inne

(26 wyników)
  • Witam. Chcialabym na wlasna reke sprowadzac odziez z zagranicy. Odziez kupowalabym od osob prywannych-nie zbiorki, kupuje to co wybiore, odziez w idealnym stanie. I tu kilka pytan na ktore nie znam odpowiedzi: 1. co z dowodem zakupu w razie kontroli? czy moge sama sobie wystawic taki dokument wewnetrzny stwierdzajacy zakup od osob prywatnych? Czy moze sporzadzac taki dok. ze sprzedajacym-ale czy to mialoby sens? Jak robia to firmy prowadzace zbiorki? 2. czy na sort potrzebny jest certy...
  • Tutaj zamieszczamy ogłoszenia inne niż ogłoszenia dostawców i odbiorców, ale związane z branżą.
  • Około 900 szt po bardzo atrakcyjnych cenach. Twiggy, Kit, South, Victoria Taylor, for women, Berkertex, LoveLabel, Active, Oasis, Brooker, Nicholas Millington. Kolekcja jesień.
  • Witam Mam sklep z odzieżą XXL i widzę, że w tej hurtowni jest sort XXL. Kusi mnie, żeby wziąć trochę towaru na próbę, bo z tego typu asortymentem jest krucho. Jednak obawiam się tej hurtowni z powodu złej sławy na forum. Bardzo proszę o rzetelne opinie osoby, które brały u nich sorty. Mam nadzieję, że otrzymam informacje nie tylko o tej hurtowni zalogowanej pod wieloma nickami, ale od faktycznych klientów. Z góry dzięki.
  • 2000kg odzieży sortowanej,pierwszej jakości z Holandii i Anglii, 1000szt. wieszaków, rury niklowane na 40 metrów sklepu, banner reklamowy, waga. Cena: 4400 604473709, 668116717, mard2@o2.pl
  • Zapraszam na nowe forum LUMPEKSY I ODZIEŻ UŻYWANA. Tam możesz pisać i reklamować się bez granic. Nikt nie usunie Twojego postu (chyba, że jest obraźliwy :P Korzystajmy dowoli z forum, które jest ogromnym obiegiem informacji. Nie blokujmy użytkowników !!!! Sprawdź sam!!! forum.gazeta.pl/forum/f,93598,LUMPEKSY_I_ODZIEZ_UZYWANA.html
  • Polecamy CREAM METKĘ w opakowaniach 10 kg w cenie 57,00 - towar dla młodzieży i dorosłych w wersji wiosenno - letniej. Serdecznie Zapraszamy! www.textiltrade.eu 58/532-04-71
  • witam Jestesmy firmą zajmującą sie sprzedażą hurtową końcówek kolekcji i nadwyżek produkcyjnych GRUPY MORGAN / odzież , buty ,paski , bizuteria/, a także TOMMY HILIFIGER. Serdrecznie zapraszam. tel. 503067097
  • Hurtownia Odzieży Używanej Manpol Nowa Dostawa Towaru - 10 I 2008 r. Nowy asortyment - MIX zima damsko - męski Uprzejmie informujemy że od 10 I 2008 r. będziemy sprzedawać towar z Nowej Dostawy Odzieży w naszej Hurtowni. Chcielibyśmy poinformować, że wraz z Nową Dostawą wprowadziliśmy nowy asortyment - MIX zima damsko - męski. Więcej informacji znajdą Państwo na naszej stronie internetowej www.hurt.manpolinvest.waw.pl .
  • Witam wszystkich serdecznie! Niedawno skończył mi się urlop macieżynski, do starej pracy wrocic nie mogę, a od siedzenia w domu dostaje juz szału!!! Pomyslałam, zeby otworzyc wlasny biznes i przyszedł mi do głowy sklep z tanią odzieżą. Mieszkam na wsi, więc pewnie sklep z normalnymi ciuchami nie miałby tu racji bytu. Żadnej (czy też zadnemu) z Was raczej nie zrobię komkurencji, gdyż w promieniu 20 km nie ma żadnego ciuchlandu ;) Jest jeden ale tam same szmaty są. W związu z tym mam do W...
  • Witam Od pewnego czasu noszę się z zamiarem uruchomienia hurtwej sprzedaży ciuchów typu outlet. Znane marki , nowe kolekcje - wszystko metki - nowiusieńskie ( stocki , nadprodukcja czasami drugi gatunek ) Jedyną formą sprzedaży jaką rozważam to - sprzedaż na kg. Myślę tutaj o ciuchach głównie damskich i dziecięcych . W wszystkie ciuchy będą ewentualnie sprowadzane z Anglii . W UK posiadam kilka ciekawych kontaktów , które zamierzam wykorzystać . Pytanie tylko czy warto ?? Z u...
  • Door to Door z Norwegii /prawdziwy/, własne zbiórki. Towar markowy, wcale nie tak zimowy jak się większości wydaje, mały odpad. tel. 601367806
  • Szanowni Forumowicze, od wczoraj pelnię role moderatora. Będę dążyć w miarę możliwości, żeby to forum zaczęło funkcjonować zgodnie z ideą założyciela. Jakie zmiany nas czekają: - w związku z tym, że nie ma możliwości przenoszenia wątków, będę sukcesywnie kasować wątki umieszczone w złych miejscach (np. ogłoszenia hurtowników w głównym drzewie, zamiast w wydzielonym przez mrs.szmaciarę miejscu) - skasowaniu ulegną również wątki w ktorych występuje prośba o przesłanie of...
  • SPROWADZAM BEZPOSREDNIO Z IRLANDII WYSOKIEJ JAKOSCI CREAM.DAMSKO-MLODZIEZOWY,MESKI,DZIECIECY,BUTY,PASKI I TOREBKI.TOWAR STARANNIE PRZYGOTOWYWANY PRZEZ WYSZKOLONYCH PRACOWNIKOW.MODNY,NIE ZNISZCZONY Z DUZA ILOSCIA METKI.TOWAR NIE POCHODZI Z DUZEJ SORTOWNII I DAJE NA NIEGO GWARANCJE.SPROWADZAM TYLKO 2,3 BUSY NA MIESIAC PONIEWAZ CIEZKO WYPRODUKOWAC WIECEJ TAKIEJ JAKOSCI TOWARU(OGRANICZONA ILOSC NIESORTU).REALIZUJE ZAMOWIENIA INDYWIDUALNE W MIARE MOZLIWOSCI.POSZUKUJE STALYCH ODBIORCOW HANDL...
  • Wiem że pojawił się już na forum wątek o tej hurtowni ale nie mogę go znaleźć, będę więc wdzięczna wszystkim którzy podzielą się swoimi opiniami na temat odzieży sprzedawanej przez tą hurtownię. Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi.
  • mam pytanie czy opłaca sie handlować ubrankami dla dzieci ?Czy może ktoś z was tym się zajmuję dziękuję za odpowiedż
  • witam, od dluzszego czasu zastanawiam sie nad otwarciem sklepu z odzieza uzywana aczkowliek sortowana zastanawiam sie patrzac po tych wszystkich sklepach z uzywana odzieza z jakimi kosztami musze sie liczyc ile bedzie mnie kosztowac prowadzenie dzialalnosci + co tygodniowa wymiana towaru? prosze o rady
  • wiem,że każdy gra na swoje konto ale moze jednak to nie tajemnica.jaki jest koszt wyposażenia lokalu ok 30-50m już w całość czyli meble plus towar?chodzi mi o warszawę
  • Przed świętami obawiam się że nawet towar się nie wróci.U mnie nie ma kompletnie ruchu , a u was?
  • Witam Oferuje niesort odziezy damskiej pochodzacej z krajow UE, Niemcy,Irlandia,Anglia. Odziez w gat I i II bez plam i dziur. Pakowana w worki ok.10kg. KONTAKT: email: taniciuszekhurtdetal@gazeta.pl taniciuszekhurtdetal@gmail.com Tel.798 599 716 Mozliwy odbior osobisty ok.Kedzierzyna Kozla lub Krakow po wczesniejszym uzgodnieniu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się