inne

(16 wyników)
  • ZOMBIE(5)

Qxpert napomknął o procesji i pomyślałem, że temat zasługuje na odrębny wątek. Myślę, że poniekąd zjawisko takich procesji w Polsce może być podstawą do odpowiedzi na wiele zadawanych tutaj pytań: dlaczego ludziom się nie chce pracować? (patrz działalność w MLM), dlaczego kobiety mówią, że nie nadają się do networku? dlaczego ludzie mówią, że "mi się to nie uda"? Odpowiedź poniekąd właśnie tkwi w tych procesjach. W takim żyjemy kraju. To jest właśnie taki specyficzny tok rozumowani...
  • jakie są Wasze pierwsze wrażenia z czasow, gdy po raz pierwszy zetknęliście się z MLM? (proponuję trochę luzu, usmiechu...) U mnie to było na początku lat 90.Bylam wtedy studiach, moja koleżanka przez kilka tyg. chodziła b.tajemnicza i podekscytowana, tlumaczyla, że rozpoczęła nowy rozdział życiowy, ale narazie nie może nic mówić, powie w odpowiednim czasie.Potem była sesja, egzaminy, każdy zajmował sie nauką. Wtedy chciala mnie poznać z jakąs ciekawą osobą. Odpowiedzialam, że nie...
  • Przygladajac sie wypowiedziom na roznych forach zastanowilem sie nad zjawiskiem "zachwytu" nad nowymi wchodzacymi firmami, dlaczego tak czesto zmieniamy firmy? Przeciez jest to tak naprawde wbrew logice podejmowanie wspolpracy ciagle z inna firma nie pozwoli nigdy na zbudowanie dobrego stabilnego biznesu. Co o tym sadzicie? Pozdrawiam
  • Witajcie, co sądzicie o Flavon Group Polska? Podobno nikt nie daje tyle zwrotu co oni? Jak rozwijają się w innych krajach? Czy w Polsce są znani(gdzie byście ich uszeregowali?). Czekam na opinie, dzięki!!!
  • Bardzo Was przepraszam, ale usunąłem wątek Petera pod tytułem "Czy zainteresowałby was taki Network". Zrobiłem to z wielkim żalem i bólem serca, ponieważ ten wątek miał w sobie to, co każdy facet ma między nogami. Oczywiście nie dzięki Peterowi, tylko dzięki Wam. Ale niestety, Peter chciał uszczknąć reklamę. Szkoda, bo było ciekawie i inteligentnie. Nie jak choćby u 20lidera. networkforum
  • To forum miało dotyczyć zdrowych i etycznych spostrzeżeń w branży. Zadam więc pytanie: Jakie są działania nieetyczne w MLM.
  • Witam wszystkich! W jednym z wątków zauważyłem jak ktos pisze, że przez dwanaście lat jest lojalny do firmy, że ma wyniki jakie sobie wypracował itd., moze się mylę, ale uważam że coś takiego, jak lojalność poprostu nie istnieje. Mówi się o niej tylko w networku, czy ktoś zadawał sobie pytanie dlaczego? W każdej innej działalności gospodarczej, czy pracy najemnej każda osoba jest tam, gdzie ma lepsze warunki, gdzie ma lepsze możliwości. Można kupować produkty jakiejś firmy i on...
  • Tyle się działo na tym forum i co? Gdy zabrakło Qexperta forum pada. Nikt mi nie pomógł, a gdzie idea? Na gazecie jest artykuł o Robercie Cialdini może ktoś go czytał?
  • i komentatorem własnego forum MLM, business po godzinach. Zamieszczam tu, bowiem sądzę, że ten tekst usunie ze swego forum ( forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16274&w=29810143&a=30516180) Przepraszam, że to tu zamieszczam, ale chcę by osoby rozmawiające na forum o MLM wyrobiły sobie same poglą. Rozmowa na Gadu-Gadu z dnia 2005.10.16 (wieczór) Oczywiście Pan Wierciński znowu improwizuje. Oto przebieg rozmowy... jeśli to usunie to prześlę via e-mail Grzegorz 20:05:44 Witam Cię Drog...
  • vin mlm(40)

w celach tego forum było: postrzeganie przez innych networku - tak jak na to zasługuje. Jak postrzegany jest wasz biznes przez ludzi, którzy zetknęli się z "vin MLM".
  • Ciekawa jestem - z tego co widze to ledwo żyje. Nie ma ciekawej dyskusji. Poucielakiście zy co. Na początku jak się tu zalogowałam to było więcej nowych tematów niż teraz. pozdrawiam i czekam na ciekawe tematy bo Network Marketing jest dla mnie przynejmniej bardzo ciekawy. Marysia
  • JAK UWAŻACIE?!
  • Dlaczego(24)

Dlaczego firmy sprzedazy bezposredniej uwazane sa za sekty?
  • Jak organizujecie swój czas pracy - mnie sie wydaje jak patrze na inne osoby, potrafią idealnie zapalnować każdy dzeń i z wszysktim sobie radzą. A wogóle to ile z zaplanowych rzeczy do zrobieia wam wychodzi. Podzielcie się ze mną swoim doświadczeniem odnośnie planownia. Ja ostatnio miałam zaplanowany cały tydzień ale z powodu choroby nie mogłam pracować albo mam zaplanowaną liczbe telefonów ale nigdy nie wykonam wszysktich bo np. ograniczaja mnie ksozty telefoniczne. aha i jeszcz...
  • www.networkmagazyn.pl/news/sierpien/news_20060809.html Znacie go? Facet jest dobry. Niestety, na razie miałem okazję tylko zapoznać się z książkami. Wydaje mi się, że to, że będzie w Londynie, to niezła okazja... romek
  • Słyszał ktoś o nanoproduktach? Wysoki starter, ale może warto? Kikladziesiat ludzi w Polsce, profesjonalne szkolenia - zupełnie inne niż do tej pory. A takich produktów jeszcze w Polsce nigdy nie było.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się