humor

(91 wyników)
  • hej, wybralam sobie temat na zaliczenie przedmiotu: brytyjski humor w serialach na przykladzie malej brytanii moze ktos mi pomoc? Moze ktos ma strony/linki ktore moga byc przydatne? Mam napisac essej na conajmniej 700 slow
  • Mnie się tam śmiać nie chce,ale kto mnie rozśmieszy temu konia.....
  • u mnie w rodzinie jest dziedziczone specyficzne poczucie humoru w linii: dziadek - mój ociec i ja. U mnie to się dopiero rozwija. Napisze wam co robił mój dziadek. Jako dziecko spędzałam z siostrą rodzoną i ciotecznym rodzeństwem wakacje u babci i dziadka. Dziadka hity to: - szliśmy np. przewiązywać krowy i dziadek mówił, ze coś nam pokaże, kazał zamknąć oczy i nakierowywał, idź prosto, teraz skręć 2 kroki w lewo, po czym się właziło w krowi placek. - bawiliśmy się w chowanego, często ...
  • A jeśli tak to jaki? Monty Pythona? Trzech panów w łodce? Czy jeszcze co innego? nie angielski humor bardzo odpowiada - lubię śmiech na zimno.
  • Zrobimy sobie taki mały zbiorek stron z humorkiem i szukać nie będzie trzeba. Moje ulubione to: www.joemonster.org www.chomiks.com www.maxior.pl www.grypa.go.pl www.tavern.pl www.megaclip.pl
  • Wy cwaniaczki macie poczucie humoru, a mnie nic nie śmieszy
  • Jak myślicie?
  • zapodajcie jakies fajne stronki do smiechu mam niesamowicie zly humor i mam nadzieje ze dzieki wam mi sie poprawi senkju wery macz( ha ha ha)ale mam doła
  • Macie jakieś ulubione kawały, obrazki, filmy? Podzielcie się! Ja uwielbiam czarny humor, a za jednego z jego najwybitniejszych twórców uważam Gary'ego Larsona. Tutaj trochę jego obrazków: www.kazet.bial.pl/2002_09/gfx/larson08.gif www.kazet.bial.pl/2002_09/gfx/larson03.gif www.kazet.bial.pl/2002_09/gfx/larson04.jpg www.funpic.hu/en.picview.php?id=7098&c=10&s=dd&p=3 www.funpic.hu/en.picview.php?id=6879&c=10&s=dd&p=18 ten jest powiedzmy ciemnoszary, ale i tak fajny :) www....
  • Co tu dużo pisać...super stronka.Tymczasem zapraszam do mnie.Na pewno znajdziesz cos dla siebie.Posiadamy obszerny dzial download (gry,programy,mp3,teledyski itp),mega duzo humoru(śmieszne teksty,mp3,filmiki,obrazki itp),mnóstwo linków,darmowe dzwonki,oraz wiele innych ciekawych rzeczy.Zachęcam do wpisu w xiedze! www.antykale.strona.pl
  • Wszystkich wielbicieli czarnego jak noc humoru zapraszam na stronkę www.tylkomrok.pl/ :)
  • strona z humorem erotycznym, tylko dla twardzieli :) www.kurwy.org
  • Znalazłem przypadkowo gdzieś w cieci i wciągnęło mnie na maksa: - mam nadzieję, że i Wam poprawią humor :)
  • po to żeby sobie robić z każdego i ze wszystkiego jaja(kulturalnie) ale może jeszcze po coś?
  • Czy istnieje takowe, i czy jest inne od poczucia humoru innych nacji? Wczoraj opowiedzialam koleżance-Amerykance kawal o matce lotnika, która co rano żegan syna slowami:"Tylko, pamiętaj synku - lataj wolno i nisko!" Mnie zawsze ten dowcip bardzo śmieszyl... a tu opowiadam i nic. Puste spojrzenie, konsternacja, moja i jej - no po prostu rozpacz. Nie dawalo mi to spokoju przez wiekszość dnia wiec wieczorem, tytulem eksperymentu, postanowilam przetestować mojego męża. Co prawda, też...
  • Codziennie nowe, śmieszne obrazki. Najlepsze źródło rozrywki! Serdecznie zapraszamy.
  • Dzień dobry, przeprowadzam ankietę na temat wymyślania imion i nazwisk książkowych, pasujących do określonych bohaterów (do celów naukowych). Bardzo przydałoby się wsparcie osób z poczuciem humoru! W związku z tym zwracam się do Was z prośbą o wypełnienie ankiety. Zadanie polega na wymyśleniu "książkowych" imion i nazwisk, pasujących do różnych cech bohaterów. Czyli takie ćwiczenie na wyobraźnię - w sumie fajna zabawa, a możecie wspomóc dobrą sprawę. Wypełnienie ankiety zajmuje większo...
  • Specjalistów od humoru proszę o pomoc. Przygotowuję mała reklamę jednego z serwisów ogłoszeniowych. Ma to być prezentacja w power Poincie, na tyle ciekawa lub śmieszna, aby ludzie przesyłali ją sobie wzajemnie sami. Mam już wstępny plan, ale nie wiem czy iśc dalej w tę strone, czy podteksty nie sa zbyt dobitne i nie będą budziły negatywnych skojarzeń... Na razie żona mnie objechała że jestem szowinistyczną świnią. Gdyby ktoś chciał się wypowiedzieć prześlę prezentację mailem. Ch...
  • Jakie macie sposoby na poprawienie sobie humoru? Przez jakiś czas (za dłuuugi) będę jeszcze z konieczności przebywać z ludźmi, których- oględnie mówiąc- nienawidzę i vice versa.Ten kontakt powoduje u mnie stres, złość i kumulację złych uczuć, a nie chcę dać się zniszczyć. Stosuję następujące antidota: śpiewanie do lustra w łazience, uprawianie ulubionego rodzaju sportu,wspólny śmiech z miłymi ludźmi. Ale co by tu jeszcze... Nie radźcie mi likwidacji przyczyny, bo to beznadziejn...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się