agab1977 07.09.07, 22:43 Witam.Mam wyznaczoną konsultacjie w Instytucie na 21 września. Czy orientujecie sie ile czeka się na zabieg??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
u.too Re: terminy w IMID 09.09.07, 13:05 jeśli się nie mylę od jakiegoś czasu w piątek ma ambulatorium dr Surowiec i on zdecyduje o terminie biorąc pod uwagę problem dziecka i kolejkę oczekujących dzień wcześniej zadzwoniła bym jednak do poradni chirurgicznej by się upewnić czy dr na pewno będzie w poradni a nie np. na bloku operacyjnym większość dzieci z rozszczepem w imid jest operowanych przez prof. Dudkiewicz, dr Surowca lub dr Piwowara i Rodzice zwykle liczą na rozmowę, nawet krótką, właśnie z Nimi Odpowiedz Link
mama_zuzki2 Re: terminy w IMID 09.09.07, 17:35 witam.jestem mamą zuzi która jest już po operacji,konsultacje mieliśmy w styczniu a zabieg dopiero w lipcu więc troszke się czeka.nie wiem czy dobrze się orientuję ale jesteście z gdańska?my jesteśmy z takiej miejscowości niedaleko pucka:-))wy wybraliście szpital w gdańsku i nie jesteście zadowoleni...i wlasnie o to ja też się bałam dlatego wybrałam instytut matki i dziecka i jestem bardzo zadowolona z efektów warto jechać tak daleko.operował nas dr Surowiec.jeżeli chcecie dowiedzieć sie czegoś więcej podaję na gg:2047423 lub maila: kinga_sz5@wp.pl piszcie śmiało gorąco pozdrawiam, kinga i zuzanna Odpowiedz Link
agab1977 Re: terminy w IMID 09.09.07, 21:43 Załamałam się.Bartek ma mieć korekte blizny po pierwszej nieudanej operacji.Trudno uzbroje się w cierplwość.Dziekuje za odpowiedzi. Odpowiedz Link