humor

(25 wyników)
  • Nic dziwnego, że tylu singli w tym kraju ! Wszyscy podchodzą z takim namaszczeniem do siebie, że porcelanowe jaja to mało. Ludzie !!!??? Internet to nie forum światowe na temat kryzysu globalnego ! Nie bierzcie wszystkiego tak siermiężnie-dosłownie. Po wpisie o samotnym wypadzie do kina okazuję się, ze mam kłopoty nie tylko z byciem singlem, ale prawie psychiczne....ajajaj...dobrze, że zostałą mi wiara w ludzi z "jajami"...gdzieś jeszcze się ukrywają. hawk ! rzekłam
  • U mnie działają głównie dwa - oczywiscie zakupy oraz rower. Uwielbiam wprost wsiąść na rower - na ogół z synkiem i pedałować w pięknych okolicach parku narodowego, a jak to u was wygląda?
  • J.w. Czekam az mi przejdzie i mam nadzieje, ze nie bedzie to za kilka dni:] Praca czeka, a w takim stanie ducha nie dam rady nic zrobic:( Jakies rady?
  • Tez macie taki mglisty humor od kilku dni ?
  • Pytanie może trochę głupie, ale tak siakoś przyszło mi do łba, bo... ... mniej więcej od południa mam gips na ręce (pierwszy raz w życiu) i cała ta sytuacja sprawiła, że mam świetny humor! Zupełnie nie mam pojęcia, skąd się on wziął... W każdym bądź razie dla mnie dziwne!
  • Smutno mi od rana, a taraz jeszcze jeden kołek humor mi skopał do końca i pewnie jest jak zwykle bardzo z siebie dumny, wiec prosze mi tu szybko propozycje rzucac;D
  • chyba ta wiosna w powietrzu. po drugie pije wermut a juz dawno nie pilam alkoholu w ogole.. po trzecie zaraz sobie adidaski na allegro:) po czwarte niedlugo bede w gdansku itd itd kto ma dobry humor no matter what, i dlaczego, niech sie wpisuje:)
  • wina mojej wspanialej firmy przepraszam ze komus teraz popsuje ten dobry humor mialem zamiar wogole nic dzisiaj nie pisac ale zaraz pewna osoba by mnie ganiala ze nic nie pisze
  • ja np. całe 26.392,00 PLN, ale nie wiem czy opłaca sie juz umierac. Oczywiście to wartość samych zwłok, bo za życie to jestem bezcenna :)) A Wy??? obliczyć sie można tutaj zegarsmierci.info/cena-zwlok podejrzane na innym forum:) pozdrawiam
  • się na mnie nie wyżywaj.Nie nawykłam że tak powiem.
  • Jak w tytule najchętniej singielki, z racji tego, że sama od niedawna jestem wolna odkryłam że prawie wszystkie moje koleżanki są zamężne, zajęte. Drugą osobę najbardziej zrozumie osoba w podobnej sytuacji, z podobnymi dylematami.. Jeśli nie lubicie siedzieć na kanapie przed TV, a lubicie aktywnie spędzać czas, wyjść na drinka, pogaduchy, potańczyć piszcie :) pozdrawiam
  • I pochwalę się, a co mi tam! Zdrówko! :)))
  • Nakrzyczałam na kolegę z pracy.... Tak zupełnie bez powodu. No, może jakiś malutki był. Zdążyłam go już za to przeprosić. Ale i tak teraz mi jakoś głupio. Po co kobietom takie humory??? Pytam??
  • wyglada o niebo lepiej;DDDDDDDDdd
  • przy standardowym samopoczuciu singla?
  • właśnie wstałam sobie w świetnym humorze mam 2 tyg wolnego!!! od zajęć :D buziaki Slodziaki!!!
  • ale... w tym: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23941&w=47248694 watku pisalem o pewniej pannie. ech. 3 godziny temu dostalem numer i buziaka i obietnice spotkania. kurde, sie boje. i humor mam jak male dziecko, ktore wlasnie dostalo wymarzona zabawke :)
  • Tak sobie pomyslalam, ze dzisiaj, poniewaz strasznie lubie konwalie to sobie je kupie. 1 piekny bukiecik:) Tak mi jakos ostatnio srednio, to sobie lekko humor poprawie;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się