Forum Praca CASTODRAMAT
ZMIEŃ
      inne

inne

(12 wyniki)
    • Nie wiem co tam u Was na III sie dzieje ale chyba nie jest dobrze skoro takie pierdoły piszecie, Wasze teksty nie świadczą o zbyt dobrze o poziomie intelektualnym piszących, więc nie ma się co dziwić jakie stanowiska zajmujecie. Tak się składa, że znamy na II lepiej Waszych kierowników niż Wy, bo większość z nich jest z naszego sklepu. Krytykujecie ich za lenistwo a ja Wam powiem, że zapracowali sobie na to a kto nie wierzy niech przeniesie się do nas i spróbuje włazić w dupe na...
    • Żeby niebyło że jestem dyrem kierasem czy jak Wy to nazywacie to widze że rura mięknie patafianom którzy potrafią tylko narzekać.
    • Nasz sklep istnieje niecałe dwa lata, ale pomysły bezpiecznika i nowego dyra( przeszedł z Poznania)już odbijają nam się czkawką.
    • Mam takie pytanko czy u was tez kiero decyduje kiedy idziecie na urlop i dysponuje waszym urlopem? I czy tez macie tak ze jesli idziecie a urlop to min tydzien..? Nie ma szans na dostanie jednego albo i dwoch dni? I druga sprawa jak z waszym grafikiem.. Czy dostajac dwa dni wolnego pod rzad dajmy na to sobota i niedziela wolne.. to czy piatek musicie miec popoludniu a poniedzialek na rano? Bo ostatnio chcac wyjechac sobie na weekend poprosilem o dniowke w piatek i dwa dni wolnego to us...
    • skoro to dla Was taki "dramat", jest wiele innych miejsc gdzie można pracować, poza tym jakby nie było nawet pracy w Polsce granice są otwarte... Chyba, że jesteście masochistami bądź Castorama stawia bardzo niskie wymagania pracownikom i nie wymaga zaświadczeń o niekaralności dlatego tylko tam co niektórzy z Was mogą dostać pracę...
    • Podwyżki(13)

Casto Szczecin 3 wita wszystkich. Poruszę temat który mnie bardzo irytuje, mianowicie brak podwyżek. Ostatnie były u nas 3 lata temu. Odkąd odszedł poprzedni prezes, nowy nie pokazał się jeszcze z dobrej strony. Wszystko przywaliło do góry(czynsz,jedzenie,frank o ok 50%) ja muszę brać kredyt żeby załatać dziurę jaka powstała w domowym budżecie. A krew mnie zalewa jak słyszę ile poszło na nowe banery na przebudowy na nowe regiony były 4 jest 8 kasa jest moczona nie tam gdzie powinna i niech...
    • Co myślicie na temat zdjęć robionych przez naszego bezpiekę??? Dla mnie to już przesada!!! Najlepiej zapierdalać non-stop bez chwili oddechu!!! Trochę zrozumienia kurwa!!! Rozumiemy że niektóre zdjęcia zasługiwał na krytykę, ale może przy obsłudze klienta będziemy loda gratis robić??? Wtedy klienci napewno wrócą!!!Wymagacie od nas czasami rzeczy z kosmosu, ale my również chcemy coś w zamian. A co mamy??? Voucher do kina po roku prawie... żENADA!!!! Piszcie i oceniajcie...
    • Witam wszystkich. Pracuję w casto kilka lat. Przyznaję, że kiedyś to faktycznie fajnie i przyjemnie się pracowało. Niestety zmiany które nastały i które jeszcze nastaną są mało przyjemne. Mniej awansów lub po prostu są trudniejsze do zdobycia, bo firma się rozrosła a i koszty są inne. Ale tak na prawdę, to w innych firmach jest jeszcze gorzej, tylko my castoludki przyzwyczailiśmy się do dobrego. Zawsze znajdzie się dyrektor oszołom, kierownik faszysta i pracownik palant i klient debi...
    • W castoramie której ja pracuje są trzy takie osobistości.Panie "wyszczekane" asystentki kierowników.Jedna opierdala się maksymalnie(a mimo to ktoś ją awansował),druga mała,ale pyskata,trzecia to biuro informacyjne.Panoszą się po sklepie a swoje obowiązki wykonują jak za kare.Nie macie pojęcia jakie to czasem bywa nie wygodne,pracować w weekend albo na 2 zmiane,bo wy pracujecie na 7 rano od poniedziałku do piątku i fochem walicie jak trzeba grafik poprawić.Dziewczyny w dupach wam się pop...
    • jak to wygląda u Was w sklepach ??????????? u nas staje się to niedorzecznością !!! Takie zjawisko istnieje tylko po to aby nie wkur***ć całej reszty społeczeństwa castoludków ale co z tego ? to wszystko wychodzi na jaw dla waszej wiedzy panowie dyrektorowie. Co wy chcecie nam w ten sposób przekazać ?
    • Pracuje w casto jakis czas nie wiem jak jest w innych casto w polsce moze to co piszecie jest prawda z jednym sie nie zgodze ze to oboz pracy .Moge sie nazwac marketowcem poniewaz pracowalem juz w praktikerze i w leroymerlin ale mnie w casto jest najlepiej na swoj sklep nie narzekam z dyrem nie mam kontaktu wiec sie nie wypowiem wiem ze pomogl paru osoba co mieli niezle problemy a wcale nie musial Dobra pensja niezle socjalne nie ma co narzekac .Kierownicy rozni som tacy co da...
    • Nic więcej nie piszę...brak słów. Myślę, że możesz mieć tylko lepiej...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się