zmrocznik 21.01.05, 11:19 Trzymajcie kciuki... Pasia i Miłek Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zmrocznik Re: W środę jedziemy do Instytutu!!! 26.01.05, 15:28 Pojechaliśmy i już jesteśmy z powrotem. Na oddziale rota wirus...i znów sie odwlecze.... Odpowiedz Link
martinimartini Re: W środę jedziemy do Instytutu!!! 26.01.05, 16:03 czy to znaczy, że nie przyjmuja nikogo, czy tylko Wy się nie zdecydowaliscie? Odpowiedz Link
zmrocznik Re: W środę jedziemy do Instytutu!!! 27.01.05, 09:54 Byliśmy drudzy w kolejce, więc nie wiem jak zadecydowali pozostali. Z tego, co widziałam Miłosz był w tej grupie najmłodszy. Dziesięcioletnia dziewczynka przed nami została na oddziale. Dr Boczar szczerze nam odradziła, powiedziała, że może to poczekać . Wolałam nie narażać Małego, ma niecałe pół roku. Ale wątpię czy uda im się wirusa zwalczyć, a my w końcu się zdecydujemy, bo 1 marca muszę wracać do pracy...najgorsze to czekanie ze strachem,żeby czegoś nie złapał.....Miłek bedzie miał 26letnią siwą i obłąkaną matkę:))) Odpowiedz Link
martinimartini Re: W środę jedziemy do Instytutu!!! 27.01.05, 10:02 dobrze, że zwialiście i mam nadzieje, że niczego nie załapaliście. półroczny maluch z rotawirusem rzeczywiscie ląduje w szpitalu. na załatanie rozszczepu macie jeszcze trochę czasu. nie siwiej, wszystko się ułoży.. Odpowiedz Link
zmrocznik Re: W środę jedziemy do Instytutu!!! 27.01.05, 10:20 Zwialiśmy ale dopiero po badaniach okresowych( fenyloketonuria) a tłumy okropne, przeciągi, zimno, nie było gdzie nakarmić ( dopiero w gabinecie pani psycholog),w poczekalni dziecko ze "świeczkami" przy nosku kichające na Małego. To trochę za dużo było dla mnie. A na pediatrii przeładowanie. Pozostaje cierpliwie czekać. Pozdrowienia dla wszystkich Odpowiedz Link
arleta.kamilek Re: W środę jedziemy do Instytutu!!! 28.01.05, 15:12 Czy oni teraz odyłają dzieci i nie biorą na operację???? My mamy termin na 8 lutego. I nastawiłąm sie, ze Kamilek będzie miał wtedy zabieg. Nie chcę już dłuzej czekać :( Kamil ma 5.5 miesiaca. Odpowiedz Link
kysia73 Re: W środę jedziemy do Instytutu!!! 28.01.05, 15:40 Cześć Arleto! W Polanicy przyjmują dzwoniłam nie wiem gdzie Wy jedziecie ale w Polanicy jest wszystko bez zmian. Trzymam kciuki my jedziemy teraz 2 lutego z Filipem ma 7 miesięcy.Pozdrawiam Odpowiedz Link
zmrocznik Re: W środę jedziemy do Instytutu!!! 28.01.05, 21:05 Nie wiem czy odsyłają wszystkie, pewnie tylko doradzają rodzicom tych mniejszych, takich jak nasze. Jeżeli jedziecie do Polanicy to wszystko ok, jeśli do IMIDu to może zadzwoń się upewnić? Po co macie jechać na próżno no i nerwy uspokoisz:)) Odpowiedz Link
arleta.kamilek Re: W środę jedziemy do Instytutu!!! 28.01.05, 22:32 My jedziemy do Instytutu. Mam dzwonic 4 lutego, a 6.02 mamy jechać. Zabieg był planowany na 8.02. Mam nadzieję, ze nas nie odeślą. Chciałabym mieć to już za sobą. Pozdrawiam Arleta Odpowiedz Link
zmrocznik Re: W środę jedziemy do Instytutu!!! 29.01.05, 12:53 Też mam zadzwonić 4 lutego!Ciekawe czy jak zadzwonisz wcześniej to czy powiedzą coś konkretnego ( jeśli w ogóle zechcą - w końcu wirus na oddziale to nie jest rzecz, o której się trąbi na lewo i prawo....)Mam nadzieję, że w lutym już na pewno będziemy mieć to za sobą, i ja z Miłkiem i Wy. Trzymajcie się Odpowiedz Link
ankalenka Re: W środę jedziemy do Instytutu!!! 26.01.05, 21:29 Rota jest teraz wszędzie. My dzisiaj wyszliśmy po zapaleniu płuc ze szpitala na Litewskiej. Tam jest i rota i ospa. Tego pierwszego nie złapaliśmy a z drugim czas pokaże.. Odpowiedz Link
kysia73 Re: W środę jedziemy do Instytutu!!! 26.01.05, 21:38 Witam serdecznie! Co znaczy że rota jest wszędzie? My mamy termin na 2 lutego do Polanicy, już raz nam przenieśli termin z powodu zapalenia płuc Filipa. Teraz siedze zamknięta w domu i nikogo do nas nie dopuszczam aby mały czegoś nie załapał. Czy to znaczy że mogą nas do szpitala nie przyjąć? Nie straszcie mnie! Pozdrawiam Odpowiedz Link