sprawią, że się pouśmiechamy. Uśmiech nam ciągle brakuje. A przecież śmiech to zdrowie! Opowiem Wam kawał. Ten kawał należy pokazywać na stojąco, więc uruchomcie swoją wyobraźnię. Idzie kobitka ulicą i cały czas się dotyka: głowa, biust, przód i tył. Idzie i tak cały czas ręce jej pracują. Zauważył ją policjant i pyta: - Co pani robi? Czy ma pani jakiś problem? Czy mogę pani pomóc? Ona odpowiada: - Nie, panie władzo, muszę zapamiętać co mam ...
  • brakuje Mireczki i jej watku moze sie da wciagnać:)w wesole swieta:) Wigilia. Stół zastawiony "jadłem wszelakiem", rodzice śpiewają kolędy, choinka pięknie świeci lampeczkami a dziecko jak to dziecko czeka na prezenty. W końcu dzwonek do drzwi. - To Święty Mikołaj - radośnie krzyczy mały chłopczyk - Prezenty przyniósł. Rzuca się do drzwi, otwiera i... Do mieszkania rzeczywiście wtoczył się Św. Mikołaj, tylko tak napier***ny, że ledwo mógł na nogach ustać. Walnął się na kanapę i powi...
  • Humor Miry(182)

Dzieki Mirko za te posciki. To dla Ciebie. Humor relatywizuje wiele spraw. To, co wydawalo sie ważne i istotne, okazuje sie smieszne i male. Co wydawalo sie nie do zniesienia, zatraca swoj przygniatajacy cieżar. Humor czyni wiele spraw znosnymi, ktore wydawaly sie niemozliwymi. Niejedna burza przemija bez grzmotow, blyskawic i gradobicia. Wiec baw nas. Z przyjemnoscia Cie czytam.
  • Mireczko nie gniewaj sie,wszystko zrozumiesz w watku "...tak sobie..." Wybitny aktor amerykanski znany m.in.z filmow "Mlode lwy","Ojciec chrzestny" Marlon Brando w jednym z wywiadow tak oto okreslil kariere aktora filmowego: - Aktor filmowy to taki nieborak,ktory siedzi na tronie z cukru w czasie ulewnego deszczu.
  • Chemiczna analiza płci Pierwiastek: Kobieta Symbol chemiczny: Ko Odkrywca: Adam Masa atomowa: Powszechnie przyjmuje się 53,5 kg, ale znane są izotopy od 37 do 220 kg. Występowanie: Masowo pojawia się na terenach miejskich i wiejskich. Właściwości fizyczne: Powierzchnia zazwyczaj pokryta różnokolorowymi barwnikami.Wrze od byle czego, lodowacieje bez powodu. Przy odpowiednim traktowaniu mięknie. Właściwości chemiczne: Ma niezwykle duże powinowactwo do złota, srebra i sze...
  • ... dlaczego ten Czarny Humor tak drze się po nocy? Pisaliście żeby pytać więc pytam.
  • Janusz Liberkowski, mieszkający w Kalifornii inżynier mechanik, został zwycięzcą konkursu telewizji ABC na najlepszego wynalazcę-amatora w Stanach Zjednoczonych. W nagrodę otrzymał czek na milion dolarów. Zwycięski wynalazek pochodzącego z Nowej Soli 52-letniego Polaka, jest formą uczczenia pamięci tragicznie zmarłej kilka lat temu córki Anety. Jest to fotelik samochodowy dla dzieci w kształcie kuli, która podczas wypadku zamyka się, chroniąc małego pasażera przed siłą uderzenia. ...
  • Mnie nawet trochę postraszył. tinyurl.com/pakyg

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się