Forum Gospodarka e-Biznes
ZMIEŃ
      inne

inne

(8 wyników)
    • Witam wszystkich serdecznie, za kilka tygodni mam zamiar otworzyć sklep internetowy. Sprzedawał w nim będę akcesoria do komputerów PC, oprogramowanie, konsole do gier i, być może, artykuły Audio i RTV. W związku z tym, mam do Was, jako do bardziej doświadczonych, kilka pytań (zaznaczam tutaj, że jeszcze chyba jestem w tej tematyce "zielony"): - czy możecie polecić jakąś dobrą firmę księgową na terenie W-wy ? - jakie wybrać oprogramowanie ? Jakie funkcje powinno zawierać ? Oglądałem ...
    • Witam wszystkich. Jestem na etapie zakładania sklepu internetowego. Byłbym wdzieczny za podpowiedz gdzie się zaopatrujecie w kartony wysyłkowe, jaka firma robiła wam sklep internetowy, z jakiej firmy kurierskiej korzystacie i jaki rodzaj płatności cieszy się największym zadowoleniem z obu stron? pozdrawiam Marcin
    • Prosze Was, wytlumaczcie mi jedna rzecz. Jestem totalnym laikiem i z gory przepraszam, jesli pytanie jest z typu najprostszych. Otoz, chodzi o to, ze nie wiem, dlaczego wszyscy piszecie, ze tzw. wysokie pozycjonowanie jest trudne? (pozycjonowanie rozumiem jako miejsce w wyszukiwarce po wstukaniu slow kluczowych) Jak zrozumialam z wypowiedzi na forum, zeby sklep mial wysokie miejsce w wyszukiwarce musze miec odpowiednie slowa kluczowe. Ale co dalej? Jak sie to uzyskuje? Znalazla...
    • Czy ktoś z Was korzysta z programu osCommerce? Jakie wrażenia? I gdyby ktoś korzystał,to mogę prosić o linka do stronki żeby zobaczyć jakie cuda mozna tam robić? Jezeli macie jakieś uwagi lub słowa krytczne to proszę o opinie. Przymierzam się do os Commerce, ale jezeli ktos mógłby doradzić inny darmowy program dla sklepów zaawansowanych będę wdzięczna.
    • Jest w sieci tyle sklepów, że nie chce mi się wierzyć, że można z takiego sklepu wyżyć w większości przypadków. Zapewne większość właściceli utrzymuje je jako dodatkowe źródło dochodów, tylko dodatkowe, czyli takie które nie daje Ci pewnych kliku tysięcy złotych na miesiąc. A czy TY byłbys w stanie się utrzymać ze swojego sklepu? Albo przynajmniej pojechać na fajne wakacje raz w oku? :?) Pozdrawiam JD
    • www.czerwonykapturek.com.pl/ na bazie oscommerce oczywiscie, ale z lekkimi przeróbkami, za 77pln z allegro ze wsparciem od autora :)) poza tym grafika autorska od profesjonalnej graficzki, skóry, loga itp - troche wyszło, ale uwazam, ze warto dobrze, ze maz zarabia, bo ja na razie wszystko, co zarobie, laduje z powrotem w sklep niski zus jest b. istotny! :)) pozdr i powodzenia ola ps - nie jest latwo z 2 alych dzieci ponizej 3 lat - po prawdzie jest to cholernie ciezka robota...
    • Witam, zamierzam otworzyć sklep i chcę skorzystać z nastepującej konfiguracji: www.shoper.pl - oprogramowanie, www.home.pl - domena, serwer itd. Czy ktoś z Was może mi coś na ten termat powiedzieć ? A może ktoś korzysta z usług w/w firm ? Pozdrowienia
    • postanowilam przejsc z oscommerca na quick'a i tak się zastanawiam,czy dobrze zrobilam.. czy ktos moze ma wieksze doswiadzcenie z tym sklepem?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się